Mysterio Feketemágus képző
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mysterio Feketemágus képző

Fórum alapú szerepjáték
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Szobát szeretnék
Alinox Ingren karakterei I_icon_minitimeby Sideris Valbraith 2016-04-04, 5:38 pm

» Mystral kikötője - A rév
Alinox Ingren karakterei I_icon_minitimeby Wilhelm Jager 2014-08-14, 1:51 pm

» Mystral parkja
Alinox Ingren karakterei I_icon_minitimeby Sophia Winterfors 2014-08-10, 12:43 am

» Karakterkép igénylés
Alinox Ingren karakterei I_icon_minitimeby Annabella Cullins 2014-07-31, 12:39 pm

» Az életre kelt szoba
Alinox Ingren karakterei I_icon_minitimeby Fekete Ambrus 2014-07-25, 2:42 pm

Vezetőség
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (23 fő) 2020-06-10, 9:46 am-kor volt itt.
Másik oldalunk

 

 Alinox Ingren karakterei

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Alinox Ingren
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Alinox Ingren

Alinox Ingren karakterei Exortus
Hozzászólások száma : 8589
Csatlakozás : 2011. Apr. 05.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Exortus szakház

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-05-02, 11:24 pm

•:*´¨`*:•.☆ Lányok ☆•:*´¨`*:•.


Alinox Ingren
Alinox Ingren karakterei Avatar_www.kepfeltoltes.hu_
Ez a kanadai lány 170 cm magas, barna szemű, hosszúkás, szép arca van. Hosszú, barna haja laza hullámokban omlik a vállára. Általában hullámosan hordja, de előfordul, hogy kivasalja. Ilyenkor majdnem leér a derekáig a haja. Sminkelni nem igazán szokott, néha szemceruzával kihúzza a szemét, valamint szempillaspirált használ, de inkább akkor, ha valahova elmegy. Öltözéke általában nőies. Szereti a szűk nadrágokat, és a szoknyákat is, bár ezt Kanadában ritkán tudta hordani. Egy átlagos napon az esetek többségében csőfarmert, és nyomott mintás pólót, topot, vagy szűk felsőt visel. Ha jó az idő, szeret leggings-et felvenni tunikával vagy egy hosszabb felsővel.

Szeret ismerkedni, új dolgokat kipróbálni. Szüleitől makacsságot és kis türelmetlenséget örökölt, de ha szükséges, tud türelmes is lenni. Általában közvetlen, de néha szeret egyedül lenni. Könnyen barátkozik, nyitott és kedves, valamint humoros lány. Keresi mindenkivel a közös nevezőt, nem szeret rosszban lenni az emberekkel, de az ellen semmit nem tehet, ha valaki nem kedveli bárhogy próbálkozik. Nem egy bosszúálló típus, ám ha a helyzet úgy hozza, nem kell félteni a gonosz tettektől.  Yvonne RicciAlinox Ingren karakterei Yvonnericci

Yvonne egy olasz leányzó, ki nagy családban nőtt fel, 6 testvére van, szülei harmonikus házasságban élnek, a családban nagy az összetartás, ahogy az az olaszokra nagyrészt jellemző. A 6 testvéréből 3 a vér szerinti, a többiek örökbefogadott gyerekek. Közöttük van Elton is, ki Yvonne-al együtt érkezett a Mysterio-ba. Yvonne jelleméről elmondhatjuk, hogy barátságos, de visszahúzódóbb jellem. Az emberekkel kedves, próbálja elkerülni a vitákat. Jogos lenne a kérdés ezek ismeretében, hogy akkor mit keres egy feketemágus képzőben, de erre az a magyarázat, hogy ez a félénk leányzó, ha arra van szükség, teljesen kifordul magából, és akkor bizony repkednek az átkok, és akár gond nélkül megöl valakit, szóval mondhatni szélsőséges jellem. A tanulásban maximalista, igyekszik mindent megtanulni, esetlegesen háttér információkat szerezni, szóval strébernek is mondható. Amit még tudni kell róla, hogy klausztrofóbiás.

Külsejét tekintve hosszú, egyenes, barna haja van. Középmagas, vékony, de formás alakja van, mert atlétikára járt kiskora óta. Szép arca van, barna szemű, mit szemhéjtussal finoman ki is szokott emelni. A ruhatárában vegyesen van minden stílusú ruha is, nőiesebbek is, noha nem egy nagy férfibűvölő, semmi tapasztalata nincs ezen a téren, mert bár szép leányzó, a fiúknak nem az ilyen személyiségű lányok jöttek be a környezetében.
 
Naomi TeigneuxAlinox Ingren karakterei Naomiteigneux

Makacs lány, mindig megszerzi amit akar, tekintet nélkül arra, hogy kit sért meg közben. Ritkán mutat szánalmat, vagy könyörületet, ő annál ridegebb jellem. Nem a tetteik alapján ítél meg másokat, hanem a vérük vagy társadalmi rangjuk szerint. Egyébként nem egy csendes, visszahúzódó személyiség, épp ellenkezőleg, de megválogatja, kivel létesít kapcsolatot. Nem foglalkozik olyan emberekkel, akiket nem tart méltónak, hogy a társaságában legyenek. Ezek általában azok, kik nem tiszta vérű mágusok.  Jelleme öntelt és lenéző, és jellemző rá a hirtelen váltás, vagyis lehet, hogy az egyik percben még lenéző valakivel, aztán a következő percben normális hangon cseveg, szóval kiszámíthatatlan leányzó. Ha olyan a kedve, szeret flörtölni, és amit még tudni kell róla, hogy biszexuális. Testvérével nagyon jó a viszonyuk, fontosak egymásnak, és Naomi bármit megtenne érte.

Külsejét tekintve 165 cm magas, haja fekete és lila. A nőies ruhákat részesíti előnyben, mik kiemelik tökéletes alakját. Megjelenése mindig határozott, magabiztos, süt róla az arisztokratikus felsőbbrendűség.

Cornelia Brown

Alinox Ingren karakterei Corneliabrown
Eléggé fiús lány, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy apjával és három báttyal nőtt fel. Zenében a rockot szereti, hobbijai pedig a foci, autók, motorok, de olvasni is szeret. Egyébként egy segítőkész lányról van szó, nem önző, hiszen testvéreivel osztozniuk kellett rengeteg dolgon. Jól tűri a fájdalmat, főleg egy gyerekkorában történt baleset miatt, ahol is megbénult a jobb karja szinte teljesen. Nem egy agresszív lány, de önmagáért és a barátaiért bármikor kiáll bárkivel szemben. Akido-ra járt, így önvédelem terén se tapasztalatlan. Mindezek mellett elég barátságos lány, alapvetően vidám természetű, a rossz kedv nem igazán jellemző rá, minden rosszban igyekszik megtalálni a jót.

173 cm magas, vékony, azonban izmos teste van. Vörösesbarna haja jobb oldalon rövidre van nyírva, egyébként a válláig ér. Szeme a fényviszonyoktól függően zöld vagy zöldesbarna, de legtöbbször az utóbbi jellemző rá. Nem igazán szokott sminkelni, és ruhatárában is híján van a nőies ruháknak, öltözetére általában az ing jellemző, alulra pedig általában farmernadrágot vesz fel. Lábán mindig tornacipő van. Attól függetlenül, hogy eléggé fiús a viselkedése és a ruhái is, Connie szép lánynak mondható.Weisz Daniella

Alinox Ingren karakterei Weiszdaniella


Daniella egy magyar leányzó, kinek arcáról sok érzelem nem olvasható le. 2009-ig egy kedves lány volt, nagy tervekkel a jövőre nézve, ám 2009 áprilisában megölték a szüleit aurorok, és akkor mintha elvágtak volna valamit a leányzóban, eltűntek az érzelmei, ha érez is valamit, legyen az pozitív, vagy negatív, sosem mutatja. Szeretett szülei halálát nehezen dolgozta fel, hisz a miértre sosem derült fény, annyi a biztos, hogy aurorok voltak. Daniella addig nem nyugszik, amíg rá nem jön, miért kellett szüleinek meghalnia.  A Mysterio-ba azért jött, hogy az egyetemen majd elvégezze az Aurorvadász szakot, hogy megbosszulja szülei halálát. Egyébként egy kitartó leányzóról van szó, aki ha egyszer belekezd valamibe, azt be is fejezi. Nem mogorva, vagy barátságtalan, sőt, udvarias, de a bizalmába nagyon nehéz beférkőzni. Nem lázadó típus, de kiáll magáért, ha arról van szó. Bonyolult jellem, nehéz megfejteni, de vajon lesz a Mysterio-ban olyan, aki előtt Daniella őszintén meg tud majd nyílni? Az elkövetkező pár évben kiderül.

Daniella 175 cm magas, vékony és formás alkatú lány. Haja hosszú, szőke és hullámos, amik nagyon makacs tincsek, kivasalni őket szinte lehetetlen, de ezt ő nem is bánja. Arca szép, párszor modellkedett is, sokak elmondása szerint gyönyörű lány, csak kár, hogy ennyire introvertált lett. Daniella tisztában van a külsejének szépségével, általában ezeket kihangsúlyozó ruhákat visel, de nem azért, hogy minél több pasit elcsábítson, hanem mert így érzi jól magát a bőrében. Nyakában mindig ott lóg egy ezüst nyaklánc, mi szív alakú, és kinyitható, benne szülei fényképe van, és sose veszi le, ebben fürdik, ebben alszik, nagy becsben tartja.


•:*´¨`*:•.☆ Fiúk ☆•:*´¨`*:•.
Bruno Stora


Alinox Ingren karakterei Brunostora

Bruno, ez a svéd srác nem igazán tűri, hogy ha beszólnak vagy parancsolgatnak neki. Ha valaki nagyon felhúzza, erőszakot is alkalmaz, bár próbálja visszafogni magát, és mióta itt van, nyugodtabb is lett a vérmérséklete.
Barátja kevés van, bizalmát nagyon nehéz elnyerni, és akikkel nincs ilyen viszonyban, azokkal hűvös, emiatt bunkónak találhatják. Nem az a nagy társasági ember, de ettől függetlenül minden őrültségben benne van. Mottója:" Inkább azt bánd, hogy megtetted, mint azt, hogy nem." Nem egy romantikus alkat, távol áll ez jellemétől, de ez nem azt jelenti, hogy teljesen érzelemmentes életet él, és ezt az is bizonyítja, hogy jelenleg párkapcsolatban él.

180 cm magas barna hajú és szemű, valamint izmos, minek nagy részét  a két év alatt szedett magára, mialatt a fiatalkorúak börtönében volt verekedésért. Stílusát a hip-hophoz lehetne hasonlítani, hiszen melegítőt hord, kapucnis felsőt, amit a fejére is szokott húzni, viszont ha meleg van, atlétatrikókban van.


 
Patrick Davis
Alinox Ingren karakterei Patrickdavis
Kedves, minden új dolog felé nyitó srác, ki néha nagyszájú, de azért tudja az illemet. Társaságkedvelő, fiúkkal –lányokkal egyaránt megtalálja általában a közös hangot. Nem szereti a magába forduló, csendes embereket, a pörgés a lételeme. Főbb hobbijai a gördeszkázás, és a parkour. Szeret gitározni is, amit autodidakta módon tanult meg. Olvasni nem igazán szeret, csak ha már nagyon unatkozik, de akkor is inkább valami detektív regényt vagy krimit. Szeret flörtölni, ám ha kapcsolatban van, akkor hűséges típus, kitől nem áll olyan távol a romantika.

183 cm magas a srác, kinek kávébarna szemétől a New York-i lányok megőrültek. Haja barna színű természetes világosabb tincsekkel, mit talán a sok napon töltött idő okozott. Alakja sportos. Stílusát tekintve a lazaság jellemzi, általában farmert hord egy pólóval, de szereti a póló/trikó +kigombolt ing kombót is. Lábán általában valamilyen sportcipő, hiszen ki tudja, mikor adódik alkalom hódolni hobbijának, meg hát kényelmes viselet is.  

Elérhetőségem: skype: n.i.k.y.94 Smile

_________________
Famulusa: Shadow

Alinox Ingren karakterei 369922942ala2_www.kepfeltoltes.hu_


A hozzászólást Alinox Ingren összesen 44 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-01-30, 9:32 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Sideris Valbraith
Magiszter
Magiszter
Sideris Valbraith

Hozzászólások száma : 29041
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony
Üzenet :
A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.


Rangok
Ház: Cruoris - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-05-06, 6:51 pm

Szia Alinox Smile

Ha gondolod, a jövő héten valamikor folytathatnánk a Michelle-Alinox játékot, hogyha benne vagy. Hétfőn tuti nem érek rá, mert egyetemen leszek egy ideig és nem tudom, hogy mikor esem haza, tehát azt a napot ezért kizárom, de a többi előre láthatólag jó.

Update: látom nem reagálsz, akkor tárgytalan.

_________________
Alinox Ingren karakterei Sidala

Talán említenem sem kell számodra, hogy ez a démon az, melyet a legtöbbre tartok.
Testem börtönében tombol most is a Lappangó… hallom üvöltését, érzem testetlen csapásai súlyát.
Tombol, mégis én uralom. Ez a hatalom… mérhetetlen. Ez az érzés az, amiért élek.
Talán majd te is megismered ezt az érzést, és rabjává válsz.
Ne feledd, a börtönőr ugyanolyan rab, mint akit a ketrecbe zárt.
Vissza az elejére Go down
Jasmine Miels
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Jasmine Miels

Hozzászólások száma : 6833
Csatlakozás : 2010. Feb. 08.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Napkő-háló / Budapest
Üzenet : Ha valaki belép az életedbe, hagyd. Köszöntsd, bárki is az, élvezd, amit hoz, még ha csak rövid időre is. Ha menni akar, engedd. Értsd meg, hogy a távozása nem tőled függ, egyszerűen eljött az ideje...

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Diák
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-05-19, 11:17 am

Szióka mosoly


Szívesen játszanék már veled, msn-en mindig rosszkor kattogok így gondoltam itt egyeztethetnék egy játékot ha van kedved velem Smile Nekem most bármelyik nap jó szerintem, úgyhogy alkalmazkodok hozzád mosoly
Vissza az elejére Go down
Alinox Ingren
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Alinox Ingren

Alinox Ingren karakterei Exortus
Hozzászólások száma : 8589
Csatlakozás : 2011. Apr. 05.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Exortus szakház

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-05-19, 4:07 pm

Sideris: bocsi, hogy nem reagáltam, msnen már mondtam, miért, viszont most mindjárt rád is írok msnen ahogy tegnap megbeszéltük. Smile

Jasmine: van kedvem, és most már aktív is tudok lenni, nem úgy, mint az elmúlt pár napban. ma délutánra már elígérkeztem, de jövő hét kicsit húzós lesz, de mondjuk kedden ráérsz? Smile

_________________
Famulusa: Shadow

Alinox Ingren karakterei 369922942ala2_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Jasmine Miels
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Jasmine Miels

Hozzászólások száma : 6833
Csatlakozás : 2010. Feb. 08.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Napkő-háló / Budapest
Üzenet : Ha valaki belép az életedbe, hagyd. Köszöntsd, bárki is az, élvezd, amit hoz, még ha csak rövid időre is. Ha menni akar, engedd. Értsd meg, hogy a távozása nem tőled függ, egyszerűen eljött az ideje...

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Diák
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-05-19, 4:52 pm

Rá fogok érni, de megsúgom, hogy kedden 6-tól jelmágia lesz, 4kor megyek a gyerekért oviba, szóval olyan 9-től háromnegyed 4-ig érek rá a köztes időben felesleges játéknak kezdeni mosoly Óra utánra nem tudok biztosat mondani de ha napközben nem sikerül összehozni akkor majd meglátjuk mennyire is viselt meg minket az a jelmágia Razz
Vissza az elejére Go down
Alinox Ingren
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Alinox Ingren

Alinox Ingren karakterei Exortus
Hozzászólások száma : 8589
Csatlakozás : 2011. Apr. 05.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Exortus szakház

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-05-19, 4:58 pm

oh jó tudni Smile hm... akkor ezek szerint kedd kilőve, legfeljebb kis esély van... hétfőn ráérek hatig... szerdán semmiképp mert a csütörtök húzós, de esetleg még csütörtök? elvileg akkor nincs programom.

_________________
Famulusa: Shadow

Alinox Ingren karakterei 369922942ala2_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Jasmine Miels
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Jasmine Miels

Hozzászólások száma : 6833
Csatlakozás : 2010. Feb. 08.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Napkő-háló / Budapest
Üzenet : Ha valaki belép az életedbe, hagyd. Köszöntsd, bárki is az, élvezd, amit hoz, még ha csak rövid időre is. Ha menni akar, engedd. Értsd meg, hogy a távozása nem tőled függ, egyszerűen eljött az ideje...

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Diák
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-05-19, 5:01 pm

A hétfő és a csütörtök is jó nekem, szóval nekem tényleg bármikor jó, úgyhogy kezdésnek hétfőn kattogok rá ha látlak, max nem lesz ó és akkor toljuk csütörtökre Smile Csak összehozzuk valahogy mosoly
Vissza az elejére Go down
Alinox Ingren
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Alinox Ingren

Alinox Ingren karakterei Exortus
Hozzászólások száma : 8589
Csatlakozás : 2011. Apr. 05.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Exortus szakház

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-05-19, 5:09 pm

rendben, akkor hétfő Smile kreatívak vagyunk és megoldjuk a problémát Very Happy

_________________
Famulusa: Shadow

Alinox Ingren karakterei 369922942ala2_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Sideris Valbraith
Magiszter
Magiszter
Sideris Valbraith

Hozzászólások száma : 29041
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony
Üzenet :
A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.


Rangok
Ház: Cruoris - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-05-26, 11:17 am

Szia, ismét én! Smile

Majd ha valamikor lenne kedved, akkor játszhatnánk ismét egyet. Majd írd ide, hogy mikor vagy és én is igyekszem majd olyan időben lenni.

_________________
Alinox Ingren karakterei Sidala

Talán említenem sem kell számodra, hogy ez a démon az, melyet a legtöbbre tartok.
Testem börtönében tombol most is a Lappangó… hallom üvöltését, érzem testetlen csapásai súlyát.
Tombol, mégis én uralom. Ez a hatalom… mérhetetlen. Ez az érzés az, amiért élek.
Talán majd te is megismered ezt az érzést, és rabjává válsz.
Ne feledd, a börtönőr ugyanolyan rab, mint akit a ketrecbe zárt.
Vissza az elejére Go down
Alinox Ingren
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Alinox Ingren

Alinox Ingren karakterei Exortus
Hozzászólások száma : 8589
Csatlakozás : 2011. Apr. 05.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Exortus szakház

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-05-26, 4:36 pm

na menjünk sorba Smile
először is szia mindenki Smile

Jasmine: nem jött össze a hétfői játék, mert tanultam, és igazából egész héten ez ment, ráadásul plusz táncóráim is vannak már, és nem tudok sokat gépnél ülni és játszani, de jövő héten valamelyik nap szakítok rá időt Smile

Sideris: benne vagyok a játékban, és neked is azt tudom mondani, hogy jövő héten szerintem ráérek, mert hétvégére már van programom, szóval játszani nem biztos hogy tudok, de ez még lehet változik.


majd ha kiderül melyik napokon érek rá, írok itt vagy msnen mindkettőtöknek Smile

_________________
Famulusa: Shadow

Alinox Ingren karakterei 369922942ala2_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Sideris Valbraith
Magiszter
Magiszter
Sideris Valbraith

Hozzászólások száma : 29041
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony
Üzenet :
A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.


