Mysterio Feketemágus képző
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mysterio Feketemágus képző

Fórum alapú szerepjáték

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Legutóbbi témák
» Szobát szeretnék
Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitimeby Sideris Valbraith 2016-04-04, 5:38 pm

» Mystral kikötője - A rév
Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitimeby Wilhelm Jager 2014-08-14, 1:51 pm

» Mystral parkja
Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitimeby Sophia Winterfors 2014-08-10, 12:43 am

» Karakterkép igénylés
Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitimeby Annabella Cullins 2014-07-31, 12:39 pm

» Az életre kelt szoba
Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitimeby Fekete Ambrus 2014-07-25, 2:42 pm

Vezetőség
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (158 fő) 2024-10-24, 10:32 pm-kor volt itt.
Másik oldalunk

Tetováló és Piercing Szalon

Go down 
+9
Athalie Rapace
Yvonne Ricci
Serafina Damiana
Cornelia Brown
Takoda Turner
Jessica Turner
Bruno Stora
Mona Braxton
Sideris Valbraith
13 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Athalie Rapace
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Athalie Rapace

Jelige : kitartóan nemtörődöm
Hozzászólások száma : 512
Csatlakozás : 2012. Apr. 24.
Kor : 28
Üzenet : "Az, hogy senki sem számít rá, hogy megteszed, még nem jelenti azt, hogy képtelen vagy rá."

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Diák
Évfolyam: 1. évfolyamos diák

Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2012-08-28, 2:55 pm

*Bólogat egy hümmögés kíséretében, aztán hamarosan már mindenki megy elkészíttetni a maga tetoválását. Az övé viszonylag hamar kész is lesz, hiszen egyszerű. Elégedett a végeredménnyel, megszemléli, majd a jó tanácsok után fizet és távozna is, ha nem akadna útjába egy halom piercing. Elgondolkodik, nézegeti őket, majd amikor ismét meghallja a lány hangját, felpillant és el is fordul az ékszerektől. *
- Öhh... kösz. A tied is... szép. *válaszolja, amint megnézte. Nem feltétlen az esete, de halvány mosolya bizonyítja, hogy tényleg szépnek tartja, végtére is nem valami színes pillangó, vagy micsoda, ami nála a tetoválások megcsúfolásának számítana. Arra, hogy lesz-e piercingje, csak megrázza a fejét.*
- Nem hiszem. Legalábbis nem most... de gondolkodom, hogy egy még felfér a szemöldökömre. Otthon nem tagadnak ki érte, szóval... *vonja meg a vállát, azonban egyelőre esze ágában sincs visszafordulni, most elég a tetoválás. *
- Hm... megkérdezhetem, mi vitt rá, hogy tetoválást csináltass? Vagy csak úgy gondoltál egyet? *nem szánja sértőnek a kérdést, egyszerűen csak érdekli és kész, meg nem egy beszédes ember, ritka eseteket leszámítva, amikor csodával határos módon akad beszédtémája. Hát ez nem az az eset, úgy tűnik. Közben ha kap bármilyen választ, akkor lassan elindul az ajtó felé is, lehet csatlakozni hozzá. Egyelőre több levegőre van szüksége, mint ami itt éppen található. *

//fagy//
Vissza az elejére Go down
http://immanenciahurok.blogspot.ro/
Yvonne Ricci
Diák Exortus
Diák Exortus
Yvonne Ricci

Jelige : Ártatlanul veszedelmes
Hozzászólások száma : 156
Csatlakozás : 2012. Jul. 06.
Üzenet : Minden éremnek két oldala van...

Rangok
Ház: Exortus
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2012-08-28, 4:02 pm

//olvad//

*Rövid beszélgetés Athalie-val, majd pedig elkészíttetem a tetoválásomatt, ami nem éppen fájdalommentes procedúra, de megéri, mert a végeredmény egy igazán szép tetkó, pont illik hozzám. Már távozni készül, de aztán fordul egyet, és odamegy diáktársához.*
- Köszi. *mosolyog vissza, majd pedig megnézi a kis ékszereket, de piercingje nem lesz, az tuti, ám Athalie felől érdeklődik.*
- Értem... Hát, már egy ideje szerettem volna egy tetoválást, valami szolidat és szépet, és most sikerült annyi erőt vennem magamon, hogy be is vállaljam. Neked van másik tetoválásod? *kérdezek vissza, mert nem látom a hátán lévőt, szóval csak tippelni tudok, hogy van-e neki.*
- Hogyhogy ezt a mintát választottad? *bökök rá a csuklóján levő tetkóra, majd pedig elindulok én is az ajtó felé, és kilépek a levegőre, és az enyhe szél ami fújdogál belekap hosszú, egyenes hajamba.*
- Van kedved fagyizni egyet? Idefele jövet láttam egy árust, de ha a suliból jöttél, gondolom te is elsétáltál mellette. *fordulok oda egy rövid ideig tartó csend után. Nem vagyok a legjobb a témák felvetésében, de aztán fejembe ötlik a hideg édesség, mit szeretek roppant módon, és hamarosan kiderül, hogy a cruos leányzó hogy van vele.*
Slash Daniels
Diák Inflatus
Diák Inflatus
Slash Daniels

Jelige : Guitarhero
Hozzászólások száma : 1513
Csatlakozás : 2012. Nov. 06.
Kor : 30

Rangok
Ház: Inflatus
Évfolyam: 2. évfolyamos diák

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-01-29, 12:58 am

//olvadunk..előzmény pedig a főutcán//

*Elmesélem neki a farkasos sztorit, hogy ne aggódja túl magát, elvégre túléltem, semmi nyom nincs rajtam, ami farkascsatára utal, de hogy miért potn a késen akad fel, az jó kérdés.*
- Tudod, mint becsületes utcagyerek, kést hordok magamnál. Sosem tudhatom, mikor leselkedik rám veszély, jobb az elővigyázatosság. *Magyarázom meg a dolgot, és ezzel talán elárulva azt is, hogy most is van nálam, de talán nem tűnik fel neki, vagy ha mégis, akkor nem kérdez rá, és el tudom terelni a szót.*
- Én is örülök, hogy jól vagyok. És vigyázz is! *Zárom le ennyivel a témát, bár azért nem tagadhatom, nyugtalanít, hogy éjjel kimászkál olyan veszélyes helyekre. Bár nyílván jobb varázsló nálam, úgyhogy talán hamarabb elintézhet pár farkast, mint én. Tereljük a témát a teázás felé, és miután a kastélyban állapodunk meg, mint ideális helyszín, a teakészítés módja merül fel.*
- Hát, maradjunk abban, hogy a konyhában elleszünk. Vagyis elleszek a teafőzéssel. A nagyterem az túl egyszerű. A szükség szobájáról pedig még csak hallottam, de nem tetszik a neve. *Jelentem ki egyszerűen, nem tudom miért, valamiért nem szimpatikus, úgyhogy amíg lehet, addig kerülöm. Meg legalább megcsillogtathatom brilliáns főzéstudományomat. Szóba kerül az uticélunk, úgyhogy nem maradhatnak el a részletek a tetkóról sem.*
- Majd meglátod. Amúgy nyitva lesz, tudod, nekem mindig. *Kacsintok felé pillantva, miközben a szalon felé sétálgatunk vállamon a gitárral. De rágyújtanék most, de nem nézné jó szemmel, és bár nem szoktam törődni mással, a következő téma mégis igényli a békességet. Azt, hogy őszinte leszek hozzá, látszólag elhiszi, és jól is teszi, mert ez az igazság. Amikor a kabátomat cibálja meg kicsit, pont a kés és a cigi helyét találja el, de csaknem veszi észre, hiszen nem a legeslegpuhább bőrből készült a dzsekim.*
- Mia, nyíltan is kimondom, hogy nem akarlak kihasználni. Amúgy, felőled történhetne komolyabb is? *Húzom fel a szemöldököm a két tüskével együtt, hiszen ez az, amire én kíváncsi vagyok. A hirtelen jött tetkós gondolata kicsit meglep, de aztán megnyugodok, amikor mondja, hogy nem gondolja komolyan...még jó.*
- Testmelegítő varázslat? Nah, szép, én meg itt fagyoskodok...*Háborodok fel, de csak viccesen, ezt hallhatja a hangomból is, de a következő felvetését nem is lenne rossz elképzelni.*
- Púp? Ugyanmár, nem lennél te púp az én hátamon. Szívesen ápolgatnálak, úgyis jövök még eggyel a masszázs miatt, de nem csak azért tenném meg.*Válaszolok mosolyogva, miközben ő belémkarol, én pedig engedem, úgyhogy így folytatjuk az utunk egész a szalonig. Ha megérkezünk, a kezét fogom meg, és az udvariasságot valamilyen szinten félretéve én lépek be előbb, majd kezét fogva beinvitálom. Ha ő is bentvan, elengedem a kezét, és a tetkós sráchoz fordulok.*
- Szeva, Slash vagyok, vágod, múltkor beszéltünk.*Lépek is oda hozzá, kezet nyújtva neki, majd ha ő is kész, akkor felőlem neki is állhat a tetkónak, de ez nem akadályoz meg abban, hogy folytassuk a beszégletést Miával.*
Mia Andersen
Diák Inflatus
Diák Inflatus
Mia Andersen

Hozzászólások száma : 132
Csatlakozás : 2012. Sep. 16.

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-01-29, 12:59 am

* Persze, hogy a sok minden közül, amiket velem közöl, a leglényegesebb ragad bele agyamba, ami nem más, mint a védelmi eszköz.. persze nem szó szerint, de értelmes magyarázatot ad, én pedig egy mélyebb bólintással el is fogadom ezt. *
- Oké, jogos. * szólok azért valamicskét még hozzá, teljesen logikus válasza, és nem is tartok attól, esetleg rajtam alkalmazná, nincsen miért egyáltalán, én pedig picit sem tartok ettől. Az erdős esetre nem is mondok már semmit, mosolyom láttatja csupán, hogy jól esik aggodalma, és bár ki sem nézné belőlem, mégis képes vagyok megvédeni magam, és a többi. Na de az est további része is kész tervvé alakul idő közben, mire én hely szempontjából ötletelni kezdek, csípőből kizárva a fogadót, nyugis hely kell most, nem valami füstös, ami még náthámnak sem tenne túlságosan jót szerintem. *
- Pedig jó hely, de ahogy érzed. Te döntesz, én követlek. * vigyorodom el szavain, aranyos, ahogy ellenkezik, na meg kedveskedni akar nekem, és bizony jól is esik belül mindez, ahogyan az is, nem titkoltan, hogy én fogok asszisztálni ezen a nemes eseményen, ami most fog történni vele, és ahogy hallom, nem kell aggódnom amiatt, esetleg nem találjuk nyitva a helyet. *
- Oho, valaki nagyon nyeregben érzi magát. * jegyzem huncut kis mosollyal, s talán szavaim majd cukkolják is őt egy picikét, és úgy érzem, még jobb is, hogy jókedvvel vágunk bele megbeszélni valónkba, melyben én magam is a lehető legnyíltabban és leghatározottabban lépek fel, már amennyire tőlem telik. Kislány vagyok még, nem is igen akarok felnőni, ugyanakkor túl sokat szórakoztak már velem az emberek, azt pedig cseppet sem szeretném, hogy ő is a nyomdokaikba lépjen egy rossz húzással. Ez most így túl jó nekem, meglepően, hiába, hogy a álmaimban nem egy pc-s alak szerepelt, aki gitározik, és úgy tróger, ahogy van, na meg lassan tetkos, és nem picit szakadt külsejű.. de kezd nem zavarni ez az egész, én is változom, és igyekszem azt látni, amit ez a külső és az egész megjelenés fed. Egy amolyan Miás megmozdulás sem maradhat ki a dorgálásból, és hát annyira nem is markolok rá az illatos bőrre, hogy éreznék benne bármit is, szóval sikeresen elkerüli figyelmem a kés érintése, szavai ellenben megenyhítenek újra, ám kérdése zavarba ejtő.. de magamnak kerestem, ideje újból gyakorolni a határozott fellépést, hiába arcom pírja, akkor is, ki kell mondanom, ami buksimban pihen. *
- Én most úgy érzem, hogy igen, de idővel úgyis kiderül. * halkítok hangomon cseppet, s még buksimat is félre döntöm picit, így keresem kék tekintetét sajátommal. Nem tudok mást mondani, lehet, hogy gyerekes az egész viselkedésem, de ha ennyire tisztázni akarja a dolgokat, miért pont most ne mernék megszólalni? Nem is némulok el, sőt mi több, inkább karon ragadva irányítom végre a szalon felé, elejtve némi információt arról a bizonyos varázslatról. *
- Ha lenne nálam pálca, te sem fáznál, de igyekezzünk! * nézek fel rá egy másodperc erejéig, az ápolgatást egyelőre inkább figyelmen kívül is hagyom, csak egy sunyi mosoly jelzi ajkam csücskében örömömet, semmi más. Azt a bizonyos ajtót ellenben idő közben el is érjük, kezem pedig az övébe kerül, mintha olyan természetes volna, szóval őt követve, kissé izgatott tekintettel kukkolok körbe odabent. *
- Hű.. Jó estét! * köszöntöm azért a tulajt, ki máris fogad minket, kezem elengedi a srácét, majd szépen sapkámtól is megválok, ahogyan kabátomat is leapplikálom magamról, így mutatva meg szintén sötétkék, garbós pulcsimat. Le is dobom magam az egyik ágyszerűség melletti székre, aztán meg már csak pislogok, mint hal a szatyorban.. * - Már most meggondoltam magam. * suttogom Slashnek, ha helyet foglalt már, és beindult a dolog.. nem nekem való ez, tényleg csak nézni fogom inkább, jobb lesz az úgy mindenkinek. *
Slash Daniels
Diák Inflatus
Diák Inflatus
Slash Daniels

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-01-29, 1:00 am

*Kitárgyaljuk a farkasokkal teli történetem, na meg a kést is megmagyarázom, amit meg is ért teljes nyugodtsággal. Tetszik, hogy aggódik egy kicsit, de túlzásba sem esik, így pont jó, mert az elég megfojtó tud lenni, ha valaki folyamat a nyakamban van egy rázós eset után, úgyhogy én sem teszem ezt vele. Meghívásom a konyhában fog lezajlani, ahol főzök majd neki valamilyen teát, de ez még a jövő zenéje.*
- Na látod, az egy jó döntés. *Válaszolom, hiszen a konyha elég jó hely végülis, nyugodt is, kivéve ha manók vannak benne, de azokat csak ki tudjuk zavarni. Megnyugtatom, hogy nem ússza meg a dolgot, nyitva lesz a hely, bár én nem kényszeríthetem semmire, főleg most, hogy tudja, mire készülök, teljesen az ő döntése az, hogy velem tart, avagy sem.*
- Hát, jóhogy! Jó nap ez a mai, lesz egy remélhetőleg király tetkóm, ami az első, aztán kitudja, mit hoz még a Rock n' Roll... Na meg a kastély legszebb lánya sétálgat mellettem...*Elhalkulok, de nem bizonytalanság miatt, hanem mert ledöbbenek magamon. Nem szoktam én ilyen szövegekkel előállni, nem jellemző rám az ilyen, nem az én stílusom a nyálas duma. Hamar vissza kell állni a régi Slash verzióra...Az újabb témában próbálkozok visszatérni önmagamhoz, részben sikerül, részben nem. A lényegre próbálok kilyukadni, de nem esik le neki, úgyhogy kénytelen vagyok egyenesen rákérdezni, ami viszont már sikerrel jár, megkapom a választ.*
- Ennek örülök. *Mosolyodom el a szemébe nézve, és egy fura érzés tölt el, nem szoktam én így viselkedni a lányokkal. De egyelőre ennyivel megelégszem, inkább szóba kerül a varázslás, amire csak a számat húzom, hiszen kár, hogy nincs nála a pálcája, bár az enyém itt van, de ha jól tudom, nem úgy megy a dolog, hogy bárki pálcájával..meg amúgy is, pár percért felesleges lenne, hiszen már megis érkezünk karöltve a tetkós srác szentélyébe, ahol már elvileg várnak rám úgyhogy Miát is kézenfogva bevezetem magam mögött, és az elcsodálkozását egy mosollyal könyvelem el. Üdvözlöm a tetkós arcot, majd ha Mia is kényelembe helyezte magát, beülök a művészi székbe, arccal a lány felé fordulva, és várom, hogy munkához lássanak a karomon.*
- Tudtam én, hogy hamar változik a véleményed a tetkóval kapcsolatban. De én azért nem hátrálok meg, egy jó zenészhez tetkó is jár, főleg, ha bandában fog játszani.*Felelem neki, utalva itt az alakulóban lévő bandára, aminek már folyamatban vannak a szervezései, a garázs már megvan, már csak berendezésre vár, és lelkes tagokra. Tekintetem a tulaj felé fordul, aki már mellettem ül.*
- Akkor a gitár, alatta rózsával, felette egy koponyával, ahogy megbeszéltük. *Vázolom fel a vágyamat, de már látom is a múltkor elkészített tervrajzot, és pillanatokon belül már érzem is a tűt a jobb karomon. Először a gitár körvonalaival kezdi, aztá na többi. Nem túl kellemes érzés, be kell vallani, de hát a szépségért meg kell szenvedni, mondják az okosok...*
- Te, ez nem is vészes, azt hittem, jobban fog fájni...Hát így akár szundíthatnék is egyet.*Mondom a szőkeség felé fordítva a fejem, kissé hencegve. Na persze aludni nem fogok, meg amúgysem aludnék, ha nem Miával, akkor a tetkóssal dumálnám el az időt.*
Mia Andersen
Diák Inflatus
Diák Inflatus
Mia Andersen

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-01-29, 1:19 am

- Azért el ne bízd magad.. * vigyorodom el, ami a követését illeti, de már most vágyom arra a teára, nem is picit. Torkom is fájdogál ismételten, ha nem jobban, mint eddig, de nem mutatom ki igazán a dolgot, nem kell a sajnálat, na meg ha meleg helyre kerülünk, tuti jobban fogom érezni magam, aztán a tea, végül pedig egy jó nagy alvás. Ez a totális pörgés viszont, amit előad nekem most, valami hihetetlen, és tovább is mondja, csak löki a szokásos laza dumáját, végül pedig, igyekszem nem ezt tenni, de mégis sikerül aranyosan felkacagnom. Nem, nem kinevetem, egyszerűen aranyos ez az egész megnyilvánulás a bókkal együtt. *
- Na jól van, azért túlzásokba ne essünk, ennyire nem vagyok tökéletes, hidd csak el. * vigyorgom rá tündérien, még fejem is megcsóválom picit, nekem is vannak hülyeségeim, amik mellett a szépség eltörpül.. na meg amúgy sem vagyok oda meg vissza magamért. Megelégedve természetesen meg vagyok, de nem vagyok egy kérkedős fajta, sőt, kihívóan sem öltözködöm, nem is mutogatom magam akárkinek, és ezzel most már ő is tisztában lehet. Na de hogy ne vegye a szívére a dolgot, egy puszit is hintek arcára, nem akarok rosszat ezzel a nevetéssel, ám ahogy beszélgetésünk halad előre, a legfurább rész talán most jön.. harapófogóval kell belőlem mindent kihúzni, de ki jön az, ez a lényeg. *
- Szóval akkor te sem gondolod másként? Ez tök jó. * kuncogok ismét, nem tudok komolyságot erőltetni magamra, csillogó szemeim bár a betegségtől is ilyenek, de tényleg örülök most ennek az egésznek. Majd meglátjuk mi lesz, gondolom találkozgatunk majd, esetleg lesznek a maihoz hasonló közös programok is, már ha tényleg ennyire érdeklem. Ő viszont engem ténylegesen, s segítenék is azon, ne hűljön ki teljesen, de mivel eszköz nélkül nem lehetséges, így ezt mára kihagyjuk, s talán jobb is, nem tudom, így félkómásan mennyire menne jól, szóval az a biztos, ha betérünk végre ebbe a bizonyos helységbe. Tényleg csodálattal tölt el az egész, sosem jártam még ilyesmi szalonban.. és nem is biztos, hogy fogok egy darabig, meg is húzom magam rendesen, nehogy a végén még engem is elérjen valami efféle tű. *
- Banda? Mesélj, kíváncsi vagyok mindenre! Meg legalább addig sem figyelem.. hogy hogy szúrják szét a karodat. * húzom közelebb is picit a széket, önkéntelenül is úgy ülve le mellé, hogy kezem az övékez érjen, s néhány aggódó pillantás vessek a még varratlan bőrre. Na de pár másodpercre befogom, amúgy se ártana már egy orrfújás, amit gyorsan meg is ejtek, míg ők megbeszélik ketten, hogy mi is lesz pontosan Slash újdonsült tartozéka, s mire feleszmélek, már a fájdalomról beszél. *
- Na nem, azt majd később, még ígértél valami teát is. * dugom hozzá közelebb buksimat, picit meg is birizgálva kézfejét ujjaimmal, de több puszit ma már nem érdemel, még csak az kéne, megbetegítsem őt is, ellenben beszéltetni beszéltethetem. * - Inkább mesélj bővebben a bandázásról! * szólítom fel ismét erre, közben pedig minden bizonnyal szépen alakul az a tetkó, de én inkább csak a végkifejletre vagyok kíváncsi, addig kékségeibe bámulok csillogó zöld pöttyeimmel. *
Slash Daniels
Diák Inflatus
Diák Inflatus
Slash Daniels

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-01-29, 1:50 am

*Nem bízom én el magam, csak annyira, amennyire kell, a szokásos, ami mindig belefér. Belazulok, nyomatom a tipikus szöveget, na meg becsúszik egy olyan dolog is, ami rám nem igazán jellemző. Oké, szoktam bókolni, de ennyire nem mindig. Na de ő csak nevet rajta, végül is ez nem probléma.*
- Senki sem tökéletes...Belőlem is hiányzik a hiba! *Nevetek fel, persze vicc az egész, bennem is van hiba, mint mindenkiben. Miában is van bizonyára, de két ember csak úgy lehet jóban, ha elviselik egymás hibáit. Én is elviselem az övéit, és ő is az én hibáim, akkor semmi probléma sincsen. A puszinak azért persze, hogy örülök, de gyorsan belefolyunk egy más témába, ami végképp feldobja a napom.*
- Bizony, hogy jó..*Mosolygok én is, hiszen akkor lehet még ebből a dologból valami, és nem a múltkori volt az első, és az utolsó komolyabb találkozásunk. Úgy tűnik, megvan a kölcsönös szimpátia, én pedig optimista vagyok. Végre megérkezünk már a helyre, és elfoglalhatom a helyem a tetoválós székben. Na persze nem azért végre, mert már elfáradtam, vagy unom a társaságot, erről szó sincs, csak már napok óta várom ezt a pillanatot. Közben szót ejtek a bandáról is, de egyelőre csak röviden válaszolok, mivel a tulajjal is kell beszélnem egykét dologról.*
- Egy fantasztikus banda..Amúgy nem szétszúrják, hanem széppé szúrják.*Világosítom fel, majd váltok pár szót a sráccal, hogy mit hogyan, és közben figyelem, ahogy Mia közelebb ül hozzám, úgy, hogy kezünk összeérjen.*
- Tudom, hogy ígértem, és be is fogom tartani. *Nyugtatom meg, tényleg meg fogja kapni a jól megérdemelt teáját, hiszen aki beteg, azt ápolgatni kell elvileg, meg hasonlók. Ismét a bandára kérdez rá, és most már van időm válaszolni bővebben.*
- Ott kezdődött, hogy én eljöttem Los Angelesből, ott hagyva a bandát, és hát hiányzik az az életforma. Itt összefutottam Axellel, aki profi dobos, aztán találtam egy gitárost, Patricket, akinek majd basszusgitárt fogok a kezébe nyomni, na meg van egy csaj, Rachel, a torkában egy valóságos vadállat lakozik, irtó jó hangja van. Egymásról nem nagyon tudnak, úgyhogy a jövő hónapban tervezem összerántani a bandát Los Angelesben. Már szereztem egy kérót a város szélén, csak felszereléssel kéne kitölteni, és egy nagyadag jó hangulattal.*Áradozok hosszasan a jövő bandájáról, eléggé belemerülök a mesélésbe, meg hát ő kérte mindezt, úgyhogy gondolom érdekli. Közben kezeink játékba kezdenek, és pár pillantást vetek a jobb karom felé is, ahol szorgosan dolgozik a kéz, és kezd kirajzolódni a gitár körvonala.*
- Ez iszonyat jó lesz. Amúgy tudom, hogy nem a te stílusod, de ha összejön, egyszer eljöhetnél te is a kecóba. *Ajánlom fel neki, hiszen anélkül is lehetne élvezni a dolgot, hogy szeretné a rock zenét, mert ettől eltekintve még érezhetjük jól magunkat.*
- Remélem ráérsz, ez nem tíz perces munka lesz. *Nézek a lányra, aki remélhetőleg türelmes, mert ez tényleg időigényes munka, de megéri, nagyon szép lesz, ha olyan lesz, mint a vázlaton.*

//fagy//
Mia Andersen
Diák Inflatus
Diák Inflatus
Mia Andersen

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-02-01, 12:14 am

//olvadunk//

* Ez a kis bók, ami hallható felőle, lehet talán túlságosan is feldob, bár azért remélem érzi, nem bunkóságból kezdek nevetésbe, egyáltalán nem, hisz jól esik, amiket mond, de akkor is, számomra ez annyira nem mérvadó, és vége jó volna, ha valaki túljutna azon, hogy mennyire vagyok szép vagy csinos, és a többi.. mondjuk ő ezt teszi, vagy legalábbis úgy látom, de mikor arra kerül a sor, hogy hibáiról beszéljek, ismét kacagásba fogok. *
- Elég lesz már, tudod milyen rossz így nevetni? * köhögök is vigyorogva párat, és igen, ez most az ő hibája, de csak cukkolásként hatnak szavaim, semmi egyéb háttértartalma nincsen. Az őszinteség viszont, minek keretein belül sikerül lerendeznünk egymás közt alakuló viszonyunkat, annál jobb végkifejletet generál.. én nem akarok naiv lenni tényleg, és bízni szeretnék abban, amit mond, sőt, talán már most beleélem magam túlságosan is a helyzetbe. Ilyen vagyok, nem tudok mást mutatni, és rajta se látnám, hogy zavarná közvetlenségem, ami amolyan aranyos közeledés részemről, ugyanakkor fura is, ennyire nem vagyok én merész, de talán most lehetek egy kicsit, hisz a határozottabb Mia amúgy is másabb, számomra idegen, de mégis jobb érzés, szóval minden szó nélkül sétálok hát be mögötte a tetkoshoz, ahol mindketten helyet is foglalunk. Nekem itt nem lesz sok dolgom, csupán csak szóval tartani őt maximum, és máris ezt teszem, mihelyst felzúg a tű, mégpedig a banda említésén kapok, de a válasz mégis kissé eltérő. *
- Jól van na. De nekem már hallgatni is fájdalmas. * meresztem ki egy pillanatra szemeimet, nem nyűglődöm egyáltalán, és nem is hisztizem, elvégre az ő bőre, neki fáj, vagy éppen nem, és amennyit látok belőle fél szemmel, nem is hiszem, hogy csúnya lesz, sőt.. eddig elég tetszetős, de majd a végkifejletet fogom véleményezni inkább, aztán pedig a teát is, amire elvileg még ma sor kerülhet. Egy mosollyal nyugtázom ezt, majd csendben figyelem őt, hallgatom a bandáról szavait, tényleg kíváncsivá tett, nem vitás. *
- Egész jó ötletnek hangzik, bár tőlem távol állnak az ilyesmi dolgok. De ha te, vagyis ti jól érzitek magatokat, az a lényeg. Meg is lehet ezt hallgatni valahol? Szóval a próbát? * kíváncsiskodom máris, bőrömmel érintve az övét, amit egyébiránt teljesen megfeledkezve önmagamról teszek, majd némi köhhintést követően mosolyogva bólintok szavaira. *
- Ha szeretnéd, szívesen megnézem, az sosem árt, ha nyitott az ember. * na meg nem beszélve arról, hogy ha meg akarom ismerni, akkor azt is szeretném látni, mit csinál, kik a barátai, szóval nekem egy ellenkező szavam sem lesz az ellen, hogy meghallgassak egy-két számot. * - Plusz, a várost is meg kell mutatnod egyszer, már nagyon érdekelne. * kalandoznak most el részemről a gondolatok, na meg tekintetem is arcáról karjára, figyelmeztető szavai miatt. Én ugyan nem sietek sehová, de ahogy látom, elég jó tempóban halad a fazon, szóval nem hinném, hogy itt éjszakázunk. *
- Csak kész lesz hamarosan.. egyébként szerintem Freya meg is ölne, ha csináltatnék egy ilyet. Már attól ki van akadva, hogy éjjel járok ki futni, és tiszta paranoiás.. nem is bízik bennem szerintem. Ezután meg, ha így elvadulnék, még inkább tropára menne az utolsó idegszála is. * sóhajtok egyet, végül lassan fel is emelkedem a székről, melyre rákerülnek eddig kezemben lévő cuccaim, s nyugis sétába kezdek a szalonban, melynek falán jó pár rajz látható, azokat figyelgetem, kicsit eltávolodva a sráctól, majd a piercingeket is szemügyre veszem.. azért ezek között akad néhány tetszetős darab. *
Slash Daniels
Diák Inflatus
Diák Inflatus
Slash Daniels

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-02-01, 12:41 am

*Elengedek egy bókot, amire ő reagál is vidáman, és puszit is kapok, de aztán ismét humorosra fordítom a szót, elvégre ez a megszokott tőlem, nem pedig a komolyság.*
- Bocs, hogy magamat adom. *Nevetek felé, tényleg ilyen vagyok, viccelődök egyfolytában, elvégre ő az igazi énemre kíváncsi, én pedig nem fogom előle rejtegetni, hisz megígértem neki, hogy őszinte leszek vele, és én be is tartom az ígéreteim. Aztán végre sikerül kihúznom belőle azt is, amiért őt hívtam el ma, és nem mást, mert ezt a témát meg kell beszélnünk, és most már túl is vagyunk rajta, mindkettőnk örül magában, vagyis remélem, hogy nem csak én vagyok feldobva még jobban. Aztán a szalonba is megérkezünk, ahová én térek be előbb, és letisztázva az alap dolgokat a sráccal, helyet is foglalok, hogy munkához lásson. Nem ő most a legfőbb társaságom, hanem Mia, aki már mellettem ül.*
- Rám figyelj, és ne a zúgásra. Hidd el, ezerszer jobb, mint egy fogorvos. *Nyugtatom meg, bár nem tudom, milyen tapasztalatai vannak a fogorvosokról. Engem személy szerint az őrületbe lehetne kergetni a fúróval, pedig elég nyugodt ember vagyok. A bandáról is kérdez, amire csak második körben tudok válaszolni, de a lényeg, hogy nem marad el. És végül is igaza van, mert az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat.*
- Persze, hogy meg lehet. Amikor csak szeretnéd! *Válaszolom lelkesen, hiszen jó lenne, ha hivatalosan is összeállna a banda, nem csak részletekben, és Mia is megismerhetné egy új oldalamat, mivel gitározni még nem nagyon hallott, ami nagy hiba. Kezeink már egymásra találnak közben, majd folytatjuk a beszélgetést még mindig a bandáról.*
- Örülnék neki. Ha az egész nem is, de néhány szám tetszene szerintem, biztos vagyok benne. *Mosolygok rá, ismét egyet, hiszen ezt az oldalamat is meg kell ismerje, és szerintem rossz az elképzelése az ilyen próbákról, nem olyan zúzós az egész, legalábbis nálunk nem olyan lesz. Lesznek szép zenéink is rock kategóriában, hiszen azok nélkül elvesznének a förtelmes hard rock, és metál számok, amik egyébként isteniek.*
- És igen, a várost is meg fogom mutatni, csak ne öltözz majd túl melegen..*Tanácsolom neki, hiszen Los Angelesben elég jó idő van most is, hát még később milyen lesz, mert azért lassan, de kilábalunk ebből a hideg télből. De jó lesz majd, ha jön a nyár, milyen felszabadult leszek... Közben tudtára adom, hogy mire számíthat, ami az időt illeti, de láthatóan rá ér.*
- Nem mondtam, hogy az éjszakába fog nyúlni... Amúgy nem csodálom, attól én is ki vagyok ám akadva! Az idegszálak meg.. hát aki hagyja, annak így is úgy is tönkre mennek.*Fejtem ki először az aggodalmam komoly arccal, majd vállat vonok, amikor Freyáról beszélünk. Nem ismerem, csak órán láttam, na meg Mia mesélget róla, ez alapján meg nem akarok véleményt alkotni. Bár ha tud a múltkori kis találkozásunkról, akkor lehet, hogy lenne hozzám pár szép szava. Ezalatt Mia fel is áll, hogy jól szemügyre vegye a dolgokat, én pedig követem a szememmel, amíg csak tudom.*
- Nocsak, talán szeretnél egyet? *Kérdezem tőle kicsit cukkolva őt, szavaim nem komolyak, mert nem tűnik olyan PC-s fajtának. Az aranyos arcához, és stílusához nem biztos, hogy jól állna pár fémdarab.*
Mia Andersen
Diák Inflatus
Diák Inflatus
Mia Andersen

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-02-01, 1:02 am

* Csak némán nemet intek végül buksimmal, s szerintem már kettőnk dolgát is sikerült átrágnunk annyira, hogy cseppet nyugodtabban térhessünk be a tetoválószalonba, ahol munkához is lát a tulaj, Slash karján pedig máris felsejlik egy darabja az örök műnek. *
- Ne is emlegessük őket.. brr. * ráz ki ténylegesen is a hideg, szerintem minden normális ember rühelli a fogorvost, tehát többek között én is. Persze mikor muszáj, ellátogatok hozzájuk, de jobb inkább nem is gondolni azokra a kínzásokra, az a legegyszerűbb mindenkinek. El is tereli gondolataimat a bandával, kíváncsian függök minden egyes szaván, s iszom is mondókáját, majd fel is ajánlom, hogy meglesnék, illetve hallgatnám őket. *
- Hát majd ha összeálltok, és lesz kedved hozzám is, szólj. Nem hinném, hogy rajtad kívül más elrángatna bárhová is, továbbra sem vagyok túl népszerű. * vigyorodom el, mert hát igen, a magam egyszerűségével a nagy átlagban még mindig csak egy szürke kisegér vagyok, legalábbis én ezt gondolom, s még talán Freya lenne az, akivel időm nagy részét tölthetném, de ő se hinném, hogy ilyesmi helyekre adná a fejét.. nekem kell már csak arról is meggyőznöm, hogy ne egyedül kelljen rónom a köröket az erdőben. De most nővérem lényegtelen, ami fontosabb, az leginkább az, hogy az a bizonyos gitározás még várat magára, amivel szemben azért vannak fenntartásaim. *
- Ha nem játszol folyamatosan zúzós dalokat, szerintem biztos csípni fogom, vagy maximum hozzászoktatom magam ahhoz is, ezen már nem múlik. * bár nem, feladni nem fogom magam, azt csak nem kéne, de egy esélyt a zene is megérdemel, így a korrekt. * - Látod, kár, hogy én ilyen izgalmas dolgokkal nem tudok előrukkolni. Sőt.. szinte semmivel. * vonom fel szemöldökeimet mosolyogva, ami szintén arra enged következtetni, annyira, de annyira ellenkezőek vagyunk mi ketten. Ellenben az utazásnak nagy híve vagyok, érdekel a világ összes tája, és ha már Los Angeles ismét említésre került, miért ne hozhatnám fel ezt? Ezt most én szeretném, szóval ki is fogok tartani mellette. *
- Rendben, de gondolom ha menni akarsz, azt majd úgyis akkor fogjuk megbeszélni. * hagyom egyelőre annyiban a dolgot, de belül már most repesek a gondolattól is, hogy utazni fogok.. el sem hiszem. Viszont most úgy érzem, itt kell hagynom őt picit, sétálnom kell, miközben jó pár gondolatomat megosztva vele leskelődöm az ékszergyűjtemény irányába, de mikor a kiakadását hallom, csak vállam felett sandítok hátra, így fordul aranyos grimaszba összes vonásom. *
- Pedig ha tudnád, éjjel milyen nyugalmas az egész terület.. sokkal jobb, mint nappal, pedig én igazán közösségi ember vagyok, már amennyire. * na meg visszafogott is és szűkszavú is, ha úgy van, de annyi nyugi mindenképpen szükséges nekem is. * - És tudok is vigyázni magamra, de már mondtam! * zárom le ennyivel, Freyát meg hanyagolom is, tudom, én hoztam fel, de felesleges köröket futnék azzal, ha tovább is téma lenne. A pc-k viszont tényleg tetszetősek számomra, így mikor kérdezi Slash a dolgot, hallom, csak ugratna, de én mégis komolyan bökök az egyik színes, spirál alakú darab felé. *
- Ez nem tudom, hová való, de a fülembe el tudnám képzelni. * döntöm oldalra máris buksimat, arcomat evidens, hogy nem szúratnám szét, viszont fülbe annyira nem lehet borzasztó. * - Vagy ez itt.. ez tök jó. * nézelődöm tovább, s ami most szemeim elé kerül, egy képen méghozzá, a fülkagyló porcába van szúrva, egy picike ezüst golyó, háta talpas.. hm, nem is rossz. De inkább csak tovább nézelődöm, míg a tű zúgását már nem is hallva figyelem az ékszereket. Lehet, hogy egyszer még nekem is lesz egy ilyenek.. *

//és a játék innentől NRT-be vált!//
Slash Daniels
Diák Inflatus
Diák Inflatus
Slash Daniels

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-02-01, 11:30 pm

//NRT, Mia-Slash//

*Megbeszéljük a legfontosabb dolgokat, úgyhogy már csak a tetkóm van hátra, de az is hamar elkövetkezik, hiszen betérünk a tetkószalonba, ahova már előre megdumált időpontom van. Néhány szó után már érzem is a tű folyamatos szúrását a bőrömön, de nem foglalkozok vele, hisz már látom előre az eredményt. Ezentúl tuti, hogy mindig trikóban fogok feszengeni, ilyen szépet vétek lenne eltakarni. Fel hozom valamiért a fogorvosos témát, de Mia nem díjazza, hát meg tudom érteni.*
- Rendben, én szerencsére nem is tudok sokat mondani róluk..*Fejezem be egy kis sejtetéssel a dolgot, mert kétszer voltam fogorvosnál egész életemben, bőven elég is volt, szerencsére jók a fogaim. Inkább beszélek érdekesebb témáról, előadom a banda alap történetét, na meg őt is meghívom természetesen.*
- Ne viccelj, hozzád mindig van kedvem! *kacsintok rá, majd folytatom* - Na és mi van akkor, ha nem vagy népszerű tömegek körében? Én sem vagyok az, nem ismerek annyi embert. *Befejezem a mondandóm, és végül nem hazudok, mert tényleg nem tartom magam ismert embernek a suliban, de ez még változhat, mert megcsinálom én még a saját szerencsémet, csak várják ki a végét. A nővéréről is esik pár szó, de engem nem ő köt le igazán, hanem Mia, ezért nem is kell többet beszélni Freyáról.*
- Nem fogunk, és tudod, ígértem neked még valamit...azt is be fogom tartani. *Igen, kicsúszott a száján, hogy bárcsak írna neki valaki egy dalt, nos én fogok is írni, de most nem fogom neki elárulni, ha kitalálja, akkor jó, ha meg nem, akkor majd meglepetés lesz. Következő mondatára viszont csak megcsóválom a fejem.*
- Ugyan, dehogynem. Csak még nem jöttél rá, hogy miben is vagy jó. *Biztatom kicsit, ebben nem tudok neki segíteni még, hisz annyira még nem ismerem, de remélem, idővel ez változni fog. A Los Angeles-i látogatás is szóba kerül, mint lehetőség, és én benne is vagyok, hisz tudnék neki mutatni ott pár dolgot.*
- Oké, de te is megkereshetsz bármikor, amikor mehetnéked van. A Hollywood feliratról egész jó a kilátás...*Remélem még jobban felkeltettem ezzel az érdeklődését, mert onnan mindenki szereti megbámulni a hatalmas várost. Onnan fentről olyan békés az egész, nem olyan, mintha a város részei lennénk. Miután feláll mellőlem, ismét felhozza a futós témát, ami engem annyira nem nyugtat meg.*
- Igen, felettébb nyugodt...kivéve, ha farkasok mennek neki az ember fiának. *Mondom kicsit durcásan, azért nem tartozik a legjobb élményeim közé a múltkori eset, épphogy megmenekültünk. Az ékszerek keltik fel közben az érdeklődését, ami meglep, bár a füles dolog nem rossz ötlet.*
- Na az még jól is állna. Mondjuk egy zöldes cucc. *Válaszolok a fülbevalós dologra, az minden lánynak jól áll. Közben még elbeszélgetünk, amíg elkészül a remekmű, majd ha megvan teljes egészében, kipattanok a székből.*
- Óóó, igen! Ezt nézd! *Fordítom Mia felé, feszítve egyet, várom a reakcióját. Nem tudom, hogy tetszik neki, de én már most beleszerettem. Még jobb, mint a vázlaton, jó munkát végez a srác, legalább tudom, hova jöjjek legközelebb.*
- Ez egy remekmű! Köszöntem! *Kifizetem a tulajt, és meg is köszönöm, majd ismét mi a felé fordulok, ha kibámészkodta magát, akkor felőlem indulhatunk is.*
- Mehetünk? *Ha igen, akkor kezet rázok a tetkóssal, és ha minden igaz, a suliba vesszük az irányt, ahol vár Miára egy forró tea.*
Mia Andersen
Diák Inflatus
Diák Inflatus
Mia Andersen

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-02-02, 8:23 pm

//NRT - Mia és Slash - 2013.01.28.//

* Feltételezem ez a mai napja csúcsa, mármint a tetko felvarrása, mihez azért van pár vonakodó szavam, ami a zúgást és varrást illeti. Nem én hasonlítom ezt a fogorvosok eszközéhez, de mindegy, egyikbe sem akarok igazán belegondolni, szóval az fix, hogy nekem tetkom nem lesz egy darabig.. csak maximum ha bukok valami fogadást, ami amúgy alapjáraton nem szokásom, vagy ilyesmi hülye okból. Világszemléletem nem tudom, mennyiben fog változni a jövőt illetően, ugyanakkor az alakuló bandáról, s számomra ismeretlen zenésztársairól szívesen elhallgatom lelkes sztorijait. Jó azért hallani, hogy bármikor megleshetem őket, talán majd idővel sor kerül erre is, tényleg bírnám, nem is picit. *
- Jól van na. Majd kinövöm, hogy akad némi kisebbségi érzésem másokkal szemben. * vonom meg gömbölyű vállaimat mosolyogva, tényleg, majd elmúlik ez belőlem, ebben biztos vagyok. A keményebb zene említésére ismét van véleményem, mire valami ígéretet emleget fel, nekem pedig csak összeszaladnak gondolkodós pozícióba vékonyka szemöldökeim. *
- Ígértél valamit? Megfogtál, nem emlékszem, mi volt a dolog. * rázom meg fejemet kissé, tényleg agyalok, de nem, ez most valahogy nem akaródzik előásódni gondolataimból. Egy darabig persze úgyis ezen fogok forogni, de nem kíváncsiskodom, legyen meglepetés, tényleg nem jövök rá, mi lehet az.. ellenben egy cseppnyi fogadkozás újból elhangzik részemről, reakciójára egy legyintés a válaszom, hogy aztán már ismét LA legyen a téma, így csillogó tekintetem se marad el, na meg hogy én keressem? Ez teljesen rendben van, nem zárkózom el ettől. Ehhez a dologhoz, ami van, vagy esetleg lesz, ketten kellünk, tehát attól nem kell tartania, hogy el fogok felejtkezni róla és a kis utunkról. *
- Mondjuk ha belerázódtunk mindketten a suliba, akkor akár egy hétvégére el is ugorhatnánk, nem lenne rossz egy kis nyugi. * csendesül el hangom végül, nagyon is jó lenne, éppen ezért menekülök szinte állandó jelleggel a magányba, az erdőbe, de az ördögi kör újra indul.. ahj, hányszor futjuk még körbe? Csak egy hozzá hasonlóan durcás képet kap tőlem, tekintetem pedig azonnal vissza vándorol a pc-k irányába. Ötletelgetek is kicsit, s ahogy hallom, neki is tetszene egy-két dolog, még némi javaslattal is él, hogy aztán kis idő elteltével örömkiáltással jelezze, végeztek. Végre.. érzem azért már így betegen, hogy késő van, és húz az ágy is, de nem sok van már hátra, na meg a tea az, ami hajt. *
- Tényleg szuper lett. * kelek fel a székről most már én is, mivel idő közben visszacsüccsentem mellé, s mosolyogva lesem meg a néhol piros bőrfelületet, melyért ugye jár a fizetség is, amit míg ők lerendeznek egymás között, én visszaöltözöm kintibe. * - Viszlát! * köszönök el én magam is, hogy aztán kint folytathassuk utunkat a főutcán, valószínűleg vissza a kastélyba. *
- Persze. Előbb a tea, aztán alvás, nem fogom sokáig bírni, nem érzem túl jól magam. * mélyesztem kezeimet zsebeimbe, s csillogó tekintetemből láthatja, arcom pírja sem biztos, hogy zavar miatt van, inkább kezdetleges láz lehet az okozója. Szóval ha még áll a meghívás, valószínűleg a konyhában kezdünk, ahonnan mindketten az Inflatus ház felé vesszük majd az irányt. Nem szándékozom megbetegíteni, így ezt az éjszakát egészen biztosan saját szobámban töltöm majd, de addig, míg ágyba kerülök, van kis időnk teázgatni, és beszélgetni is. Na meg lesz még sok, reméljük a legjobbakat. *

//köszi a jáccit Smile aztán várom LA-t Razz//
Slash Daniels
Diák Inflatus
Diák Inflatus
Slash Daniels

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-02-03, 12:43 pm

//NRT - Mia és Slash - 2013.01.28.//

*Túllépjük a kellemetlen fogorvos témát, nem is tudom miért pont ezt hoztam fel, de hát kell valami, ami rosszabb a tűnél, hogy ne tűnjön a tetoválás olyan szörnyűnek. Az biztos, most már nem fogok megállni egynél, mert ha összejön a banda, és jól megy, akkor tuti felvarratom majd magamra a nevünket, vagy a logónkat. Na de a banda is szóba kerül, és ezzel együtt a meghívás, na meg egy kis biztatás, ami a népszerűséget illeti. Bár Los Angelesben népszerű vagyok bizonyos körökben, de ez betudható közvetlenségemnek, életstílusomnak.*
- Segítek.*Hangzik is el a rövid válasz, bár konkrét elképzelésem nincs, hogyan segíthetnék, de azért pár ötlet felmerül bennem. Gyűlnek az ígéreteim, amiket be is fogok tartani, akárcsak a most megemlítettet, és hogy nem jut eszébe, ez csak jó dolog.*
- Hát akkor nagy meglepetés lesz, de cipzár a számon. *Mosolyodok el, igyekszem majd egy jó számot összehozni, és jól tálalni persze, olyan hozzám méltóan. Akár bemutathatom majd neki a próbatermünkben, ami ugye az imádott városomban van, ahová majd úgyis el kell vinnem, hogy mutassak neki néhány dolgot. Amit mond, az tetszik, hogy nem csak egy napra gondolt, hanem egy egész hétvégére.*
- Jól hangzik, de...ne számíts nagy nyugira, ha Los Angelesbe megyünk. *Bár szerintem nem árulok el nagy titkot, hogy elég nyüzsgő város. Bár nem annyira, mint New York, de ha én vagyok az idegenvezető, akkor nem egy relaxációs körbenézés lesz, az tuti. Ezután ismét visszatér a "rohanjunk az erdőben" téma, ami miatt megmutatjuk egymásnak a durcás képünket, de ez nem tart sokáig, hiszen tovább nézegeti az ékszereket. Közben elkészülök én is, pontosabban a tetkó a jobb karomon. Mia is megdicséri. Hát ennyi, meg is volnánk, akár mehetünk is, de előbb még perkálok, és csak utána indulunk.*
- Akkor kösz még egyszer, valószínű, hogy jövök még. Na csáó! *Köszönök el így, mert én vele is összespanoltam, aztán már indulhatunk is először a csónak felé.*
- Na akkor én beállok ápolóorvosnak.*Jelentem ki, mert szívesen gondoskodok róla, ha van rá szüksége. Kezdetnek meg is teszi a tea, amit majd lehetőleg a konyhában fogok elkészíteni.*

//én is köszöntem Smile lejátsszuk majd azt is Wink //
Noah Cromwell
Egyetemista Cruoris
Egyetemista Cruoris
Noah Cromwell

Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 Csatamagus
Hozzászólások száma : 229
Csatlakozás : 2010. Aug. 16.

Rangok
Évfolyam: Egyetemista diák

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-02-08, 10:45 pm

*Azt hiszem, hogy végleg elhatároztam magam, ideje picit változnom, lazábbnak lennem és ehhez a külsőmön is alakítanom kell. A mai nap nagy részét vásárlással töltöttem, tehát beszereztem jó pár új cuccot, amelyek lényegesen lazábbak az eddigi viseletemnél és a hajamat is átalakíttattam egy ügyes fodrásszal. Most pedig az utolsó simítás helyszíne felé haladok, ami nem más, mint a tetováló és piercig szalon. Elterveztem, hogy csináltatok magamnak két piercinget, méghozzá az ajkamhoz, azt hiszem, hogy jól fog majd állni, így hát magabiztos léptekkel sétálok végig a főutcán, nem is igazán figyelve most senki másra se, csak a cél érdekel. Hogyha esetleg beszélek majd valakivel, akkor viszont levetkőzöm az udvarias mivoltomat - legalábbis ez a terv -, és kicsikét más stílusban fogok diskurálni. Ahj, nehéz fába vágom a fejszémet, de remélem, hogy menni fog. Egyébként egy sötétkék színű farmernadrág van most rajtam, lábaimon fekete sportcipő, felül pedig a fekete pulóverem, melyből most a derékig érő szövegkabátnak hála nem túl sok látszik. Azért ezt meghagytam, mert bár lazítok magamon, valamennyire szeretnék elegáns is maradni. Hajam hátra van kissé fésülve, arcom hófehér és aki a közelembe kerül, az érezheti is a kellemes parfüm illatot, amit magamból árasztok. Ahogy odaérek a szalonhoz, nem is teketóriázom, már be is nyitok, így a kis csengő jelzi érkezésemet, én pedig körbenézve az ismeretlen helyen köszönök is.*
- Jó estét! *szólalok is meg, nem gondolva arra, hogy egy ilyen helyen az egyszerű "hello" is megteszi, így kissé meglep, amikor a kopasz férfi egy függöny mögül felém tekint.*
- Csá haver! Dobd le magad, még pár percre szükségem van, amíg végzek. *valószínűleg dolgozik, én pedig nem zavarok ám bele, így már bólintok is.*
- Öhm, hogyne, persze. *körbenézve már le is ülök az egyik bőrkanapéra, ahol kezembe veszek egy újságot. Különféle testékszerek vannak rajta, elég menők, azt hiszem, hogy bőven tudok válogatni, talán ez a pár perc most jó is lesz nekem, hogy kigondoljam a végső remekművet, mert még most lehet agyalni ezen, nem akkor, amikor már elkészültünk.*
Gyulai Rebeka
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Gyulai Rebeka

Hozzászólások száma : 53
Csatlakozás : 2012. Dec. 19.
Kor : 27

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-02-08, 10:55 pm

* Összegyűjtöttem egy jó adag pénzt magamnak, azért lecsurog némi jutalék a terjesztésből is, na meg az otthoni versenyek lebonyolítása végett is üti a markom egy kis zseton. Még jó, hogy ott a magam ura vagyok, itt pedig jóarc a főnököm, tehát úgy ítéltem, immáron éppen ideje annak, hogy megajándékozzam magam valami aprósággal. Egy tetoválásról van szó, amit úgy egy órája készít rajtam ez a csávó, aki igen csak rendes, tök jól eldumáltunk eddig is mindenféléről, ahogyan popóm felett ügyködik. Ám ahogy hallom, valaki más is ide téved ezen a kései órán, kit én ugyebár most nem láthatok az elhúzott függöny miatt, de hangja egész tetszetős, na meg ez az illat, ami elér hozzám, pfú.. azért nem kicsit menő. Nem vagyok az a pasizós fajta, sőt, de azért bennem is van némi gyomor, a parfümje pedig simogatja, nem hogy felforgatná, meg kell vallani. Kérdőn tekintek fel hátra a fazon irányába, ki egy kicsi türelmet kér a sráctól, de nem is kell olyan sokat várnia, hiszen csak pár utolsó simítás és.. *
- Kész is vagyunk, de várj egy kicsit még, megkérdem a srácot, mit szeretne. Addig felkelhetsz, de ne szaladj el! * tekint rám vigyorogva, majd a pisztolyt kikapcsolva teszi azt le, kesztyűit is levéve kezeiről végül ki is tér az ismeretlenhez, hogy megdumálják a részleteket. Én addig egy bólintással kelek fel, cseppet elgémberedtem már, s szürke trikómat oldalt, melltartómba tűrve hagyom szabadon továbbra is csinos pocakomat, mely a box miatt fiatalságom ellenére szálkásnak mondható, s így sétálok ki, mezítlábasan, fekete zoknimban és laza, szürke, bővebb nadrágomban a függöny mögé. *
- Hali. * lesek rá a srácra, s először cseppet mintha meg is rökönyödnék, fura fazonnak néz ki, vajon mi akarhat ez itt? De nekem aztán mindegy, leengedett, kócos tincseimet előre húzva nyakamhoz slattyogok a tükör elé, s kezdek újdonsült társam vizsgálgatásába, míg van erre időm. Talán egy pc-t is csináltatok még.. kifutja a pénzemből, s azt is rég óta szeretnék már. *
Noah Cromwell
Egyetemista Cruoris
Egyetemista Cruoris
Noah Cromwell

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-02-08, 11:02 pm

*Türelmes típus vagyok, tehát engem egy kicsit sem zavar, hogy várnom kell. Addig, amíg ücsörgöm, meg is nézek néhány piercinget magamnak, időnként meg is rökönyödöm cseppet, majd amikor hallom, hogy a függönyt elhúzzák és a végső szavakat a pasastól, már fel is pattanok, így amikor elém kerül, jobbomat nyújtom felé. az újság visszakerül természetesen az asztalra, és miután kezet fogtunk, már meg is kezdődik a beszélgetésünk.*
- Hallgatlak, mit szeretnél? *pillant rám kíváncsian, ő nem méregetve olyan furcsán, mint az a lány, aki nemsokára elő is kerül, így egy kicsikét később felelek a srácnak, előbb inkább a másikra pillantok és akarva-akaratlan nézem meg hasát és nyelek is egy aprót.*
- Szia! *köszönök is vissza, de aztán észbe kapok, hogy beszélnem kellene, így tekintetem már vissza is kerül a művész felé.*
- Két piercinget szeretnék az ajkamra, méghozzá két karikát. Ide és ide. *mutatom is meg neki, miközben egy apró pillantást vetek a tükörre, bár úgyis tudni fogja, hogyan lesz tökéletes, ő ért ehhez, nem pedig én. A pénz számomra nem akadály, tehát mondja az árat, én pedig fizetek.*
- Rendben van! Akkor összepakolok Rebeka után és előkészülök neked, úgy 5-10 perc múlva jöhetsz is. *szól is még hozzám, majd visszasétál a függöny mögé, hogy valóban azt csinálja, amit az előbb mondott, én pedig a lány felé fordulok, hiszen ha már rám köszönt és várnom is kell, miért ne beszélgethetnénk egy kicsit?*
- Szép tetoválás. Ez az első? *kérdezem is meg kíváncsian, majd lassan odalépek hozzá és hogyha nincs ellenére, kezet is fogok vele.*
- Noah Cromwell vagyok és ahogy hallottam, te pedig Rebeka vagy. Jól sejtem, hogy a Mysterioba jársz? *valahogy el kell kezdeni a beszélgetést, én pedig most ezen vagyok, tehát egy kedves mosolyt is kap a lány, és ha kezem elereszti - már ha megfogta egyáltalán -, ki is gombolom kabátomat, hogy levéve azt akaszthassam fel, így most már a fekete pulóverben és a farmerban mutathatom magamat, mely azért átlagos viselet, véleményem szerint, nem tartom magam most furcsának.*
Gyulai Rebeka
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Gyulai Rebeka

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-02-08, 11:13 pm

* Nem soká tart ez a tetko készítés, és úgy gondoltam, rosszabb lesz, de ehhez képest nagyjából már most megjött a kedvem a következőhöz. Minden rendben zajlott, és láss csodát, nem én vagyok ma az egyetlen, aki erre jár ilyen későn még, de hogy ki az, még így látásból sem tudom megállapítani, nem igen ismerős a srác. Persze olyan tapló azért nem vagyok, hogy az üdvözlés kimaradjon, s a kis fáziskésését még meg is mosolygom cseppet, de csak amolyan észrevétlenül, miközben a tetkossal társalog. Hallgatózom azért, mit is akar magának a fiúcska, s ahogy mutogatja a dolgokat, tehát hogy pc és hová.. füttyenteni kéne, oly meglepőek szavai, így végig lesve őt ismét. Na de a haverunk ott hagyja, utánam kell takarítson, én pedig biccentek is neki természetesen. *
- Ráérsz, szerintem én is kérek plusz egy lyukat magamra. * teszem a kis megjegyzést vigyorogva, a tulaj még vissza is nevet, ám rövid úton már el is tűnik a mögött a bizonyos függöny mögött, van mit elrámolnia. S míg ő odaát tevékenykedik, én továbbra is magamat csodálom a tükörben, fiús kinézetemet, hiszen se telt kebleim, se sminkem, így pedig semmi nőies vonásom, amire az izomzat még pluszban rátesz egy lapáttal, a fekete hajú hangját hallva táncol vissza szép két barna szemem helyes arcának vizslatására. *
- Aha, de szerintem lesz több. Marha jó, nem? * tolom felé most már popómat, csak azért is provokálva kicsit, de arcomon nem látszik mindez, ártatlanul pislogok csípőm felé, már amennyi mozgásra ilyen kitekeredett helyzetben képes vagyok. Felém tartott keze, és szavai most már mosolygásra késztetnek, szóval felé is fordulok ismét, hogy fiúsan kapjam el kacsóját egy kézrázás erejéig. *
- Igen, a nevem Rebeka, és igen, ott koptatom a padot. És ahogy én hallottam, te meg piercingeket szeretnél. Milyen felindulásból? Őszintén, nem tűnsz egy.. ilyen alaknak. * mutatok körbe egyik aprócska kezemmel végig figyelme manőverét a vetkőzéssel, végül kezeim derekamra kerülnek, hogy így nézhessek szemeibe továbbra is érdeklődve. Nem vagyok a társalgás ellen egy másodpercre sem, szóval bele is megyek, de az kétoldalú, tehát most ő következik. *

//a tetko//
Noah Cromwell
Egyetemista Cruoris
Egyetemista Cruoris
Noah Cromwell

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-02-08, 11:22 pm

*Ahogy a srác végez Rebeka tetoválásával, már oda is jön hozzám, hogy megbeszéljük a részleteket, de én közben azért a leányzónak is köszönök. Próbálok picit változtatni magamon, igen, lazítanom kell, de mégse oly egyszerű mindez. Mindenesetre a tetkos srác már vissza is sétál a függöny mögé, hogy picit takarítson és elő is készüljön, Rebekától pedig hallom, hogy neki lesz azért még egy lyuk is valahova. Idejét látom viszont odalépkedni hozzá és bár látom rajta, hogy nem egy átlagos lány, semmit se veszít számomra az értékéből a ruházatával és a sminktelen pofijával, a mell pedig sose számított az én értékrendemben. Még nőhet, hiszen fiatal a pofija, talán még elsős vagy másodikos lehet, nem tudom pontosan, nem ismerek még itt mindenkit, de ezt nem is bánom. *
- Igen, elég szép, jól dolgozik a srác. *biccentek is rá elégedetten, majd amikor kezembe csap, meglepetten kapom el kezét és rázom azért meg, hogy megtörténjen a kézfogás is. Jöhet viszont az érdeklődés is a másik felől, és a kérdését hallva csak vállat vonok picit.*
- Tudod, ideje picit változnom és talán ez is hozzásegít majd. Mondjuk, remélem, hogy azért jól fog állni. *mosolyodom is el, hiszen nem akarok majomnak kinézni vagy valamiféle bohócnak, de majd úgyis meglátjuk, hogyha a két ékszer ajkamba kerül.*
- Te hova szeretnél egyébként lövetni? *elképzelni se tudom így hirtelen, de aztán végül hasa tájékára kerül tekintetem, így jut eszembe, hogy talán...*
- A köldöködbe esetleg? *tippelek is picit, majd visszakanyarodok ahhoz a megállapításhoz, amit a lány mondott, hogy nem tűnök olyan alaknak.*
- Egyébként mire gondolsz? Milyen alaknak nem tűnök? És milyennek tűnök? *na, kicsit összezavart. Szerintem most tényleg tök átlagos vagyok, bár picit merevebb, de azért ez a farmer és cipő egészen megteszik a hatásukat, még a hajam is más, szóval nem lehet ok panaszra, de talán a lány tud adni pár tippet arra, hogyan is lehetne még jobb az egész. Nem biztos, hogy megfogadom, de szívesen meghallgatom, ha majd úgy alakul.*
Gyulai Rebeka
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Gyulai Rebeka

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-02-08, 11:33 pm

* Kis közjátékot követően én már el is leszek hagyva, hogy mással foglalatoskodjon a tulaj, kivel egyébként én magam is igen hamar szóba elegyedem, és meg is mutatom neki teljes valójában, nem csak tükörképként a szépséges művet. *
- Ja ja, szerintem is. Nem is mennék most már máshová, egy haveromnak is ő csinálta. * fűzöm még hozzá ezt az aprócska dolgot, mert hát Slash karjával is csodát művelt, nekem pedig ennyi éppen elegendő arra, hogy megbizonyosodjam a sikerességéről. S ha ilyen hivatalosak vagyunk, a bemutatkozás is megtörténhet, én csak magam adom, ahogy szoktam, na meg azt is hozzá fűzöm, nem igen nézem ki belőle azt, hogy ilyesmit csináltatna magával. Persze indokai logikusak, szóval pár bólintást kap is, majd jobban megsasolva helyes képét hajolok kicsit előrébb, majd hátrább. *
- Szerintem nem lesz gond, nem vagy egy csúnya srác, szóval biztos menni fog az arcodhoz. * próbálom biztatni sajátos módon, de ahogy hallom, máris kap előbbi megszólalásomon, már ami a sajátjához hasonló pc-t illeti, és egy igen kecsegtető ötlettel is előáll, amire csak letekintek pocakomra, majd fintorogva lesek fel rá ismét. *
- Nem, az túl csajos. Mondjuk szemöldökbe, vagy orrba, esetleg oda, ahová te is. Vagy a nyelvembe, rég szeretnék olyat. * vázolom az esetleges lehetőségeket, amelyek felmerülnek most részemről, és még mielőtt nagyon lemosolyognám össze-vissza magyarázásáért, inkább csak kikerülve őt dobom le magam az egyik ülőalkalmatosságra, s onnan nézem őt végig. *
- Lássuk csak.. azt mondtad, változni akarsz, lazulni, szóval gondolom kicsit merev vagy, és kifinomult is. Igen, ez az a szó, kifinomult. Az öltözködésedben is látszik a lazulás, de a pulcsi szerintem sok, hogy fekete. Valami rendes szín is jól állna a pofidhoz, mondjuk barna, vagy ilyesmi. De a hajad az tetszik. * vigyorodom el végül aranyosan, kicsit részletes jellemzést adtam most róla, őszintén és nyersen, remélem nem bántom meg ezzel.. de ha mégis, egyéni szoc, ő kérdezett. * - És aminek nem tűnsz, az az, amit ez a hely képvisel. Például megnézném, te hogy bulizol. * emelgetem is meg szemöldököm, de ahogy lesem, a srác ismét feltűnik, talán elpakolt utánam, vagy ilyesmi, szóval lehet, hogy most Noah-n a sor. *
Noah Cromwell
Egyetemista Cruoris
Egyetemista Cruoris
Noah Cromwell

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-02-08, 11:43 pm

*Egy picit se bánom, hogy várnom kell, főleg azért, mert idő közben remek kis társaságom akad. Jobban is megnézhetném magamnak, főleg, amikor felém tolja hátsóját, de mégse teszem, illetlenség lenne, én pedig nem szoktam kihasználni az ilyen jellegű alkalmakat, így most se teszem, inkább csak megdícsérem a tetoválását, majd ez után mesélek a saját pc-imről is, amiket most fogok megcsináltatni, eljött az ideje, úgy hiszem.*
- Kössz a bókot, remélem én is. *ilyet se mondtam volna eddig, de talán ez még belefér, így kissé el is vigyorodom, majd akkor már hasát is megnézem magamnak, ahol szerintem remekül mutatna egy piercing, de ő nem ért velem egyet, ez már a fintorból is látszik.*
- És az miért baj, hogy csajos? *vonom is fel enyhén szemöldököm, majd végighallgatva az ötleteket mondom is el az én véleményemet, tehát hogy a helyében én hogy is döntenék.*
- Szerintem akkor a nyelvedbe kellene. *egy lánynak nem áll jól az orrában vagy a szájában egy piercing, csak ritka esetekben, de neki szerintem így szép az arca, mert igen, aranyosnak tartom, de többet már nem is mondok, csak utána fordulok, amikor megkerül engem és nemsokára már hallhatom is a nagy elemzést, így nevetek fel halkan, hajamba is beletúrva idő közben. Imádom, amióta ilyen a frizurám.*
- Legalább egy valami tetszik rajtam. *lépek is oda hozzá, majd le is csüccsenek szépen mellé, úgy vizslatom csinos kis pofiját.* - Az a helyzet, hogy nem szeretem igazán a barna színt és nekem így tetszik, szóval nem gyökeres változást szeretnék, valamilyen szinten önmagamat is meg akarom tartani, tehát egyelőre ilyen maradok, remélem, hogy azért nem idegenít el nagyon a dolog. *döntöm is meg kissé a fejemet, majd amikor a bulira kérdez rá, cseppet kihívásnak veszem azt, amit mond, így icipicit közelebb is hajolok hozzá.*
- Ha akarod, elmehetünk a piercingek után. *na de a srác már ki is néz és kezével int is, hogy mehetek, így magára hagyom a leányzót, és már felpattanva indulok meg a pasas felé, de még visszafordulok Rebeka irányába.*
- Gondold át, amíg visszaérek. Bár ha nekem a számba lesz a pc, neked meg a nyelvedbe, akkor inni nem fogunk. *vigyorodom is el, hiszen az ilyesmikre oda kell figyelni. Mindenesetre a függöny mögé érve hallgatom az instrukciókat, így ülök le egy székbe, majd már ajkam kinyitva várom is, hogy betegye a két fémet. Picit azért fáj, de éppen-hogy. Egyetemistaként sok mindenben volt már részem, ez meg se kottyan, így néhány perc múlva már a tükör elé is sétálhatok, tehát Rebeka is láthatja, hogy végeztem.*
- Jöhetsz Rebeka. *szól is neki a srác, én pedig nézegetni is kezdem magam, de egy pillanatra a lány felé is nézek, így most már láthatja is az ajkamnál a két piercinget és bár picit duzzadt a szám, majd jobb lesz idővel. Talán mégis csak máskorra kéne tenni a szórakozást, lesz még rá alkalom... Az viszont biztos, hogy megvárom a lányt, mivel utána fogunk majd fizetni mindketten, ezt mondta nekem a srác az előbb, így vissza is ülök a kanapéra, türelmesen várakozva, hiszen hamarosan végzünk itt.*
Gyulai Rebeka
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Gyulai Rebeka

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-02-08, 11:56 pm

* Szépen elmondom véleményem arcáról, és hogy nem volna csúnya ott az a két karika, reakciójára pedig pukkedlit nyomok, egy aprócskát vigyorogva, hogy azután már saját lehetséges pc-mre terelődjön a téma, és hát na. Köldökbe nekem nem. *
- Mert én nem vagyok az. Nekem is változnom kéne, de én még ráérek ezzel. * kacsintok felé aranyosan, végül vázolom is a saját elképzeléseimet, mik közül egyet emel ki leginkább, én pedig cseppnyi filozgatást követően máris elfogadom a dolgot. *
- Remek ötlet, akkor kemény leszek. * lököm meg összeszorított öklömmel kicsit felkarjánál, mintha beleboxolnék, de nem durván, csak óvatosan téve mindezt, és ha már így kikérdez, minek nézem és minek nem, ehhez le kell ülnöm, úgy fogom felvázolni neki, amit látok, és gondolok így első benyomásra. A haja kifejezetten bejön, minek megjegyzésére nevetéséből már sikerül levonnom a következtetést, nem sértődött meg szavaimon, nagyon szuper, akkor továbbra is élvezhetjük egymás társaságát. Örülök azért ennek, ahogy annak is, a barnáról és feketéről is elmondja, mit gondol, na meg hogy mi passzol hozzá és mi nem, s az elidegenedésre egyértelműen nemet kell intenem. *
- Dehogy. Amíg jó fej vagy, felőlem hupikékben is lehetsz. * kacagom el magam csilingelősen, de mintha felhívást tennék keringőre ezzel a bulizós dologgal, úgy csap le rá azonnal, szóval tényleg megvan benne az akarat, hogy másabb legyen. Piros pont. Reagálnék is a bólogatáson kívül, de a szalonos máris szólítja, ő pedig pár szó erejéig még vissza fordul hozzám, hogy logikus indokkal álljon elő a továbbiakra. *
- Ne aggódj, majd kifundáljuk, mi legyen. * legyintek egy kicsit, majd már fel is kelek innen, hogy amíg őt szenvedtetik, én a tükörnél nézegessem a szépséget. De csak pár percig vagyok egyedül, hisz léptek hangja, és a srác hívó szava is jelzi a művelet végét. *
- Na hagy ném'.. látom megvagy, és tetszik is. Jól nézel ki. * kacsintok felé, majd már be is iszkolok, hogy helyére ülhessek, s nyelvem mutassam a fickónak. Na jó, ez kicsit kegyetlenebb, mint a tetoválás, szemeim is összeszorítom, hiába érzéstelenít, de egy percnyi kínt követően meg is vagyunk, és ki is enged most már engem is. De nem megyek messzire, előbb fizetek, majd vissza veszem cipőimet, és kabátomat is magamhoz ragatom, így térek ki a függöny mögül, vörös, dagadó nyelvemet mutatva Noah felé. *
- Háf.. feinfem nem medünt buliszni ma.. * kacagom is el a végét, de azért megvárom, míg fizet, viszont lehet, a partizást máskorra kéne ütemezni, lehet elvonulnék valami nyugis helyre egy beszélgetésre ilyen fejjel.. vállalhatatlan. *
Noah Cromwell
Egyetemista Cruoris
Egyetemista Cruoris
Noah Cromwell

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-02-09, 12:07 am

*Furcsa, hogy azt mondja, változnia kellene, de mégis ráér vele. Ha valaki úgy érzi magáról, hogy nem jó úgy, ahogy van, annak tennie is kell érte véleményem szerint, de hogy neki miért nem felel meg mostani énje, azt egyelőre nem tudom. Még nem ismerem őt, és valaki megismeréséhez rengeteg idő kell, ami most nekünk nem adatig meg, de a jövőben még ki tudja, hogy mi lesz. Inkább a pc-kre térünk rá, így mondom el véleményemet, tehát arról, hogy szerintem a nyelvébe kellene tetetnie és engem is meglep, hogy hallgat rám, a boxolása pedig csak megmosolyogtat.*
- Ahogy gondolod, de az a lényeg, hogy magadnak tetsszél. *azért ezt még hozzáfűzöm és csak ez után térünk rá az én külsőmre, amelyet szépen elemez is, úgy, mintha ő annyira szuperül festene. Ez a lezserség bár neki talán jól áll és ő szereti, azért annyira nem szemet gyönyörködtető nekem, mégse tennék egy rossz szót se minderre, inkább csak mellé ülve osztom meg vele a véleményemet, tehát elárulva azt is, hogy a barna színt nem igazán szeretem, de még az is lehet, hogy egyszer bepróbálom.*
- Máris jó fej vagyok? Még nem is ismersz, ne ítélj ilyen gyorsan. *csóválom is meg a fejemet és szavaim inkább építő jellegűek, sem mint bántóak, remélem, hogy félre se lesz értve. Na de ideje betérnem a függöny mögé, hogy alávessem magam a szurkálásoknak és nemsokára ez meg is történik, így kerülök ki és engedem is be Rebekát a saját helyemre és mivel út közben azért megnéz magának, felé is fordulok érdeklődve.*
- Akkor jó, bár nem sokat érzek. *nyálazni azért nem szeretnék, pedig nagyon zsibbad mindenem, de a zsepi most segít ezt legyőzni, de tuti most már nem fogok annyira cseverészni. Mindenesetre elraktározom, hogy jól nézek ki, talán picit nem ártana egoistábbnak lennem. Viszont Rebeka amikor visszaér, már felé is tekintgetek és hát látom, hogy szépen elbántak vele, de mégis, bár nem illik, fel is nevetek szavain, ahogy viszont látom, ő is azt teszi.*
- Így nem valószínű, na de majd legközelebb. *farzsebembe nyúlok, így húzva elő pénztárcámat és szépen ki is fizetem a tetkosnak azt, amit kér, majd ez után kabátomat felvéve nyitok ajtót a lány előtt, elköszönve természetesen a művésztől is. Ahogy kisétálunk a szalonból, úgy tekintek is kíváncsian.*
- Ha esetleg keresnélek, melyik hálóba írjak? Én a Campusban lakom, de ha jól sejtem, akkor te még alsóbb éves vagy. *még sose láttam órán, fiatal is, tehát szerintem nem sokat tévedek. Ha megkapom a választ, akkor elraktározom az információt, majd jöhet is a búcsúzás.*
- Jó éjt és örülök, hogy megismertelek, szia! *biccentek is felé, majd Ragnall szépen oda is sétál hozzánk idő közben. Biccent Rebeka felé, majd a gyönyörű hiúz oldalán távolodunk el a lánytól, megindulva a szakházam felé. A famulus eddig itt várt, de most legalább megmutatta gyönyörű mivoltát, amivel ő viszont nagyon is tisztában van. Mindenesetre remélem, hogy majd ismét láthatom ezt a leányzót, vele olyan önfeledten lehet beszélgetni, talán még jó hatással is lenne rám... *
Gyulai Rebeka
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Gyulai Rebeka

Rangok

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime2013-02-09, 12:23 am

* Nálam a változás minden bizonnyal mást jelent, mint nála.. mert hát nőiesednem ugyebár nem ártana, de majd idővel talán meglesz ez is. Egyelőre szuperül érzem így magam, most már varrva, és talán lyuggatva is, szavai pedig igazak, de csak egy laza karszéttárást kap. *
- Nekem mindhárom tetszett volna, te választottál. * vigyorgom is felé, hogy aztán egy kis boxolást követően térjünk át erre a vélemény nyilvánítós dologra. Mindketten máshogy vélekedünk, nagyon úgy tűnik, de ettől én még nem fogok rá másként tekinteni, és igen is, rendesnek találom már csak ennyiből is. *
- Figyelj, alapjáraton már jobb arc vagy, mint a többi srác, akiket versenyeztetek otthon. Például nem nézel úgy rám, mint aki vetkőztetni akar, ez már pozitív, meg amúgy se voltál eddig egy tapló. Ha meg mégis azt akarnád, kikaparom a szemed. * vonom meg vállam egyszerűen, nem tudom megválogatni szavaimat, de így is érteni fogja szerintem, mit miért mondok, ám ez a gondolatmenet sem fűződhet tovább, mivel behívják őt, majd pedig helycserével engem is, s azt hiszem, mindketten ramaty állapotban lettünk, de ez még mindig nem tántorít el attól, nevetgéljek saját, átmeneti hátrányomon. Egy zsepi azért részemről is előkerül, míg ők rendezik a rendezni valót, majd a tulaj még vissza hív egy másodpercre, csak hogy lefújjon valami fertőtlenítővel. *
- Köszi, hello! * veszem fel végül a kabátot, melyet kicsit azért eltartok derekamtól, szóval nem húzom össze elől sem a cuccot, és hát na, egyet értünk abban a fiúval, talán a társalgást és a bulizást is máskorra kéne tegyük. *
- Elsős vagyok még, szóval bent lakom, igen. A Jáspisban, a Cruosoknál. * próbálok értelmesen megszólalni, s húzom is ki magam büszkén, végre sikerült megjegyeznem minden lényeges információt ezzel kapcsolatban, de ő meg már tök idős, egyetemista.. menő lehet ott lakni. Nem jegyzem most ezt meg, hisz egyöntetűen úgy érezzük, máskor folytatnánk a csevejt, szóval egy aranyos integetés tellik részemről, mosolygással együtt. *
- Én is örülök, szia Noah. Jó éjt! * adok hangot is távozásomnak, majd minden bizonnyal az ellenkező irányba indulok, de csak miután visszabiccentéssel köszöntöm a hiúzt is. Végül a kikötő felé iramodom, hogy a révész segítségével térjek vissza a kastélyhoz, onnan pedig a hálómba, hol egy darabig még elleszek mindkét újdonság csodálásával testemen. *
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon   Tetováló és Piercing Szalon - Page 2 I_icon_minitime

Tetováló és Piercing Szalon
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mysterio Feketemágus képző :: Seol sziget :: Mystral-
Ugrás: