Vezetőség |  |
Ki van itt? | Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (23 fő) 2020-06-10, 9:46 am-kor volt itt.
|
Másik oldalunk |  |
| | Uszoda az óceán alatt | |
|
+72Gareth Evans Sharlotte Johanson Slash Daniels Mia Andersen Catherine Waters Sophie Black Narumi Tanaka Fekete Ambrus Bruno Stora Zaine Warhurst Chloe Walsh Alinox Ingren Lucius Rufinus Conrad Dietrich Jackelyn McKinney Patrick Davis Athalie Rapace Gabriel Teigneux Ashi Angel Nuoma Covern Kimberly Fox Gabriel Perez Brian Valentine Héderváry Fruzsina Cain Gathassin Thomas Gledhill Mathis Boll Aristarkh Y. Zhukov Ginger Rosenberg Daemon Wexler Jasmine Miels Ruby Rose Re Wera A. Flinders Christiano Lugano Gabriel Farell Raiden Carvex Larissa Dustwood Dorian Deamer Scott Reid Vixilien Sandanez Krishana Quinn Sophia Lerenz Serafina Damiana Corina Watson Élias Adachi Kyle Brensley Sirius Pendragon Zoey Fleming Troy Clayton Mordana Liward Havasi Zoárd Marcus Mccannt Christina Dother Mona Braxton Axel Knoxville Nymphadora Giovanni Vladislav Kerensky Illya Imbecairwen Hecate Lunadea Sairus Macrain Lisa Renfield Takoda Turner Ryan Bourton Faith Craven Aysha Darkblood Alexi Solsagan Scott Renfield Lycoris Ozera Octavia Blackwood Dimitrij Volodya Jake F Lucius Benedict Fenris 76 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Lucius Benedict Fenris Magiszter

Hozzászólások száma : 16256 Csatlakozás : 2010. Mar. 05. Tartózkodási hely : Északi főtorony
Rangok Ház: Exortus Betöltött poszt: Magiszter Évfolyam: -
 | Tárgy: Uszoda az óceán alatt 2010-10-09, 12:21 am | |
| Ha az alagsornál úgy döntesz, hogy elindulsz lefelé, a hosszú, kanyargós lépcsősorokon, akkor nemsokára egy nagyobb folyosóra lelsz, ahol ha sétálgatsz, egy barátságos ajtóra lehetsz figyelmes. A folyosó sötétségében szinte kitűnik a fehér ajtó, ahol ha belépsz, egy uszoda tárul a szemed elé. Igazán barátságos a környezet és a plafon is el van bűvölve, tehát úgy néz ki, mint ha kint lennél az udvaron és ebben még a növények is fontos szerepet kapnak, ugyanis a falakon és a tetőn is végigfutnak a különbözőféle erdei növények. A terem végén két ajtó található, az egyik értelemszerűen a női, a másik pedig a férfi öltöző. A víz hőmérséklete igen kellemes, körülbelül 27 °C és egyre mélyül, egészen 3 méterig, tehát oda csak az merészkedjen be, aki tud úszni.
A hozzászólást Lucius Benedict Fenris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-02-27, 12:44 am-kor. | |
|  | | Jake F Diák Inflatus

Hozzászólások száma : 471 Csatlakozás : 2009. Dec. 11. Kor : 30 Üzenet : "Olvass, de csak komoly könyveket, Érdekeljen a történelem, de ne legyen fontos a megoldás,
Szórakozz, de csak nagyon szépen, és mindig vedd fel a szebbik ruhád, Szeress, legalább úgy ahogy engem, Szeress valaki mást!"
/Republic/
Rangok Ház: Betöltött poszt: Évfolyam:
 | Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-11, 7:19 pm | |
| *Mint ahogy szinte minden este, ma is teszek azért, hogy alakom és persze izmaim helyre legyenek téve és persze dolgoztatni is kell őket. Az egész napos tanulás miatt igen csak elzsibbadtam, így nem árt egy kicsit úszni egyet. Minden este vagy úszok, vagy futok, ez az este sem kivétel, ahogyan azért sem, mert hogy vizsga van. Habár meg kell valljam elfáradok a sok tanulásban, mégis ilyenkor valahogy felfrissülök, így nem bánom, hogy a fárasztó tanulás után még ide is le kell másznom. Normális ruhában (habár kinek normális egy öltöny?), egy fehér öltönyben sétálok le az uszodába, egy fekete táskával a vállamon. Igazán hülyén mutat a két cucc, de nem hiszem hogyan sokan lennének most idelent. Gyorsan bemászok az öltözőbe, majd hamarosan egy fekete rövidnadrágba lépek ki az öltözőből. Igy már nem is festek annyira előkelőnek és elvontnak, mint aminek igen sok diák tart az iskolában. Hamarosan a medencéhez sétálok, elvéve egy pamut törölközőt az egyik fogasról, és lerakva papucsomat a medence széléhez, lassú mozdulatokkal sétálok bele a kellemesen meleg, egyre mélyülő medencébe. A hajamat is bevizezem, így egy gyors mozdulattal belemártom magam a vízbe, majd addig sétálok egyre beljebb, amíg egyszer csak nem ér le a lábam. Tudom, hogy kb 3 méter mély ez a medence, így nem próbálkozom azzal, hogy meddig ér a víz, hanem szépen mellúszásban úszni kezdek, hogy kicsit bemelegedjek. Aztán jöhet a többi úszásnem és a sok-sok hossz, ami majd igencsak ki fog fárasztani.* | |
|  | | Dimitrij Volodya Diák Cruoris

Hozzászólások száma : 398 Csatlakozás : 2010. Aug. 29.
Rangok Ház: Cruoris Betöltött poszt: Halott diák Évfolyam: 2. évfolyamos diák
 | Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-11, 7:28 pm | |
| * Egy kis testmozgás nem árthat meg a srácnak ezen a délutánon. Öccsével csak reggel találkozott, mert neki dolga volt. A vizsga után természetesen nem volt már Miro a szobájában. Biztos valami nővel hetyeg szokásához híven. Ő viszont most egy kis nyugalomra vágyik, így el is indul az uszoda felé. Nem megy az öltözőbe, mert ő fürdő nadrágba jött. Nem csak abba természetesen. Mikor belép a terembe megy srác úszkál éppen. Őt ugyan nem zavarja. A pólóját ledobja az egyik padra. Láthatóvá válik felső testén melyen egy két rózsaszín csík éktelenkedik. Azért volt ára hogy rohadt. Még nem teljesen gyógyult be de ami késik nem múlik. A fekete farmer nadrágot is leveszi és a padra rakja a pólója mellé.* - Helló haver* Indul meg a medence széléhez. Ha a fiú ráfigyel akkor folytatja.* - Zavar ha lehúzok pár hosszt?* Kérdezi meg semlegesen. Azért meg kérdezi mert lehet egy lányt vár a másik és zavarni semmi esetre sem szeretne. Amíg a válasz meg jön ő leguggol és kezét a vízbe dugja. Hőfok ellenőrzés gyanánt.* | |