Rangok
Ház: Cruoris - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-05-26, 5:41 pm

Rendben. De nekem úgy is jó, hogyha neked alkalmas, rám írsz msn-nen és ha ráérek akkor és nem játszok már több felé, akkor játszunk és akkor nem kell előre megbeszélni időpontot. Smile

_________________
Alinox Ingren karakterei Sidala

Talán említenem sem kell számodra, hogy ez a démon az, melyet a legtöbbre tartok.
Testem börtönében tombol most is a Lappangó… hallom üvöltését, érzem testetlen csapásai súlyát.
Tombol, mégis én uralom. Ez a hatalom… mérhetetlen. Ez az érzés az, amiért élek.
Talán majd te is megismered ezt az érzést, és rabjává válsz.
Ne feledd, a börtönőr ugyanolyan rab, mint akit a ketrecbe zárt.
Vissza az elejére Go down
Jasmine Miels
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Jasmine Miels

Hozzászólások száma : 6833
Csatlakozás : 2010. Feb. 08.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Napkő-háló / Budapest
Üzenet : Ha valaki belép az életedbe, hagyd. Köszöntsd, bárki is az, élvezd, amit hoz, még ha csak rövid időre is. Ha menni akar, engedd. Értsd meg, hogy a távozása nem tőled függ, egyszerűen eljött az ideje...

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Diák
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-05-26, 5:44 pm

Amit tudok mondani az dettó, ha már az időpont egyeztetés sem jön össze, akkor azt tudom mondani amikor jó neked és tudsz kattogj msn-en Smile Csak akkor nem játszok ha már kétfelé vagyok, azt meg úgy is látod fórumon... mosoly
Vissza az elejére Go down
Alinox Ingren
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Alinox Ingren

Alinox Ingren karakterei Exortus
Hozzászólások száma : 8589
Csatlakozás : 2011. Apr. 05.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Exortus szakház

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-05-26, 11:07 pm

rendben, akkor majd írok Smile

_________________
Famulusa: Shadow

Alinox Ingren karakterei 369922942ala2_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Jasmine Miels
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Jasmine Miels

Hozzászólások száma : 6833
Csatlakozás : 2010. Feb. 08.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Napkő-háló / Budapest
Üzenet : Ha valaki belép az életedbe, hagyd. Köszöntsd, bárki is az, élvezd, amit hoz, még ha csak rövid időre is. Ha menni akar, engedd. Értsd meg, hogy a távozása nem tőled függ, egyszerűen eljött az ideje...

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Diák
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-07-09, 9:03 pm

Szia Alinox!

Sajna el kéne halasztani ezt a mai játékot, mert kb fél órája hívtak, spontán buliba indulok mindjárt, szóval nem leszek itthon. Amint észnél leszek és te is ráérsz folytatjuk és sorry, hogy így az uccsó pillanatban Sad
Vissza az elejére Go down
Alinox Ingren
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Alinox Ingren

Alinox Ingren karakterei Exortus
Hozzászólások száma : 8589
Csatlakozás : 2011. Apr. 05.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Exortus szakház

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-07-09, 9:06 pm

szia! semmi baj, majd máskor bepótoljuk Smile jó bulizást Smile

_________________
Famulusa: Shadow

Alinox Ingren karakterei 369922942ala2_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Sideris Valbraith
Magiszter
Magiszter
Sideris Valbraith

Hozzászólások száma : 29041
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony
Üzenet :
A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.


Rangok
Ház: Cruoris - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-07-31, 12:10 am

Szija

Valamikor Angel szeretne ismét találkozni a leányzóddal. Smile Szóval majd ha lenne kedved hozzá, akkor szívesen játszanék veled ismét egyet. mosoly

_________________
Alinox Ingren karakterei Sidala

Talán említenem sem kell számodra, hogy ez a démon az, melyet a legtöbbre tartok.
Testem börtönében tombol most is a Lappangó… hallom üvöltését, érzem testetlen csapásai súlyát.
Tombol, mégis én uralom. Ez a hatalom… mérhetetlen. Ez az érzés az, amiért élek.
Talán majd te is megismered ezt az érzést, és rabjává válsz.
Ne feledd, a börtönőr ugyanolyan rab, mint akit a ketrecbe zárt.
Vissza az elejére Go down
Alinox Ingren
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Alinox Ingren

Alinox Ingren karakterei Exortus
Hozzászólások száma : 8589
Csatlakozás : 2011. Apr. 05.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Exortus szakház

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-07-31, 11:01 am

szia Smile

persze, hogy lenne kedvem játszani Smile nem tudom hogy alakul a jövő hetem az itthoni dolgok miatt, de mindenképp úgy intézem, hogy tudjunk játszani Smile

_________________
Famulusa: Shadow

Alinox Ingren karakterei 369922942ala2_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Sideris Valbraith
Magiszter
Magiszter
Sideris Valbraith

Hozzászólások száma : 29041
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony
Üzenet :
A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.


Rangok
Ház: Cruoris - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-07-31, 12:39 pm

Szupi, akkor összehozzuk! Smile

_________________
Alinox Ingren karakterei Sidala

Talán említenem sem kell számodra, hogy ez a démon az, melyet a legtöbbre tartok.
Testem börtönében tombol most is a Lappangó… hallom üvöltését, érzem testetlen csapásai súlyát.
Tombol, mégis én uralom. Ez a hatalom… mérhetetlen. Ez az érzés az, amiért élek.
Talán majd te is megismered ezt az érzést, és rabjává válsz.
Ne feledd, a börtönőr ugyanolyan rab, mint akit a ketrecbe zárt.
Vissza az elejére Go down
Mona Braxton
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Mona Braxton

Alinox Ingren karakterei Elemista
Jelige : Szőke Ciklon
Hozzászólások száma : 4182
Csatlakozás : 2010. Dec. 20.
Kor : 27

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-08-05, 8:36 am

Látom kerestél magadnak egy párt. Akkor én is zaklatlak, hogy álmában megkínozhassam Brunot. Smile Mit szólsz? XD
Vissza az elejére Go down
Alinox Ingren
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Alinox Ingren

Alinox Ingren karakterei Exortus
Hozzászólások száma : 8589
Csatlakozás : 2011. Apr. 05.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Exortus szakház

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-08-05, 11:45 am

szia Very Happy xD jól van Very Happy az a B tervem nekem is, hogy Bruno-val csinálom meg a leckét, és Ambrust kínzom, de ez csak akkor áll fent, ha Sideris nem megy bele az A tervbe Very Happy

_________________
Famulusa: Shadow

Alinox Ingren karakterei 369922942ala2_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Mona Braxton
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Mona Braxton

Alinox Ingren karakterei Elemista
Jelige : Szőke Ciklon
Hozzászólások száma : 4182
Csatlakozás : 2010. Dec. 20.
Kor : 27

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-08-05, 11:50 am

hát jó, max meglepetésbe elrabollak XD
Vissza az elejére Go down
Alinox Ingren
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Alinox Ingren

Alinox Ingren karakterei Exortus
Hozzászólások száma : 8589
Csatlakozás : 2011. Apr. 05.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Exortus szakház

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-08-05, 11:56 am

nem kell rabolni, kijátszhatod Bruno-n a leckét, csak utána még jobban utálni fogja azt ugye tudod?XD

_________________
Famulusa: Shadow

Alinox Ingren karakterei 369922942ala2_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Mona Braxton
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Mona Braxton

Alinox Ingren karakterei Elemista
Jelige : Szőke Ciklon
Hozzászólások száma : 4182
Csatlakozás : 2010. Dec. 20.
Kor : 27

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-08-05, 11:59 am

ühüm ezért fogom elrontani az ellenmérget XD
Vissza az elejére Go down
Alinox Ingren
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Alinox Ingren

Alinox Ingren karakterei Exortus
Hozzászólások száma : 8589
Csatlakozás : 2011. Apr. 05.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Exortus szakház

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-08-05, 12:48 pm

haha xD jó vicc xD

_________________
Famulusa: Shadow

Alinox Ingren karakterei 369922942ala2_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Mona Braxton
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Mona Braxton

Alinox Ingren karakterei Elemista
Jelige : Szőke Ciklon
Hozzászólások száma : 4182
Csatlakozás : 2010. Dec. 20.
Kor : 27

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime2011-08-05, 1:18 pm

Tényleg jó csak nem vicc.... Addigra csinálnom kéne egy kegyetlen karit, de majd eljátszom h megszállt az ördög. Isten gyermeke és az ördög... érdekes XD
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Alinox Ingren karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alinox Ingren karakterei   Alinox Ingren karakterei I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Alinox Ingren karakterei
Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mysterio Feketemágus képző :: Közösség :: Játékos választás, játék egyeztetés-
Ugrás: