| Aláírás készíttetés | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Wera A. Flinders Egyetemista Exortus

Hozzászólások száma : 696 Csatlakozás : 2010. May. 30. Kor : 26 Tartózkodási hely : Elemista szakház Üzenet : Mondj igent. Akkor is, ha belehalsz a félelembe, akkor is, ha aztán megbánod, mert azt is csak bánnád életed végéig, ha nemet mondanál.
Rangok Ház: Exortus Betöltött poszt: Diák Évfolyam: Egyetemista diák
 | Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-06-12, 10:03 pm | |
| Tényleg tetszetős, igazán szupin mutat és grat Josh hozzá^^ Am filozom én is Werának valamin.. valami angyalin, höhöhööö *gonoszkacaj* , de ezt még megálmodom mostanság ;D |
|
 | |
Josh Barker Sentinel Cruoris

Hozzászólások száma : 2305 Csatlakozás : 2009. Nov. 27. Kor : 26 Tartózkodási hely : Cruoris szakház
Rangok Ház: Cruoris Betöltött poszt: Sentinel Évfolyam: Egyetemista diák
 | Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-06-12, 10:11 pm | |
| Köszi, igyekeztem beleadni apait-anyait Bár a tükrös rész komoly fejtörést okozott, de csak összejött ^^ Werához pedig, ha ötleted támad, akkor csak szólj, csinálunk neki is valami jófélét  _________________ Famulusa: NergalVannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek. |
|
 | |
Aleksandra Radjenovic Diák Inflatus

Hozzászólások száma : 472 Csatlakozás : 2010. Jun. 03. Kor : 26
Rangok Ház: Inflatus Betöltött poszt: Diák Évfolyam: 1. évfolyamos diák
 | |
 | |
Wera A. Flinders Egyetemista Exortus

Hozzászólások száma : 696 Csatlakozás : 2010. May. 30. Kor : 26 Tartózkodási hely : Elemista szakház Üzenet : Mondj igent. Akkor is, ha belehalsz a félelembe, akkor is, ha aztán megbánod, mert azt is csak bánnád életed végéig, ha nemet mondanál.
Rangok Ház: Exortus Betöltött poszt: Diák Évfolyam: Egyetemista diák
 | |
 | |
Candy Hepburn Diák Cruoris

Hozzászólások száma : 58 Csatlakozás : 2010. Jun. 13. Kor : 28 Tartózkodási hely : Rubin háló
Rangok Ház: Cruoris Betöltött poszt: Diák Évfolyam: 1. évfolyamos diák
 | Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-06-16, 7:29 pm | |
| |
|
 | |

Hozzászólások száma : 2305 Csatlakozás : 2009. Nov. 27. Kor : 26 Tartózkodási hely : Cruoris szakház
 | Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-06-17, 5:24 pm | |
| Megnézem, mit tehetek  _________________ Famulusa: NergalVannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek. |
|
 | |

| |
 | |
Candy Hepburn Diák Cruoris

Hozzászólások száma : 58 Csatlakozás : 2010. Jun. 13. Kor : 28 Tartózkodási hely : Rubin háló
Rangok Ház: Cruoris Betöltött poszt: Diák Évfolyam: 1. évfolyamos diák
 | |
 | |

| Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-06-17, 6:30 pm | |
| Na, ennek örülök ^^ Nagyon szívesen Ha nem tudod, hogy kell betenni, csak írj rám és segítek  _________________ Famulusa: NergalVannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek. |
|
 | |
Gregori Nesztor Diák Exortus

Hozzászólások száma : 162 Csatlakozás : 2010. Jun. 22. Kor : 26 Tartózkodási hely : Feketepárduc-háló
Rangok Ház: Exortus Betöltött poszt: Diák Évfolyam: 2. évfolyamos diák
 | Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-06-23, 6:30 pm | |
| |
|
 | |

| Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-06-24, 6:11 pm | |
| Na alkottam is valamit, remélem tetszik   _________________ Famulusa: NergalVannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek. |
|
 | |
Gregori Nesztor Diák Exortus

Hozzászólások száma : 162 Csatlakozás : 2010. Jun. 22. Kor : 26 Tartózkodási hely : Feketepárduc-háló
Rangok Ház: Exortus Betöltött poszt: Diák Évfolyam: 2. évfolyamos diák
 | |
 | |

| Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-06-24, 6:25 pm | |
| Itt is nagyon szívesen! ^^ _________________ Famulusa: NergalVannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek. |
|
 | |

| Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-07-12, 11:54 pm | |
| Ugyan csak msn-en beszéltünk róla, de Isabella is kért egy aláírás képet, ezt sikerült összehozni Remélem tetszik  _________________ Famulusa: NergalVannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek. |
|
 | |
Isabella Bartolo Diák Exortus

Hozzászólások száma : 597 Csatlakozás : 2010. Jul. 11. Kor : 26 Tartózkodási hely : Exortus ház...na vajon hol máshol?
Rangok Ház: Exortus Betöltött poszt: Diák Évfolyam: 1. évfolyamos diák
 | Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-07-12, 11:59 pm | |
| Elájulok, ez fantasztikus.  Köszönööööm |
|
 | |

| Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-08-10, 3:27 am | |
| Elkészült egy újabb gyöngyszemem, bár itt az alapötletet már megálmodta Sideris magának ^^ _________________ Famulusa: NergalVannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek. |
|
 | |
Sideris Valbraith Magiszter

Hozzászólások száma : 29041 Csatlakozás : 2009. Nov. 22. Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony Üzenet : A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.
Rangok Ház: Cruoris - Házvezető Betöltött poszt: Magiszter Évfolyam: -
 | Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-08-10, 3:29 am | |
| Szegény Josh fülét végig rágtam, hogy mi hogy legyen, de rettenetesen ügyes volt, nagyon szép lett, szóval itt is köszönöm. ^^ Fontos egy jó háttér, véleményem szerint, tehát ha az már megvan, a többit könnyű odaképzelni. Szal én is megláttam ezt a hátteret ma, amikor nézelődtem deviantarton és tudtam, hogy ez kell nekem aláíráshoz. ^^ _________________ Talán említenem sem kell számodra, hogy ez a démon az, melyet a legtöbbre tartok. Testem börtönében tombol most is a Lappangó… hallom üvöltését, érzem testetlen csapásai súlyát. Tombol, mégis én uralom. Ez a hatalom… mérhetetlen. Ez az érzés az, amiért élek. Talán majd te is megismered ezt az érzést, és rabjává válsz. Ne feledd, a börtönőr ugyanolyan rab, mint akit a ketrecbe zárt.
|
|
 | |

| Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-08-17, 10:50 pm | |
| Nemrég megkért Diana is, hogy csináljak neki aláírásképet. Hát, őszintén megvallom, sose szenvedtem még ennyit egy képpel Rengeteg alternatívát kipróbáltam és kismillió képet néztem, hogy mi mivel illene össze. Végül az ikres dolog nyert, íme ez lett belőle  Aki nem tudja, miért van kettő, ki az a Dali vagy miért ilyen fakó a képe, olvassa el Diana előtörijét és megérti  _________________ Famulusa: NergalVannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
A hozzászólást Josh Barker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2010-08-17, 10:55 pm-kor. |
|
 | |
Diana Gray Diák Cruoris

Hozzászólások száma : 2402 Csatlakozás : 2009. Dec. 05. Kor : 26
Rangok Ház: Cruoris Betöltött poszt: Diák Évfolyam: 2. évfolyamos diák
 | Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-08-17, 10:55 pm | |
| |
|
 | |

| Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-08-17, 10:57 pm | |
| Itt is nagyon szívesen, és ahogy mondani szokták: használd egészséggel  _________________ Famulusa: NergalVannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek. |
|
 | |
Damien Warell Diák Inflatus

Hozzászólások száma : 8 Csatlakozás : 2010. Aug. 18.
 | Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-08-18, 2:40 am | |
| Aláíráskészítésbe majd be lehetne szállni? Nekem is lennének ötleteim és hátha tudok valami jót kreálni  |
|
 | |

| Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-08-18, 12:30 pm | |
| Ne haragudj, de nem szeretnénk bővíteni az erre szánt párost. Én nagyon szeretek ezekkel a képekkel foglalkozni, itt is kiélni a kreativitásomat, ahogy Demien is szeret szerkesztgetni Szóval köszi, de ezt visszük így mi ketten  _________________ Famulusa: NergalVannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek. |
|
 | |
Damien Warell Diák Inflatus

Hozzászólások száma : 8 Csatlakozás : 2010. Aug. 18.
 | Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-08-18, 12:58 pm | |
| Nem tudtam hogy ez egy konkrét páros, azért kérdeztem, ha nem hát nem...  |
|
 | |
Lucius Benedict Fenris Magiszter

Hozzászólások száma : 16256 Csatlakozás : 2010. Mar. 05. Tartózkodási hely : Északi főtorony
Rangok Ház: Exortus Betöltött poszt: Magiszter Évfolyam: -
 | Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-09-08, 12:19 am | |
| Zoey megkeresett ma aláírás ügyileg Szabad kezet kaptam, egyetlen irányelvvel: Legyen rajta ló Hát, ez lett az első elképzelés, Sideris is adott ötletet, hogy hogy legyen a végső kialakítás Remélem tetszik, de ha nem, akkor csinálok másikat  _________________ Ahhoz, hogy legyőzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitől rettegsz. Fel kell szívnod önmagadba. Élj vele! Ízleld meg! Értsd meg! És kerekedj felül rajta! |
|
 | |
Zoey Fleming Diák Inflatus

Jelige : Z a reménytelen vesztes Hozzászólások száma : 421 Csatlakozás : 2010. Aug. 07. Tartózkodási hely : Loki háló Üzenet : Barát az, aki úgy tud segíteni
és megszólítani, mint te...
és benned én
barátra találtam.
Rangok Ház: Inflatus Betöltött poszt: Diák Évfolyam: 3. évfolyamos diák
 | Tárgy: Re: Aláírás készíttetés 2010-09-08, 3:50 pm | |
| Nagyon jó lett! Köszönöm szépen! Demient, pedig megkértem, hogy segítsen betenni, mivel picit buta vagyok az ilyenekhez. Tudtam, hogy bízhatok benned! Tényleg jó lett. Ezer köszönet a rám fordított percekért. |
|
 | |
Ajánlott tartalom
 | Tárgy: Re: Aláírás készíttetés  | |
| |
|
 | |
| Aláírás készíttetés | |
|