Hozzászólások száma : 471 Csatlakozás : 2009. Dec. 11. Kor : 30 Üzenet : "Olvass, de csak komoly könyveket, Érdekeljen a történelem, de ne legyen fontos a megoldás,
Szórakozz, de csak nagyon szépen, és mindig vedd fel a szebbik ruhád, Szeress, legalább úgy ahogy engem, Szeress valaki mást!"
/Republic/
 | Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-11, 7:34 pm | |
| *Ahogy mellúszásban leúszok néhány hosszt, hamarosan kimelegedek, de nem hagyom abban, hiszen abban akkor semmi testmozgás vagy épp pozitívum nincs. A víz csak úgy hullámzik és csapdossa a medence szélét, de ez cseppet sem zavar. Hamarosan átváltok gyorsúszásra és abból is leúszok pár hosszt, mikor az ajtó nyílni kezd. Lassan megállok és az egyik mélyebb területen lebegve figyelem meg, hogy melyik diák érkezik az uszodába ilyenkor.* ~Nocsak, talán nem csak én tartom rendben a testem~*gondolom mosolyogva, mikor egy hasonszőrű fiatalembert pillantok meg, mint amilyen én vagyok. Végigmérem a fiút és megállapítom, hogy még nem ismerem, de még csak látni sem láttam, így valószínű új lehet.* ~Legalábbis biztosan újabb, mint én~*gondolom és egy lágy mosoly jelenik meg az arcomon, hiszen tőlem nem nehéz újnak lenni. Talán benne voltam az első 20 diákba, így én tényleg lerágott csont vagyok már itt. De ezt nem bánom, mert így legalább sok diákot ismerek, habár a többséget csak látásból, de ez cseppet sem zavar. Nem vagyok valami társasági ember, habár szeretek ismerkedni, de csak akkor, ha lehetőségem van rá. Magam nem szoktam keresni az embereket. A srác közelebb sétál, majd ledobja a ruháit és közelebb jön a vízhez, megkérdezve, hogy zavar-e. A szemébe nézek, majd nemet intek a fejemmel és persze meg is szólalok közben.* -Természetesen nem zavarsz, gyere nyugodtan *válaszolok kimérten, ami talán a fiúnak kicsit furcsa lehet, mind a hangnem, mind a megfogalmazás, de megszoktam már, hogy neveltetésem és talán túl nagy illemem miatt megnéznek a többiek. A medence egyik végébe úszok, hogy Dimitrijnek is legyen helye és egy kicsit kiülök a medence szélére, hiszen most már nem árt pihenni egy kicsit. Nem tudom, hogy a srác beszélgetni is akar-e vagy csak úszni, így egy ideig nem szólalok meg, várom, hogy esetleg ő kezdeményezzen.* | |

| Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-11, 7:46 pm | |
| * Miután megkapta a választ hogy nem zavar és nyugodtan úszhat bele is megy a vízbe. Az a 27 fok neki nem túl hideg de nem is meleg. Úszásra tökéletes. Látja hogy a srác kiül a túszélére de őt aztán nem zavarja. El is kezd úszni. Egyik végtől a másikig. Úszása gyors de nem csak azért, mert gyors úszik. Amint leúszott pár hossz a fiúnál áll meg és kifújja magát. A srácra pillant majd vizes kezét nyújtja.* - Miroslav Volodya* Mutatkozik be szándékosan az öccse nevén. Most ilyenje van és nem csak öccse veheti fel nevét. Mondjuk egyelőre semmi érdekes nem jut az eszébe, de valami biztos beugrik neki majd* - Hogy hogy így magányosan?* Próbál beszélgetést kezdeményezni és próbál laza lenni. Levegőt még mindig mélyen vesz és szépen felhúzza magát, hogy ki tudjon ülni a medence szélére. Ekkor eszébe jut valami ami hát hogy is fogalmazunk meredek. Lassan méregetni kezdi a fiú felső testét. tetszeni éppen nem tetszik neki vagyis nem tudna ráindulni, de megpróbálja elhitetni a másikkal.* - Hogy állsz a kemény sportokkal?* Kérdez rá mert igazából azt szeretné tudni hogy a fiúkat vagy a lányokat kedveli inkább. Azért jobb tudni mert lehet hogy ma ő húzza a rövidebbet ha kiderül a fiúról hogy a saját nemét kedveli.* | |

/Republic/
 | Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-11, 7:55 pm | |
| *Hogy a fiúnak is legyen szabad tere, na meg már én is elég sokat úsztam, így kicsit kiülök a medence szélére és kifújom magam. Úsztam már mellt és gyorst is, most egy kicsit pihegek, majd háton is szeretnék néhány hosszt leúszni. Kíváncsi vagyok, hogy a fiú mennyit úszik. Összemérném vele a tudásomat, de igazából csak magamnak úszok nem másnak, így annyira nem tartom számon, hogy ki hogyan is edzi a testét. A fiú úszik pár hosszt és ahogy nézem igen gyorsan úszik. Figyelem természetesen, hiszen most úgy sincs semmi élvezetes vagy izgalmas az uszodában, csak a fiú és a víz csapdosása, vagyis az úszása. Hamarosan úgy tűnik, hogy ő is elfáradt és bizony én már kipihegtem magam, mégis mikor a fiú bemutatkozik, nem ugrok egyből a vízbe, hogy most én ússzak, hiszen az illetlen lenne én pedig minden vagyok, csak nem illetlen. Hamarosan kezet is kapok a név mellé, így megszorítom a felém nyújtott, kissé vizes kezet, de persze még az enyém is kicsit vizes, így ebből nincs semmi probléma.* -Jake Froster *mutatkozok be én a saját nevemben, és habár nem ismerem a fiút, a nevéből kiderül, hogy valószínű orosz vagy ukrán származású. De a neve inkább oroszra vall, így elkönyvelem magamban orosz legénynek. A kérdésre megvonom a vállam, majd a vizre nézek.* -Minden este vagy futok a szigeten, vagy lejövök kicsit úszni, hogy kicsit karban tartsam a testem *magyarázom azt, hogy miért is úszkálok itt magányosan. Ahogy végigmérem a fiút, tekintetünk találkozik, hiszen ahogy látom ő is engem kezd méregetni. Kicsit kezdem furcsán érezni magam, de persze a gyermeki kíváncsiság még megengedett ebben a korban. A kérdésre kicsit értetlenül nézek rá, de csak pár másodpercig. Az ember ne reklámozza a saját tudatlanságát, így igyekszem mindig mindenhez ha csak egy kicsit is, de hozzászólni:* -Nem igazán szeretem az extrém sportokat. Maradok a lovaglásnál, a futásnál és az úszásnál. Azokat szeretem *válaszolok normális hangnemben a kérdésre, majd a fiú szemébe nézek.* -Na és Te? Találkozód van valakivel, vagy Te is csak kicsit úszkálni szerettél volna? *kérdezek rá a dologra és egy apró kíváncsiság csillan a szememben, szám sarkában pedig egy apró mosoly is megjelenik.* | |

| Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-11, 8:09 pm | |
| * Kezet nyújt a srácnak aki ezt el is fogadja és direkt kissé lányosan fogja meg a másik kezét. Na igen ez is a terv része, mely most jutott az eszébe. Reméli hogy mulattatni fogja az elkövetkezendő percek hiszen csak azért csinálja. Nem! Nem jött rá hogy a fiúkat szereti!* - Igen ez látszik is* Bólongat közben és tovább térképezi a másik testét. Hát egy biztos nem tud úgy ránézni mint egy lányra de ha valaki nem ismeri a nézést még félre is lehet érteni. Kicsit puhatolózik hogy a fiú milyen sportokat szeret hát ha rá lehet belőle jönni hogy melyik csapatban is focizik. Ez aztán nagyon uniszex válasz volt na de sebaj.* - Én kötögetni szeretek, főzőcskézni, és keresztrejtvényt fejteni* Ő valahogy így képzel el egy házi asszonyt bár a kötögetés a nagymamájáról jutott eszébe.* - Nem, csak úszkálni jöttem. Facér fiú vagyok* Vigyorodik a srácra, persze ez nem igaz, hiszen van neki nője.....talán nem is egy. Bár az egyikkel már elég régen találkozott na meg ha jól emlékszik meg is sértődött rá valami kis apróságért. Neki nem kell kényes lány.* - Neked van valakid?* Kérdezi meg és szempilláit is megrebegteti. Hát érdekes látványt nyújthat amit ha látna biztos biztos mosolyt csalna az arcára. Most is mosolyog de nem úgy.* - Édes a mosolyod* tetőzi a dolgot hogy egyértelmű legyen mi is a szándéka. Nos ő feldobta a labdát a kérdés az hogy mit reagál erre a másik. Lehet színésznek kellett volna mennie. Múltkor vámpír ma....az! * | |

/Republic/
 | Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-11, 8:20 pm | |
| *Kicsit furcsa sráccal hozott össze a sors, de hát persze ilyen kalandnak is kell lennie. Ahogy kezet fogunk, a fiú kicsit lágyabban szorítja meg a kezem. Na és? Vannak olyan fiúk, akik nem szeretik fitogtatni az erejüket, habár Miroslav pontosan úgy néz ki, mint aki szereti, hogyha tudja a másik, hogy ő erős és igazi férfi. Ahogy végigmérem a srácot, a tekintetünk találkozik, amin kicsit elcsodálkozok, majd ahogy figyelem Miroslavot, tovább nézi a felsőtestemet. Kezdem kicsit kínosan érezni magam, mert ahogy elnézem, ő kicsit izmosabb, mint én. Vagy talán egy súlycsoportban vagyunk. Végül is lényegtelen. Mikor rákérdez a kemény sportokra, kissé elcsodálkozok, de hamar válaszolok és remélem, hogy Miroslav nem vette észre azt, hogy kicsit meglepődtem a kérdésen. Ennek örülök, mert így legalább normálisan tudok válaszolni és nem kapok gúnyos vigyort vagy ilyesmi. Ahogy meghallom, hogy ő mit szeret csinálni, kicsit meglepődök, majd bólintok egyet.* -Főzni én is szeretek, habár inkább csak süteményekre specializálódom. De a kötés az valahogy kimaradt az életemből *vonom meg a vállam elgondolkodva. Totálisan nem esik le, hogy most épp szívatnak és Miroslav - Dimitrij olyan bénán játssza a meleget, hogy nagyon, de nekem valahogy nem tűnik fel. Habár kezdem kapiskálni a dolgot, de még nem esik le teljesen. Rákérdezek, hogy Miroslav miért is jött ide, mire csak annyit válaszol, hogy úszkálni jött és hogy facér. Erre ismét meglepődök, habár nem kérdeztem a dolgot, Miroslav mégis mondta.* -Nekem sincs párom...*jegyzem meg a dolgot kissé elgondolkodva, ismét a vizet nézve és hol Sandy-re, hol pedig a minap látott Jane-re gondolok és halkan sóhajtok egyet, A szempilla rebegtetés kezd már kicsit ijesztő és furcsa lenni, így a vízre pillantok, és belecsusszanok.* -Azt hiszem, én úszok még egy kicsit, ha nem haragszol *jegyzem meg. A mosolyom dicséretére inkább nem reagálok semmit. Kezdem kínosan érezni magam a srác jelenlétében.* | |

| Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-11, 8:33 pm | |
| * Ennek a fiúnak mindig van egy ötlete hogy dobja fel a napját. Ma forró vizekre evez egy kicsit csak úgy játékból. Végül is egy uszodába az úszáson kívül egy fiúval, mi izgalmasat lehet csinálni? Tehát fel kell dobni a napot ne meg ezt az úszás dolgot is. Látja a fiún hogy olykor meglepődik de mivel jó érzelem eltakarásban így nem foglalkozik vele legalább is azt mutatja hogy nem veszi észre. Kiderül hogy a fiú szeret főzni és így ahogy végig nézi van egy kis lányos beütés. Legalább is szerinte. Ő nem tud és nem is szeret főzni.* - Édes habcsókokat tudok csinálni* Jegyzi meg a sütis dologra derűs hangon. A fiú is a szinglik életét éli, bár ez nem igazán érdekli de a látszatot fent kell tartani.* - Egy ilyen cuki fiúnak hogy hogy nincs párja?* Kérdezi meg kikerekedett szemekkel, meglepődést színlelve. Ezután jön a szempilla remegtetés mely azt a hatást váltja ki hogy a srác elúszkál.* - Hát ha menni szeretnél te szőke herceg nem tarthatlak itt* Mondja negédes hangon a másiknak. Ő már nem úszkál csak bámulja a "herceget" úgy hogy lehessen érzeni hogy őt nézik.* | |

/Republic/
 | Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-11, 8:39 pm | |
| *Bizony ez a srác igen csak furcsa teremtés és kezd egyre jobban az a benyomásom lenni, hogy kicsit langyi a srác. Vagyis homoszexuális. Ahogy végignéz rajtam, na meg a megszólalásai.* ~Édes habcsókok? Jézusom~*gondolom kissé megrémülve a kis beszólásra, majd megkapom, hogy egy ilyen édi fiúnak miért nincs párja. Kissé megköszörülöm a tokrom, majd megszólalok:* -Elhagyott a barátNŐM*emelem ki a nőm szócskát, majd az édes mosolyom dicséretére lassan becsusszanok a vízbe. Megkapom a szőke herceg jelzőt is, amire csak megforgatom a szemeimet.* -Persze, fehér lovon... *motyogom magamban, majd tényleg úszkálni kezdek, de érzem, hogy a srác folyamatosan engem néz és akárhányszor odapillantok rá, bájos mosolyt küldve figyel tovább. Lassan a lépcső felé úszok.* -Khmm. Ne haragudj, de azt hiszem én most megyek...*jegyzem meg, majd az öltöző felé indulok. Eszembe jut, hogy mi van, ha a srác esetleg kedvet kap a kíváncsiskodáshoz és besétál az öltözőbe, miközben én öltözök, így irányt változtatva magamra csavarok egy törölközőt, intek a fiúnak, majd egy gyenge kis "Viszlát" kiséretében ott hagyom a homi srácot a medence szélénél.* ~A cuccaimért majd kicsit később visszajövök~*határozom el magamban, majd feliszkolok a szobámba, hogy megszáritkozzak és megemésszem a dolgot.* | |

| Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-11, 8:51 pm | |
| * Hát lassan de biztosan eléri a másiknál hogy kényelmetlenül érezze magát. Megkapja azt hogy elhagyta a nője. Hát szarul járt akkor szegény, de előfordul. A fiú vissza csúszik a vízbe és úszkálni kezd. Dim csak nézi a srácot és el is éri hogy az szépen a lépcső felé ússzon.* - Persze menj csak de én minden este itt foglak várni* Kacsint a srácra végezetül és nézi ahogy kimegy.* - Még a cuccait is itt hagyta* Neveti el magát az Orosz srác. Ezt élvezte most.* - Hagyjak neki itt valami ajándékot vagy az sok lenne?* Motyogja nevetve maga elé. Ha már így feldobta a saját napját akkor úszik még egy keveset. Kell a test mozgás de olykor eszébe jut a fiú arca amin csak nevetni tud. Ő is a lépcső felé megy és elhagyja a medencét. a vállára helyezi ruha darabjait és így megy fel a szobájába ahol megtörli magát majd megkeresi Viá-t, hiszen egy kis női társaságra vágyik.* | |

| Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-15, 8:31 pm | |
| *A helyszín kicsit romantikus lesz, de ez a srác ilyen is. A lánynak tetszik és neki ez számít jelen pillanatban. Mikor a lány fel kell és megszólal a fiú rá pillant hiszen nem tudja hogy mit szeretne most csinálni.* - Mi?* Szalad ki a száján rögtön és ő is körbe néz hogy mit hagyott ki mikor kitalálta ezt a helyszínt. A lány szavai után leesik neki hogy mi az ami hiányzik.* - Én nem vagyok oda a tömegért* Mondja csendesen mert tényleg nem szeret sok ember között lenni. Ezért neki nem is hiányzik. Úgy látszik ebben nem egyeznek de ezzel semmi baj nincs.* - Rendben, kíváncsian várom* Mosolyodik el és kitolja maga alól a széket A lány mellé lép s megfogja a másik derekát hogy indulni tudjanak.* - Hova megyünk?* Pillant a lányra mert neki fogalma sincs hogy hova vezeti a lány. Cipőjébe bele bújik és a szoba átlagossá válik. Ha minden igaz el is indulnak. Először a konyhába ennek ahol magukhoz vesznek egy kis innivalót. Ezután az uszoda lesz a cél mely most kong az ürességtől.* - Mit tervezel kedvesem?* Ezt a szót még nem mondta a lánynak bár nem is érzi furának. Végül is lehet azt mondani hogy együtt vannak hiszen Dimitrijnek nem kell más. Kapcsolatuk még csak bimbózó s hogy mit hoz a jövő az egy jó kérdés. Eddig jó úton haladnak hogy valami komoly legyen. Persze még ott van Amira, de vele elég rég találkozott és nem is beszéltek jó ideje. Talán a lány már elfejtette és más fiúval van. Miért várjon akkor rá? Pedig kedvelte a csajt. érezni nem érzett vagy érez iránta semmit és számára Via van a központba, sőt.....jobban kedveli. Kérdez rá a fiú mert hát egy uszodába úszni lehet és akkor le is esik neki.* - Szóval úszni szeretnél…* Állapítja meg a dolgot és várakozóan a lányra pillant. Azért tévedhet és rajta ugyan nincs fürdő nadrág de ez számára nem probléma. Ekkor elgondolkodik azon hogy a lányon van e de ha ilyen csinosan van felöltözve nem valószínű. Kicsit elkalandozik azon hogy milyen fehérnemű lehet a másikon mert ő még úgy nem látta ezt a helyes lányt. Persze arcán semmi nem látszik csak a komolyság. Hogy mit gondol az meg az ő titka marad.* | |
|  | | Octavia Blackwood Diák Cruoris

Hozzászólások száma : 922 Csatlakozás : 2009. Dec. 06. Kor : 29 Tartózkodási hely : Róma/Iskola
Rangok Ház: Cruoris Betöltött poszt: Diák Évfolyam: 2. évfolyamos diák
 | Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-15, 8:42 pm | |
| *Bizony, romantikus, tengerpart, ráadásul nem is akármelyiké, de mégis, csupán illúzió, így Via kicsit honvágyat érez, talán emiatt is akar menni, másrészt pedig igazi vizet szeretne érezni a bőrén, hogy tényleg vizes lesz és szárítkoznia kell. Vissza is térnek a rendes szobába, s elindulnak lefele, kis kitérőt téve a konyhába, ahol Via máris valami finomabbat és erősebbet iszik kicsit, s abból is visznek le az uszodához. Az ital és a jókedv megteszi hatását, ugyanis, farmer és fehér ing ide vagy oda, ismét lerúgja a csizmáit és a zokniját, kiszedi hajából a gumit és a csatot, majd ruhástul ugrik a vízbe. Még jó, hogy tud úszni, szegény, enyhén ittas állapotban ilyenkor szabad vízben eléggé veszélyes lenne ha még nem is tud. Magában az uszodában is már sejtelmesen csillognak a fények, így estefele csak minden második fényforrás ég, bár a látási viszonyok ettől függetlenül jók. Ráadásul a lány valahogy elfelejtette, hogy fehér ingben ugrott a vízben de láthatóan nem is zavarja, olyan vidáman lubickol, mintha tényleg vízbe való lenne. *
| |

| Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-15, 8:55 pm | |
| * Az uszoda lesz az új helyszín ám előtte egy kis piálás következik a konyhába. Dimitrij nem iszik sokat mert nem akar úgy kinézni mint a múltkor. Szóval csak óvatosan iszogat. A lánynak elég jó kedve lesz ami mosolyt csal az arcára. Nézi a másikat hogy beugrik a medencébe ruhástul. Egyik szemöldöke szépen fel is ugrik a homloka közepére mert ez most nagyon meglepte. Ő nem gondola volna hogy a lány ruhástul akar fürdeni. Számára ez nagyon fura. Szépen neki áll a vetkőzésnek és az ing lekerül róla majd a nadrág is. Egy fekete bokszerben van. A lányra pillant majd lassan bele ereszkedik a vízbe. Még mindig nem tér magához attól hogy ruhában ment a vízbe.* ~ Szégyellős lenne?~* Tündik el és most nem leplez így látszik is rajta hogy nem is itt van fejben. Ahogy a lányra pillant látja hogy a fehér blúz átvizesedik, de most valahogy nem tudja lekötni ez a dolog. Nem megy közelebb hagyja a másikat úszkálni. Kicsit áztatja magát ha úgy tetszik. Egy kis idő múlva viszont meg szólal.* - Lívia? Kérdezhetek valamit?* Ha a válasz igen csak akkor teszi fel a kérdését mely foglalkoztatja.* - Miért ruhástól jöttél be?........vagyis…..szégyellős vagy előttem?* Kérdezi meg kíváncsian, mely arcán is látszik. Tényleg érdekli ez most amire remélhetőleg választ is fog kapni. Neki semmi használható nem jut eszébe hogy miért csinált ilyet a lány csak az hogy szégyelli a bájait.*
// Fagyi // | |

Hozzászólások száma : 922 Csatlakozás : 2009. Dec. 06. Kor : 29 Tartózkodási hely : Róma/Iskola
 | Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-17, 9:32 pm | |
| //Olvad//
*Ő viszont láthatóan örvend a mesteri árnymágiának, így nem sajnálja az áfonya pezsgőt, így kissé zajosan de jókedvűen érkezik s hamar a vízbe is veti magát, ruhástul, ahogy a fiú ezen meg is lepődik. Először neki fel sem tűnik, s több okot is tudna rá mondani, bár nem épp ezzel vannak elfoglalva gondolatai. Azonban csak hamar megszólal Dim.* -Persze, mondd csak!*Mondja s felér fordul a vízben, s közben gyorsan végig pillant rajta, legalábbis ami ki látszik a fiúból most a vízben. Eléggé logikus kérdést kap, viszont hirtelen nem tud mit kinyögni, csak lebeg, azaz, egy pillanatra elmerül majd megtörli arcát, s újra a fiúra néz.* -Hát öhm... nem is tudom. Igazából sosem fürödtem még ruhástul pedig nekünk ott a tenger meg minden.*Meg tény, valamennyire szégyellős is, de azok után hogy múltkor lerántotta a fiúról a törölközőt-persze véletlenül-, s most is kivetkőzött talán a kedvéért, így hát illene valamennyire "meghálálni" neki. Végülis, a fiúk mindig azzal jönnek, hogy mi a különbség a fehérnemű és a fürdőruha között, s bár Via tudja, hogy igenis van, sosem tudta igazán megmagyarázni senkinek, egyszerűen csak van és kész. Bár ezen most épp nem tud elfilózni vagy csak nagy vonalakban, hiszen kissé mámoros már a hangulata, több okból is.* Hm, igazad van!*Mondja egy pillanatra komoly ábrázattal, majd egy elegáns mozdulattal eltűnik a víz alatt, így eléri farmerja gombját és a cipzárt rajta, majd megfordul a vízben ahogy kibújik belőle, s először csak vékony, enyhén barna lábai bukkannak ki a víz alól. Láthatóan az ő bőre sokáig megtartja a nap okozta színt, s alapból könnyedén mozog a vízben, majd mikor már rendesen a felszínre bukkan, egy kupac ruhát szorongat egyik kezében, pontosabban farmerjét és ingjét, a másikban pedig pálcáját. Óvatosan a medence széléhez úszik és lerakja, nem akarja a pálcát véletlenül sem összetörni, a víz meg nem árt neki. Így viszont gyakorlatilag csak egy melltartó és egy bugyi van rajta, amit Dim láthat is ahogy a lány kiúszik, mikor lerakja holmijait.* | |

| Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-17, 9:55 pm | |
| * Egy kérdés fel merül benne amit meg is szeretne tudni, így hát nem tartja magában és megkérdezi. A lány bele is kezd a megválaszolásba amit a fiú figyelmesen hallgat. Kiderül hogy még soha nem fürdött ruhába hát ő sem ezért is lepi meg a dolog. Igazából a kérdésre nem kapott választ és nem is mondott semmi olyat amibe igaza lenne, de úgy gondolja hogy magában megbeszélte ezt a lányt. Kicsit nem érti a helyzetet, de a lány eltűnik és ahogy figyeli neki is lát a vetkőzésnek. Érdekesen oldottat meg ez egyszer biztos. A lány elúszik mellette s így látja a fehér színű melltartót, amit amúgy már látott hiszen a felsője is fehér volt ami már átnedvesedett. A bugyiját viszont eddig még nem látta amit meg is néz. Persze ha nem lennének a vízbe sokkal jobb lenne de hát ezzel is beéri. Miközben a lány kiteszi cuccait ő beszélni kezd.* - Ettől függetlenül érdekel a kérdésem hogy szégyellős vagy e előttem* Mondja komolyan a másiknak akihez oda is úszik és a lány hátához érint saját felső testéhez. Most érhet először a meztelen bőréhez amit szeretne kihasználni. Lassan úját végig húzza a selymes bőrön kiélezve minden egyes másodpercet. Ezután a lány hátát is megsimítja. Semmi hátsó szándéka nincsen csak tényleg szeretné érezni a lány bőrének érintését. Ha a lány még mindig ott van akkor egy csókot lehet a füle mögé. Csak ezután távolodik el tőle egy kicsit hogy ha szeretne akkor megtudjon mozdulni.* - Mit szeretnél itt csinálni?* Kérdezi meg érdeklődve mert még csak most jöttek ide és a célt még mindig nem tudja.* | |

| Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-17, 10:10 pm | |
| *Ahogy elúszik a fiú mellett, valóban kivillan a fehér pánt a vállán, mely kinn van a vízből, s azon fehérebb csík is látszik ahol eredetileg takarta őt a fürdőruha, annak a helye. Kirakja holmijait a vízből, melyeket sikerült tényleg teljesen eláztatnia, így valószínűleg egy kölcsön fürdőlepedőben fog felmenni így az éjszaka leple alatt, vagy sunyi módon elkunyerálja Dim ezüst színű ingét, ama hátsó szándékkal, hogy még érezni rajta a fiú illatát, de persze ezt nem teszi hozzá hangosan. Mielőtt azonban megfordulhatna, a fiú érintését érzi a vállán és a hátán, ahogy az ujjak finoman végig simítanak a bőrén. Inkább kíváncsi, feltérképező és óvatos az érintése, semmint durva, hátsó szándékokkal teliés határozott. Mégis, valahogy végig fut egy pillanatra a lányon a borzongás, akaratlanul is. Azonban a kontaktus megszakad, ahogy a fiú elúszik közvetlenül mellőle, bár így sem messzire, így ha a lány oldalra fordul, még épp ott van előtte. Kikönyököl a medence partra, s úgy néz a másik sötét szemeibe. Kissé sötétebbek a szeme körül a fekete vonalak, ahogy a víz oldja a festéket, így kissé talán hangsúlyosabb, szuggesztívebb a tekintete.* - ha azt mondom igen, akkor mi van? És ha nem?* Passzolja vissza a labdát, miközben fejét egyik kezére dönti, s onnan hunyorog a fiúra, s közben kissé arca elé lóg vörös haja, melyből halkan csöpög a víz. Az utolsó kérdésre vállat von.* -Igazából csak a víz vonzott ide. Honvágyam lett az előző helytől és... mindig ha valami jó dolog történt a nyáron, lenn voltam a tengernél. Kiültünk este tüzet raktunk, zene, kaja, tánc, kivilágítás mellett némi éjszakai szörf. * Ad némi választ a kérdésre, majd visszakérdez.* -És te? ha már így lecipeltelek ide. Vagy nekem is beadod hogy melegebben szereted.* Csípkelődve elneveti magát.* | |

| Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-17, 10:25 pm | |
| * Bizony felfedezi a lány meztelen bőrét hiszen még így sem látta nem hogy a bőréhez ért volna. Hajtja a kíváncsiság amit a lány is érezhet. Végül is férfi még jó hogy mozgatja a fantáziáját. A kérdést vissza kapja amire kicsit meglepődik és látszik is rajta egy kis ideig. Gondolkodóba esik mert maga sem tudja a helyes választ. Egy kis idő múlva viszont válaszol. Előtte felkönyököl a száraz részre és a lány felé fordul egész testével* - Igazából semmi, csak tényleg érdekelt. Tudom hogy úgy mond zárkózott vagy és ezzel semmi gond sincs mert ez is tetszik benned. Végül is nem is vagyunk olyan régóta együtt hogy levesd a ruháidat csak azt hittem ennyire nem vagy konzervatív* Simít végig a lány arcán és a szép szemekbe néz. Egyik hajtincsét kiveszi a lány arcából mely csurom vizes.* - Nem akartam honvágyat csinálni csak gondoltam örülsz majd neki* Mondja komolyan mert tényleg nem az volt a cél hogy rosszul érezze magát a másik. A csipkelődésre elneveti magát.* - Nem is tudom…..talán….ha ilyen gondolatok forognak a pici buksidba akkor azt hiszem hogy bizonyítanom kell.* Vigyorodik el és egy csókért hajol. Mikor ajkuk össze ér akkor közelebb megy a lányhoz és egyik kezét a derekára csúsztatja majd másikat a lán hátára amit cirógatni kezd. Mikor érzi hogy elfogy a levegő fejét elhúzza.* - Hááááát ötletem lenne, csak nem tudom mennyire mennél bele* Mondja komolyan a másiknak és nem hagyja abba a simogatást.* | |

| Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-17, 10:39 pm | |
| *Szélesen elmosolyodik, ahogy látja a fiú arcán a meglepettséget, de nem neveti el magát, csak tovább hunyorog a másikra, s várja a választ, mely némi idő után érkezik csak. * - Igen, ez így van. Ezek után viszont nem értem még mindig a konzervatív jelzőt.* Vonja fel kissé finom ívű szemöldökét a másik fele, miközben az lágyan elsimít egy hajtincset az arcából, s talán akaratlanul is de ismét megérint a másikat, ahogy a homlokához ér, s egyfajta melegség fut végig a lányon, abból a pontból kiindulva. Közben újra elmosolyodik a lány, s ő viszont ténylegesen a másik arcán simít végig finoman egyik ujjával.* - Nem azért mondtam, nem a te hibád, és rossz kedvem sincs. Jó volt látni kicsit, csak sajnos már régen láttam, ennyi, mivel nyáron most nem voltam annyit otthon.* Adja meg a választ, s reméli ezzel eloszlatja a fiú esetleges rossz érzéseit ezzel kapcsolatban, hiszen nem történt semmi baj. Mikor azonban elneveti magát a feltételezésre, Via is újra elmosolyodik, s érdeklődve hallgatja az okfejtést. Kicsit sajnálja, hogy élőben nem hallgathatta végig Dim és Jake párbeszédét, hiszen egy lényeges momentumot nem tud, miszerint a fiú Miroslav nevében mutatkozott be. De úgy tűnik, nem is most fog kiderülni, hiszen nem a szavak pillanata ez, ahogy a fiú közelebb kerül hozzá, s lágy de hosszabb csókot váltanak, miközben a lány egyik keze a fiú derekára, a másik pedig a nyakára vándorol, miközben átkarolja viszonzásképp. S bár a pillanat átmenetileg megszakad, nagyon nem távolodnak el egymástól.* - Valahogy sejtem mi jár a fejedben. De úgy gondolod, hogy ilyen típus vagyok? * Nem szemrehányó, egyszerűen kíváncsi. Bár tény, a mámor némileg oldja őt is.* | |

| Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-17, 10:54 pm | |
| - Azért tűnsz olyannak mert nagyon vissza fogott vagy. Nehéz ezt elmagyarázni. Szóval nem az a rámászós típus vagy és nem is igen flörtölsz vagy nekem nem tűnik annak.* Tényleg nem tudja ezt megmagyarázni a másiknak de azért megpróbálta. Ő személy szerint örül neki hogy ilyen ez a vörös hajú szépség. Mikor a lány végig simít arcán az igen csak jól esik a srácnak és mikor elmondja a mondatott a rossz érzés is eltűnik belőle. Egy nyugodt, kedves mosoly jelenik meg arcán. Ezután bebizonyítja a másiknak hogy a lányokat szereti még pedig egy csók keretében. Neki lenne ötlete a folytatásra, de valószínűnek tartja hogy az nem fog megtörténni hiszen nem úgy ismerte meg a lányt. A kérdésre egy határozott nemet int a fejével.* - Nem gondolom hogy olyan lány lennél, ne értsd félre, csak felvetődött bennem, amiért nem haragudhatsz, hiszen nagyon szép vagy és ebben a fehér neműben….* Simítja meg a lány vállát ott ahol a pántja van.* - Szóval érted mire gondolok* Pillant a lány szemeibe mert ő tényleg nem erőltet semmit és csak egy kosza ötlet volt. Hazudni nem fog Viának, hiszen a lány nem érdemli meg, így őszintén elmondja, azt amit gondol.* | |

| Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-17, 11:21 pm | |
| -Talán ennek az az oka hogy nincs túlzottan nagy tapasztalatom.* Mondja, s kissé elvörösödik, bár most annyira nem észrevehető, bár a hajával némileg összhangban van a szín.* - Nem az, volt már előtted is barátom épp csak... nem tudom megmondani miért. De ha ez zavar téged, akkor igyekszem majd ezen változtatni. Nehogy valaki azt higgye, milyen egy halvérű nővel jársz, bár átvitten annyira nem is állna tőlem messze.*Mosolyodik el kissé, hiszen tényleg egy vízbe való lányról van szó, sőt mi több, úgy tűnik első szorosabb estéjük is épp egy medencében történik. Bár ahogy hallgatja a fiút, nem vár túlzottan sokat most a lánytól. S bár tényleg azért ennyire nincsen most feloldódva, azért ennyire ő sem szende éppen.* -Értelek, és kedves tőled, hogy ezt...így látod.Bár azért tény, én sem vagyok jégből, a látszat ellenére sem.*Mondja s újra odahajol a fiúhoz, hogy megcsókolhassa, de most hiába fogy el a levegő, épp csak kapkodva vesz újra, s nem szakad el a másiktól továbbra sem.* | |

| Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-17, 11:43 pm | |
| * Édesnek találja, hogy a lány vörösödik, bár annyira nem, de mivel az Orosz srác őt nézi, így látja. Van egy sejtése, hogy érti a másik de nem firtatja tovább a kérdést. A lány folytatja és ő érdeklődve figyeli.* - Nem zavar és megértem, csak……..nem is tudom, hogy gondolom.* Sóhajt egy aprót mert nem a szavak embere ez a fiú. Végül is semmi gondja nincs a lánnyal.* - Az nem érdekel hogy mások mit gondolnak* Ismét egy tincset vesz célba amit a lány arcából a füle mögé igazit. A mondat végére viszont elmosolyodik. Az estével neki semmi baja csak a lány nem igazán közeledik felé és valahogy ez aggasztja. Ezután fel vet egy dolgot ami nem más mint a forró hangulat fokozása. Azért azt már a lány tudhatja hogy nem csak arra megy de megfordul a fejében természetesen. Férfiből van.* - Persze nem is úgy gondoltam* Folytatná de a lány oda hajol hogy csókot váltsanak amit most nem fog megakadályozni. Ajkuk így egy csókban forr össze és a lány nem is szakítja meg. Nos a fiú sem. Inkább kezét vissza csúsztatja a lány meztelen bőrér egész pontosan a derekára és közel húzza magához. Elég közel ahhoz hogy érezze a lány rezdülésit a bőrén. Körülötte bizony kezd fel forrósodni a levegő és a csókja is inkább mohóságra utal mint másra. Tudja hogy ma nem fog megtörténni és el is fogadta de attól még szeretné kiélvezni a csókot bár a vágy egyre jobban fokozódik benne. Amint uralni kezdi testét az érzés a csókot megszakítja és a gyönyörű szempárba néz.* - Azt hiszen itt az ideje hogy kimenjünk innen* Mondja komolyan mert most még van vér a fejében de ha ez így folytatódik akkor nem valószínű. Igazából a lányon múlik hogyan tovább.* | |

| Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-18, 12:03 am | |
| - Akkor majd ígérem, ezen változtatok egy cseppet, ne érezd úgy hogy... hogy én nem szeretném azt amit te. Abban igazad van hogy nem régóta járunk együtt, de valahogy... nemtudom, jó így, más vagy, mint akikkel eddig találkoztam.... Különleges.* Csillan fel a szeme, ahogy megtalálja a megfelelő szót a fiúra. Az viszont neki esik jól, hogy a fiú inkább vele, semmint a közvéleménnyel törődik, s mikor egy újabb tincset tűr el a füle mögé, fejét finoman a másik kezének dönti. hamarosan viszont forró csókban fonódnak össze, s testük is egymáshoz ér, bőr a bőrhöz, épp csak a víz nem kezd el forrni mellettük, hiszen a lányban is ott bújkál az a bizonyos érzés, még ha egy hang azt is súgja, még ne! S a fiú is sejtheti ezt, hiszen elengedi a lányt, bár nem túlzottan. Via is felpillant a sötét szemekbe, s ajkába harap egy pillanatra. Mikor a fiú felajánlja, hogy menjenek, hirtelen nem is tudja mit mondjon, kissé szégyelli, hogy neki ez még nem megy most.* -Sajnálom!*Csak ennyit mondd, majd igyekszik kikecmeregni a medencéből. Így viszont a fiú már szárazon is láthatja őt, egy szál semmiben gyakorlatilag, s a fehér színű bugyi és melltartó kissé el is üt a napbarnított puha bőr színétől.* ~Meg fogok fagyni!~ *Gondolja, hiszen lassan kezd múlni az alkohol hatása, s igyekszik valahonnan valami fürdő lepedőt keríteni.* | |

| Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-18, 12:28 am | |
| * A lányra figyel mikor az beszélni kezd. Fejét oldalra is dönti és úgy figyeli a másik szép arcát. Érdekes dolgokat mond a lány és egy aprót biccent hogy megbeszélve. Mikor az a bizonyos szó elhangzik akkor valami öröm árad szét testében. Semmi köze nincs a vágynak ehhez az érzésnek. Örül neki hogy a lány ilyenek találja és nem skatulyázta be.* - Ebben a medencében, nem csak én vagyok különleges* Mondja komolyan, mert így is gondolja. Ezután teszi azt a tincset a lány füle még aki fejét kezéhez dönti. Egy mosoly terül el arcán hiszen ez számára azt jelenti hogy kellemes az érintése. Ezután történik meg az a bizonyos csók mely igen csak forróvá teszi a levegőt és a vizet is. A lány egy szót mond amihez reakció is jár. Kezét a lány arcához érinti és ajkára egy puszit lehet.* - Ne sajnáld és semmi gond. Nem azért vagyok veled* Mosolyodik el kedvesen és tényleg nem azért találkozgat a lánnyal. Persze azt is szeretné hiszen még is csak férfiből van de számára nem létfontosság. Ha ma nem majd egy másik alkalommal. Tud várni a másikra. Nézi ahogy a lány kimászik a medencéből és bizony feltérképezi minden egyes porcikáját a másiknak. Egy ilyen alkalmat nem szalaszt el. Ő is kimászik és látja a lányon hogy nagyon fázik. Ő hozzá van szokva a hideghez így nem fázik. Oroszország nem egy meleg hely, így volt ideje hozzá szokni. A pad végében van egy törölköző amit fel is vesz és a lány felé nyújt de mielőtt elvenné vissza húzza.* - Majd én* Mosolyodik el és ha szabad akkor a lány hátára teríti a textilt amibe megtörli a testét. Persze egy puszit is kap a vacogó lány az ajkára. Ezután jöhet a feneke és a két szép lába. Ha az is meg akkor jön a felső teste és a két karja. Közben természetesen tanulmányozza a megtörölt testrészt hiszen ez is célja volt.* - Mivel az össze ruhád vizes és most már a törölköző is ezért.........* Lép hátrébb egy lépést és a szürke ingét veszi kezébe.* - Gyere búj bele majd vissza adod ha legközelebb találkozunk amit remélek hogy nagyon hamar lesz* Tartja az inget hogy bele tudjon bújni a másik.* | |

| Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt 2010-10-18, 12:51 am | |
| -De az nem ugyan az! Nekem te vagy különleges és kész! Nem kell a kendő hozzá, hogy tudjam, melyikőtökkel beszélek, ennyi. *Mondja komolyan, s a másik szemeibe néz.* - De azért persze hordhatod, remélem, vigyáz rád ezentúl ha összeakasztod a bajszod azzal a diliház szökevénnyel. Tudod, mint a lovagokra.* Vigyorodik el, hiszen a fiú épp ezt a hasonlatot hozta fel neki, csak akkor még így nyíltan nem merte kibökni neki. Ezután jön a csók, ami talán az eddigi legmeghatározóbb közös pillanatuk mióta járnak, vagy valami ilyesmi. S bár sajnálja, hogy így végződik, a fiú igyekszik a lelkére beszélni, s ettől kissé jobban is érzi magát. Valahogy örül, hogy anno Dimitrijbe és nem Miroslavba botlott bele először. Ahogy kimászik a vízből, enyhén vacogni kezd. Hiába, Olaszország viszont kifejezetten meleg hely orosz földhöz képest. Hamarosan Dim is kimászik a medencéből, hogy megtörölje a lányt, bár ezzel ő is kihasználja, hogy megnézheti a fiút, s megállapítja, a fekete jól áll neki, akárcsak az a bizonyos ezüst ing. Nem ellenkezik a fiú felajánlására, csak mosolyogva hagyja magát, s ahogy a fiú végig nézi őt, úgy ő is végig figyeli a másikat. Leginkább a fiú szálkás vonásai tetszenek neki, nem az a felfújt, mutogatni való típus, egyátalán, sőt, épp ettől jön be neki. Úgy tűnik, az ingért viszont nem kell kuncsorognia, megkapja magától, mondhatni a két szép szeméért. s el is fogadja, óvatosan belebújik, ahogy a másik rá segíti, bár szinte azonnal átüt vizes foltokban rajta a melltartó. * -Igazán nagylelkű vagy. majd visszaadom ha... jónak látom.*Mondja egy pimasz mosollyal, s a törölközőt a dereka köré csavarja, hiszen nem mászkál bugyiban. Majd, ha a fiú is felöltözik, magához veszi vizes holmijait, s kezét nyújtja a fiú fele.* Mehetünk!*Bólint egy mosollyal. Ez már szelídebb de mégis valahogy boldogabb mosoly, kicsit talán Viásabb, nehéz rá jó szót mondani, de ez az este biztosan egy forduló pont volt kettejük számára.* | |
|  | | Ajánlott tartalom
 | Tárgy: Re: Uszoda az óceán alatt  | |
| |
|  | | | Uszoda az óceán alatt | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |