Mysterio Feketemágus képző
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mysterio Feketemágus képző

Fórum alapú szerepjáték
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Szobát szeretnék
Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitimeby Sideris Valbraith 2016-04-04, 5:38 pm

» Mystral kikötője - A rév
Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitimeby Wilhelm Jager 2014-08-14, 1:51 pm

» Mystral parkja
Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitimeby Sophia Winterfors 2014-08-10, 12:43 am

» Karakterkép igénylés
Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitimeby Annabella Cullins 2014-07-31, 12:39 pm

» Az életre kelt szoba
Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitimeby Fekete Ambrus 2014-07-25, 2:42 pm

Vezetőség
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (23 fő) 2020-06-10, 9:46 am-kor volt itt.
Másik oldalunk

 

 Aristarkh Y. Zhukov karakterei

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Aristarkh Y. Zhukov
Sentinel Cruoris
Sentinel Cruoris
Aristarkh Y. Zhukov

Jelige : Pimasz ruszki
Hozzászólások száma : 2154
Csatlakozás : 2011. Dec. 15.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Calypso háló

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Sentinel, Árnymágia tanársegéd
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-03-23, 11:55 pm

Akkor felsőbb kérésre, mely számomra parancs, én is megcsinálom a játék egyeztetést, hogy ha valaki el szeretne érni, és éppen nem vagyok, vagy esetleg netalántán nincsen fenn MSN-en, akkor itt is tudjon jelezni, illetve mindenki lássa a karaktereimet. :DRemélem a lista idővel bővül. Tessék bátran írogatni! Very Happy

Tudni illik rólam, hogy bármikor bárkivel bármit. :DIlletve... azért nem bármit. Mivel iskolába járok, ezért délután fél 4-re vagyok itthon, ettől kezdve egészen este 11-ig, ritkább esetben éjfélig vagyok elkapható hét közben. Hétvégén egyéni kérésre csörgőórát húzok, egyébként déltől hajnali kettőig, kivételes alkalmakkor hajnali négyig vagyok beszámítható állapotban. :PSzünetekben és nyáron egész nap megtalálható volnék, nagyjából déltájtól. Nálam lehet kérni karaktert, abszolúte nem izgat, hogy ki kezd és hol, szóval igény szerint ezeket a döntéseket is átengedem másnak. Fagyni. Nem. Szeretek. Azt meg főleg, ha nem folytatjuk. :DA hosszú játékokat csípem. Egyébként nagyjából 20 perc maximum mire reagálok. Skype-ra felvehettek nyugodtan, elscribo néven.


Fiú diákok


Aristarkh Y. Zhukov

Aristarkh Yermolaevics Zhukov, alias az orosz. Maffia családba született aranyvérű moszkvai ruszki, amire igen büszke, s bizony nemzete jellemvonásait magán hordozza. Mindenek előtt imádja a veszélyt, az őrültségeket, inkább offenzív mint defenzív, s ha ehhez társítjuk, hogy a végletekig pimasz, vakmerő és büszkeségét semmiért nem adná fel, akkor egy igen határozott rossz fiút kapunk. Családja "érdekes" nevelésének köszönhetően a világról alkotott képe enyhén szólva félrecsúszott, nemesi és kegyetlen bűnöző eszmékből tevődik össze, s a sötétebb életszemlélet kialakulásában közrejátszott egész famíliájának kiirtása is. Meglepő módon táplál azért magában bizonyos erkölcsi normákat, főleg ellenségeivel és a nőkkel szemben. Saját maga által kialakított nézőpontja még nem igazán van, az érzelmekkel nehezen birkózik meg, így legtöbbször inkább az eszére hagyatkozik, ami egyébként van neki, a tehetség mellett. Múltja nem kicsit ködös és zavaros, teli veszélyekkel, ezért már eleve megedződött fiú, csöppet talán elkényeztetett, nemesi életmódhoz szokva. Szeret repülni, oda van a famulusokért és pálcákért, imád szórakozni, inni, táncolni, és nem veti meg a lányok társaságát. A tragédia után egyedül maradt, így legfontosabb feladata felnőni végre, a saját lábára állni, megtalálni a neki szánt utat, amit ő választ, mások befolyása nélkül, elrendezni múltját, és nem utolsó sorban beilleszkedni. Sok sikert neki...

Conrad Dietrich

Liechtenstein szülötte, azaz német származású fiúcska. Abszolúte beleillik a németekről alkotott sztereotip elképzelésbe: rendkívül pedáns, tisztelettudó és jól nevelt, éles eszű. Ezen kívül további meghatározó tényezővel rendelkezik, mégpedig a család terén, ugyanis személyében nem mást ismerhetünk meg, mint a liechtensteini uralkodócsalád legkisebb fiát, tehát egy igazi élő herceget. Annak ellenére, hogy nagyon büszke származására, az iskolába jövet mégis eltitkolja, talán lázadásból - hiszen családjának elvárása lett volna, hogy ha már nem oda iratkozott be, ahova ők kívánták, akkor legalább viselje rangját -, ugyanis leghőbb vágya, hogy a sok udvari tapasztalat után "hétköznapi" életet éljen, ezt pedig beolvadással érheti el, ami a rangjának eltitkolásával jár szerinte. Könnyen irányítható, hisz jellemét a tények ismerete és az ezekre adott szinte automatikus reakció adja, amit a szüleitől tanult. Gazdag, ám ebből szívesen adakozik. Kissé maradi, kissé érdekes, sőt, néhol önellentmondásos a világképe, de ez a fiú nem gonosz, vagy rossz ezek miatt, inkább kedves és talán éretlen is. Nyílt, barátkozós és néha még a logikát is képes félre tenni, egy-egy kaland kedvéért.

Zaine Warhurst

Élete nagy részét, a betelepülő angol családja révén Jamaicában töltő Zaine, igen hamar hozzászokott az élet zordabb és szebb részéhez is, amolyan: minden rosszban van valami jó alapon, így a fiú látásmódját is ez a szemlélet csiszolta. Kamasz korában magatartása miatt az utcára került, de barátai segítségével, kik szállással és élelemmel látták el, képes volt túlélni kevés munkavégzéssel is. Léhűtő, ugyanis a szigetországban megtanulta értékelni a csendet, nyugalmat, aggodalom és izgalommentes életet, tehát többnyire önmagában - ha zavaró hatás nem éri -, visszafogottabb jellem, idejét pihenéssel tölti. Természetesen az árnyoldala is megmutatkozik: mivel konkrétan nincstelen, nagy vágya, hogy hatalmas, tehetős, erőteljes felnőtté váljon, s sárvére ellenére a mágia szolgáltatja számára útját. Képtelen elviselni, ha hátrányos helyzete miatt a többiek szürke egérnek nézik, ezért amennyiben ilyen téren veszélyeztetve érzi magát, megtesz mindent, hogy elüssön a normálistól, felhívja magára a figyelmet, azaz igazán szokatlan életvitel is felfedezhető nála: mindenkinél különb akar lenni. Nem kifejezetten agresszív, de ha kell, megvédi magát, ám a nálánál jobb sorsú fajtársai ellenszenvet váltanak ki belőle – mert nekem rossz, mindenkinek legyen az, eszme miatt -, tehát sokszor gonoszabb gondolatok is megfordulnak fejében. Több téren elmaradásban szenved, így az erkölcsöt, illemet, alapvető tudásanyagot nem ismeri, viszont bár túlzottan heves, eszének köszönhetően képes az életben maradásra. Igen kevés befolyásoló tényező hatott a személyiségének kialakulására, nagyrészt a saját fejlődésének útját követte, tehát egységes világképpel sem rendelkezik, inkább a pillanathoz alkalmazkodik.

Hugo O'Quintin

Nem minden francia ízléses, életet habzsoló ember. Hugo biztosan nem, mert egészen különleges szemszögből vizsgálja a világot. Nézőpontja az őrület. Az okok már rég feledésbe merültek - ha voltak egyáltalán -, így képtelenség miérteket keresni, kérdéseket tenni fel. Gazdag család tragédiája, ám testvéreivel ellentétben ő mágus, tehát sárvérű. Elméjének állapota eleve indok lenne a kitagadásra, de ritka ereje dönti ezt el, s ezért száműzik őt a Mysterio falai közé. Őrültnek őrült hely jár. Hugo számára azonban ez kedvező fordulat: saját, facsart logikáját követve tanulhatja meg, beteges vágyait hogyan elégítse ki, ha éppen kattan az agya, s nem tetszik valami, vagy ellenkezőleg... más tetszik, mint ami normális. Alapvetően nem gonosz, csupán nem érti a világot, másképpen értelmezi, mint az egyszerű ember, ezért minden helyzet mást vált ki belőle, mint arra bárki is számítana. Képes normális lenni, viszont ez ritka szerencse sorozata: nem éri olyan hatás, amiért kattanhatna, s előtörhetne az őrült énje. Elvei szerint az élet játék, amit ő élvezni akar bármilyen áron, s ezért semmi normális, hétköznapi nem hat rá, legyen az ember, esemény, gondolat vagy akár tárgy. Veszélyes, ám szórakoztató jelenség, önmagában - hatás nélkül - jámbor. A kérdés az, képes-e valaki kedvéért változni?

Lány diákok


Jackelyn McKinney

Ez a leányzó Amerikából jött, méghozzá Texas államból, egy Dallas közeli kis faluból, melynek nevét nem is rejti véka alá, hiszen McKinney-ben született, s miután családja nevelgette néhány évig, kora tinédzserként idejét látta a lázadásnak, és az otthonról való elszökésnek, ezzel megtagadva eredeti vezetéknevét, és felvéve az újat, melyet szülővárosa után kapott. Múltjáról tehát nem szívesen beszél, annak ellenére hogy gyermekkora szép volt, lázadó időszaka pedig inkább kalandos, mint szégyenletes, ám ezt csak a kiválasztottaknak árulja el. Félvérként nem ismeretlen számára a mágia, de kivételesen jó dolognak tartja, hogy mindkét kultúrában, mágusban és mugliban is egyaránt otthon érzi magát. Életvidám, humoros és karakán csajszi, vadócabb jellemmel, egy adag elmaradhatatlan pimaszsággal, s szép külsejének ellenére fiúsabb jellemmel, ami azért nem zárja ki a másik nemet semmiből sem... Szeret bulizni, ehhez mindig keres társat, barátot, amit könnyen talál, mivel közvetlen teremtés, bár néha egy kicsit magának való, enyhe steampunk stílusirányzata miatt. Ha furcsaságaival és nagy szájával együtt el tudjuk fogadni, akkor bizonyára szerez néhány érdekes percet nekünk, s végre talán kinőheti érdekes dolgait, akár még meg is komolyodhat ebben az iskolában.

Freya Andersen

Nem pont külsőleg jelenik meg a norvég szellemiség ebben a leányban, hanem személyiségében mutatkozik be. Fagyos, határozott, kimért és dacos jellem. Családi háttere ezen nem segített, hiszen az előkelő közeg, melyben nevelkedett, csak erősítette benne aranyvérűként a felsőbbrendűségi tudatot. Alapvetően olyan, mint a mumus: figyeli az embert, s olyan személyiséget ölt magára, amivel célt érhet a másiknál, mert mindenkit a saját hasznára akar forgatni, ki akar használni. Általában sikerül neki, ellenben a Mysterio-val talán fordul a szerencséje. Rafinált, viszont van az életnek olyan területe, ami számára még felfedezetlen, mások számára pedig általános ebben a korban... Természetesen eredeti jellegét van aki ismeri, a húga: Mia Andersen. Ő pontosan az a személy, akinek s akiért bármit. Kapcsolatuk szoros, mély, gyakorlatilag elválaszthatatlanok, ezért is figyeli Freya mindig óvón testvérét. Lehet úgy is fogalmazni, hogy a lány egyetlen gyenge pontját nem magán, hanem máson viseli, mert az maga Mia. Számára talán az a feladat, hogy tanuljon meg bízni az emberekben, mutassa meg saját magát, és merészkedjen olyan területekre is, ahová eddig nem akart vagy mert.

Vámpír karakter


Azrael

Azrael, a Halál Arkangyala. Nem véletlen a név, hiszen vámpírrá válása előtt vallásos bérgyilkosként tengette kicsit sem unalmas mindennapjait. Mára már nem hisz, de régi énje többi elemét nem képes levetkőzni, a gyilkolási ösztön és szaktudás megmaradt benne, ő már csak kedvtelésből is öl, hivatásosan áll tőle távol a könyörület, és képes megjátszani, hogy vannak emberi érzelmei, jellemvonásai, pedig mindez csak álca, valójában ez is munkája része volt, hiszen egy hatásos álca nélkül sosem tudott volna beilleszkedni a társadalomba. Az érzelmek általában elkerülik, a beteg, őrült dolgok viszont kevésbé, így táplálkozási módja is egyedi, nem ritka, hogy hosszabban játszik az áldozattal, mint az egyáltalán szükséges volna. Minden tekintetben. Mivel emberinek tűnhet, ezért nem ritka, hogy vacsorája az evés előtt még igen csak élvezi a társaságát, de csak addig, míg nem dühítik fel, mert ha egyszer elkapják az érzelmek, nehéz megállítani. Vámpírsága fordulópont az életében, talán örökre eltemet benne mindent, ami még értékes lehet, ám az is bekövetkezhet, hogy épp ez hozza elő...

Krónikás


Rendelkezem a krónikás mesélői jogával, azaz valószínűleg majd hirdetek, valamint jómagam keresek gyakorló alanyokat (muhaha), illetve jelentkezés alapján kerülnek kiválasztásra a bátor egyének. Maximum három embert szórakoztatnék el, de párok is merészkedhetnek, továbbá legbátrabb a társ nélküli induló. Természetesen nincs akkora jogom mint a Mesélőnek, így külön helyszínre és karakterlapot igénylő hatalmas mesére jutalommal számítani nem kell, ám szerintem így is élvezhető, hiszen nem ezen múlik. Varázstárgyat és famulust lehet hozni, de a történetet én találom ki, bár egyéni óhajt némileg figyelembe veszek. Jelige: kezdőmesélő.


A hozzászólást Aristarkh Y. Zhukov összesen 9 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-06-17, 11:40 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Demien.R.Cornwlade
Magiszter
Magiszter
Demien.R.Cornwlade

Hozzászólások száma : 8123
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Ott, ahol sose számítanál rá.....

Rangok
Ház: Inflatus - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-03-24, 5:39 pm

Nini kit látnak szemeim Very Happy Régen játszottunk, valamikor ismételhetnénk egyet Very Happy Nem tudom még melyik kariddal mert mindkét diák karidat bírom, a Vempájőőrrel meg még nem toltam de bele olvasva a dolgokba ígéretesnek tűnik Very Happy Szóval majd valamikor játszhatnánk, nem mondom hogy ma mert van dolgom meg nyűgös is vagyok meg te is játszol:D hanem valamikor , persze ha lesz kedved

_________________
Aristarkh Y. Zhukov karakterei Nilnekalairas
Vissza az elejére Go down
https://mysterio.hungarianforum.net
Aristarkh Y. Zhukov
Sentinel Cruoris
Sentinel Cruoris
Aristarkh Y. Zhukov

Jelige : Pimasz ruszki
Hozzászólások száma : 2154
Csatlakozás : 2011. Dec. 15.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Calypso háló

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Sentinel, Árnymágia tanársegéd
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-03-24, 5:53 pm

Hello Dem! Hát igen, mindennek el jön egyszer az ideje. Razz Szerettem volna már írni neked én is, csak nemrég lekötöttek a cserediákjaim, és utána pedig játszottam párat Sideris-el, most is ezt teszem, Tomot is bevéve, de akármikor ráérek. MSN-en majd megdumáljuk, hogy kinek mikor jó, és persze, szemezgess csak nyugodtan a karakterek közül Razz. Esetleg Vlad viszontláthatná orosz pajtását, de akár Elijah is Jackelyn-t, már ha az úrfi nem cselekszik a jóslat szerint Razz. Nekem persze mindegy, mindenhogy szeretek játszani. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Demien.R.Cornwlade
Magiszter
Magiszter
Demien.R.Cornwlade

Hozzászólások száma : 8123
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Ott, ahol sose számítanál rá.....

Rangok
Ház: Inflatus - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-03-24, 5:55 pm

Akkor majd eldöntjük ha eljön az ideje Very Happy

_________________
Aristarkh Y. Zhukov karakterei Nilnekalairas
Vissza az elejére Go down
https://mysterio.hungarianforum.net
Sideris Valbraith
Magiszter
Magiszter
Sideris Valbraith

Hozzászólások száma : 29041
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony
Üzenet :
A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.


Rangok
Ház: Cruoris - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-03-25, 1:50 pm

Ma késő délután / este lenne kedved folytatni a játékunkat az orosz fiúcskával? Smile

_________________
Aristarkh Y. Zhukov karakterei Sidala

Talán említenem sem kell számodra, hogy ez a démon az, melyet a legtöbbre tartok.
Testem börtönében tombol most is a Lappangó… hallom üvöltését, érzem testetlen csapásai súlyát.
Tombol, mégis én uralom. Ez a hatalom… mérhetetlen. Ez az érzés az, amiért élek.
Talán majd te is megismered ezt az érzést, és rabjává válsz.
Ne feledd, a börtönőr ugyanolyan rab, mint akit a ketrecbe zárt.
Vissza az elejére Go down
Aristarkh Y. Zhukov
Sentinel Cruoris
Sentinel Cruoris
Aristarkh Y. Zhukov

Jelige : Pimasz ruszki
Hozzászólások száma : 2154
Csatlakozás : 2011. Dec. 15.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Calypso háló

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Sentinel, Árnymágia tanársegéd
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-03-25, 5:24 pm

Persze, mára úgyis kipihentem meg alusztam magam, úgyhogy simán. Majd elkaplak ha feljöttél. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Sideris Valbraith
Magiszter
Magiszter
Sideris Valbraith

Hozzászólások száma : 29041
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony
Üzenet :
A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.


Rangok
Ház: Cruoris - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-04-07, 1:20 pm

Hát hallod, igazán fent lehetnél már, kivel játszak én most? XD Szóval pár hsz-t igazán pötyöghetnénk, amíg Dem bácsi nem ér át hozzánk, szóval most durci van, amiért még alszol valószínűleg. XD

Ui.: lehet majd elkérem a számod, hogy ilyenkor jól felcsörgethesselek legmélyebb álmaidból, hogy gyere velem játszani. Very Happy

_________________
Aristarkh Y. Zhukov karakterei Sidala

Talán említenem sem kell számodra, hogy ez a démon az, melyet a legtöbbre tartok.
Testem börtönében tombol most is a Lappangó… hallom üvöltését, érzem testetlen csapásai súlyát.
Tombol, mégis én uralom. Ez a hatalom… mérhetetlen. Ez az érzés az, amiért élek.
Talán majd te is megismered ezt az érzést, és rabjává válsz.
Ne feledd, a börtönőr ugyanolyan rab, mint akit a ketrecbe zárt.
Vissza az elejére Go down
Aristarkh Y. Zhukov
Sentinel Cruoris
Sentinel Cruoris
Aristarkh Y. Zhukov

Jelige : Pimasz ruszki
Hozzászólások száma : 2154
Csatlakozás : 2011. Dec. 15.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Calypso háló

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Sentinel, Árnymágia tanársegéd
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-04-07, 2:25 pm

Közölhetted volna szándékod, miszerint kelljek korán, mert játszani akarsz. Razz Most már mindegy, majd valamikor Dem bácsi után, vagy ma vagy máskor. Na és komolyan felkeltenél? Gonoszság. De a cél érdekében bármit. Razz
Vissza az elejére Go down
Sideris Valbraith
Magiszter
Magiszter
Sideris Valbraith

Hozzászólások száma : 29041
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony
Üzenet :
A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.


Rangok
Ház: Cruoris - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-04-07, 2:26 pm

Hát minek közöljem, sejthetted volna. XD És igen, teljesen komolyan fel lennél keltve!!! Razz

_________________
Aristarkh Y. Zhukov karakterei Sidala

Talán említenem sem kell számodra, hogy ez a démon az, melyet a legtöbbre tartok.
Testem börtönében tombol most is a Lappangó… hallom üvöltését, érzem testetlen csapásai súlyát.
Tombol, mégis én uralom. Ez a hatalom… mérhetetlen. Ez az érzés az, amiért élek.
Talán majd te is megismered ezt az érzést, és rabjává válsz.
Ne feledd, a börtönőr ugyanolyan rab, mint akit a ketrecbe zárt.
Vissza az elejére Go down
Mona Braxton
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Mona Braxton

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Elemista
Jelige : Szőke Ciklon
Hozzászólások száma : 4182
Csatlakozás : 2010. Dec. 20.
Kor : 27

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-04-21, 8:14 am

Jó kis felvezetőt írtál. Akkor mikor is játsszuk ki azt a beteg játékot?
Vissza az elejére Go down
Aristarkh Y. Zhukov
Sentinel Cruoris
Sentinel Cruoris
Aristarkh Y. Zhukov

Jelige : Pimasz ruszki
Hozzászólások száma : 2154
Csatlakozás : 2011. Dec. 15.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Calypso háló

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Sentinel, Árnymágia tanársegéd
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-04-21, 1:28 pm

Szia Mona! Very Happy Én minden nap ráérek, szóval tőled függ. Felkaplak msn-re, ha nem gond, (és a biztonság kedvéért te is engem, mert ugye az enyém nem mindig szuperál) és akkor megbeszélhetjük ott a pontos időt. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Mona Braxton
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Mona Braxton

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Elemista
Jelige : Szőke Ciklon
Hozzászólások száma : 4182
Csatlakozás : 2010. Dec. 20.
Kor : 27

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-04-21, 1:46 pm

Természetesen nem gond és akkor majd én is felveszlek Very Happy
Vissza az elejére Go down
Axel Knoxville
Sentinel Cruoris
Sentinel Cruoris
Axel Knoxville

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Aurorvadasz
Jelige : Vámpírvadász
Hozzászólások száma : 7501
Csatlakozás : 2010. Dec. 25.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Aurorvadász szakház
Üzenet : Ha lemondunk a vágyainkról, épp azt tagadjuk meg, ami emberré tesz.

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-04-21, 11:38 pm

és még én is lógok valami befejezetlen vámpírossal, ugye? mert azt megígértem neked. meg miről is volt szó még? a héten kéne Very Happy
Vissza az elejére Go down
Aristarkh Y. Zhukov
Sentinel Cruoris
Sentinel Cruoris
Aristarkh Y. Zhukov

Jelige : Pimasz ruszki
Hozzászólások száma : 2154
Csatlakozás : 2011. Dec. 15.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Calypso háló

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Sentinel, Árnymágia tanársegéd
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-04-22, 12:43 am

Igen, te bizony. Very Happy Tudom, hogy kegyetlenséget ígértem neked ezek terén, de a Mathisos fagyot hajlandó vagyok elengedni (de csak azért, mert az nem tudom hány hónapja volt, mikor még Tarkh nem is volt Gingerrel). A másik hármat, tehát Laurát, Axelt, és Victoriát szeretném folytatni (és hogy ne érezd frontális támadásnak az olvadásokat, megjegyzem hogy az Axel és Laura fagy szerintem már a vége felé közelít, tehát nem olyan sok az, talán 4-4 hsz), ezek közül Victoriát érezném égetően fontosnak, és az még friss is Smile. Az újak közül pedig egy Werát esetleg, vagy amit te ajánlasz. Very Happy Bár Tarkh nem szenvedett egy ideje, tehát akár még Rose is lehet. Very Happy Sőt, te még nem is játszottál Jackie-vel, tehát ha szeretnéd kipróbálhatod, vagy ha neadjistenmegtörténikacsoda és behozom a héten az új multit, elviheted elsők között egy körre. Very Happy Hova tovább, ha mindenképpen újat akarsz kezdeni, lehet egy Mathis - Tarkh, mit szólsz? A héten pedig bármikor elérhető vagyok Razz. Látjuk egymást, és akkor megérkezik hozzád majd a fekete kocsi és a behajtó emberek. Very Happy

Hm... kicsit megszaladtam. Megjegyzem, negyed ennyi lehetőségről indult, de nem tudtam kontrollálni a fantáziám, és nagyon rég játszottunk Very Happy. Hiányzott az én kitanítóm. Aristarkh Y. Zhukov karakterei 4238535738
Vissza az elejére Go down
Axel Knoxville
Sentinel Cruoris
Sentinel Cruoris
Axel Knoxville

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Aurorvadasz
Jelige : Vámpírvadász
Hozzászólások száma : 7501
Csatlakozás : 2010. Dec. 25.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Aurorvadász szakház
Üzenet : Ha lemondunk a vágyainkról, épp azt tagadjuk meg, ami emberré tesz.

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-04-22, 2:28 pm

röhögök Very Happy de nem baj, hogy ennyit írtál, és még a fagyok folytatásában is kompromisszumképes vagyok, szóval megnyugodhatsz. meg a többi páros ellen sincs semmi kifogásom, az új emberkédre kiv vagyok, szóval stoppolom igen, ha behozod a héten Very Happy ha nem hozod be a héten, hát akkor nem is tudom.. Very Happy vicc. steampunk leányzó is jöhet, ha újat nyomunk, Mathist aktivizálom, de egy rose-tarkh se lenne rossz, szóval kb bólintok mindenre Very Happy az új kariról meg mindjárt kifaggatlak msn, mert kíváncsi vagyok *angyaliarc*
Vissza az elejére Go down
Aristarkh Y. Zhukov
Sentinel Cruoris
Sentinel Cruoris
Aristarkh Y. Zhukov

Jelige : Pimasz ruszki
Hozzászólások száma : 2154
Csatlakozás : 2011. Dec. 15.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Calypso háló

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Sentinel, Árnymágia tanársegéd
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-04-22, 2:31 pm

Helyes, akkor mindent mindennel. Very Happy Ahogy azt én vártam. Razz
Vissza az elejére Go down
Sideris Valbraith
Magiszter
Magiszter
Sideris Valbraith

Hozzászólások száma : 29041
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony
Üzenet :
A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.


Rangok
Ház: Cruoris - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-04-26, 11:36 pm

Szia mosoly

Ma már nem akartalak betámadni délután, mert láttam, hogy két felé játszol, ezért kérdezem most itt, hogy a két fagyink mikor folytatjuk? Very Happy Nemtom, hogy melyik nap érsz rá, ezért biztosra megyek. Smile

_________________
Aristarkh Y. Zhukov karakterei Sidala

Talán említenem sem kell számodra, hogy ez a démon az, melyet a legtöbbre tartok.
Testem börtönében tombol most is a Lappangó… hallom üvöltését, érzem testetlen csapásai súlyát.
Tombol, mégis én uralom. Ez a hatalom… mérhetetlen. Ez az érzés az, amiért élek.
Talán majd te is megismered ezt az érzést, és rabjává válsz.
Ne feledd, a börtönőr ugyanolyan rab, mint akit a ketrecbe zárt.
Vissza az elejére Go down
Aristarkh Y. Zhukov
Sentinel Cruoris
Sentinel Cruoris
Aristarkh Y. Zhukov

Jelige : Pimasz ruszki
Hozzászólások száma : 2154
Csatlakozás : 2011. Dec. 15.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Calypso háló

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Sentinel, Árnymágia tanársegéd
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-04-27, 12:03 am

Hello

Bármikor ráérek, és már olyan 10 körül zártam őket, de egy óra semmire nem elég, és leckézek kérlek szépen (tapsvihar), tehát ha mindent összevetünk, akkor... holnap, a sok nap közül, amiken hátralévő életemben ráérek csak a te számodra. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Sideris Valbraith
Magiszter
Magiszter
Sideris Valbraith

Hozzászólások száma : 29041
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony
Üzenet :
A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.


Rangok
Ház: Cruoris - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-04-27, 12:04 am

Lehet, hogy te 10-kor zártál, de akkor már tényleg nem volt értelme elkezdeni újat. Razz Amúgy meg láttam, lestem. XD

És akkor a holnapi napra lestopizlak egy felé. mosoly (a házit meg javítom majd mielőbb Smile )

_________________
Aristarkh Y. Zhukov karakterei Sidala

Talán említenem sem kell számodra, hogy ez a démon az, melyet a legtöbbre tartok.
Testem börtönében tombol most is a Lappangó… hallom üvöltését, érzem testetlen csapásai súlyát.
Tombol, mégis én uralom. Ez a hatalom… mérhetetlen. Ez az érzés az, amiért élek.
Talán majd te is megismered ezt az érzést, és rabjává válsz.
Ne feledd, a börtönőr ugyanolyan rab, mint akit a ketrecbe zárt.
Vissza az elejére Go down
Aristarkh Y. Zhukov
Sentinel Cruoris
Sentinel Cruoris
Aristarkh Y. Zhukov

Jelige : Pimasz ruszki
Hozzászólások száma : 2154
Csatlakozás : 2011. Dec. 15.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Calypso háló

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Sentinel, Árnymágia tanársegéd
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-04-27, 12:07 am

Okés, akkor megbeszéltük, de ideje aludnom, mert a lestopizlak helyett háromszor olvastam letapizlakot, és kezdtem egy kicsit kiborulni rajtad, ami arra utal hogy pöppet fáradt vagyok. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Sideris Valbraith
Magiszter
Magiszter
Sideris Valbraith

Hozzászólások száma : 29041
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony
Üzenet :
A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.


Rangok
Ház: Cruoris - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-04-27, 12:08 am

Pfff, ne álmodozz, semmi tapi. XD

_________________
Aristarkh Y. Zhukov karakterei Sidala

Talán említenem sem kell számodra, hogy ez a démon az, melyet a legtöbbre tartok.
Testem börtönében tombol most is a Lappangó… hallom üvöltését, érzem testetlen csapásai súlyát.
Tombol, mégis én uralom. Ez a hatalom… mérhetetlen. Ez az érzés az, amiért élek.
Talán majd te is megismered ezt az érzést, és rabjává válsz.
Ne feledd, a börtönőr ugyanolyan rab, mint akit a ketrecbe zárt.
Vissza az elejére Go down
Sideris Valbraith
Magiszter
Magiszter
Sideris Valbraith

Hozzászólások száma : 29041
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony
Üzenet :
A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.


Rangok
Ház: Cruoris - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-05-09, 3:10 pm

Szió

Neked is írom, amit Emerald-nak, hogy ma lehet, hogy csak később leszek gépnél, de este igyekszem jönni mielőbb és akkor mehet majd a játék. Smile Bocsi, de most így alakult, de ne félj, sokat játszunk még. Razz

_________________
Aristarkh Y. Zhukov karakterei Sidala

Talán említenem sem kell számodra, hogy ez a démon az, melyet a legtöbbre tartok.
Testem börtönében tombol most is a Lappangó… hallom üvöltését, érzem testetlen csapásai súlyát.
Tombol, mégis én uralom. Ez a hatalom… mérhetetlen. Ez az érzés az, amiért élek.
Talán majd te is megismered ezt az érzést, és rabjává válsz.
Ne feledd, a börtönőr ugyanolyan rab, mint akit a ketrecbe zárt.
Vissza az elejére Go down
Aristarkh Y. Zhukov
Sentinel Cruoris
Sentinel Cruoris
Aristarkh Y. Zhukov

Jelige : Pimasz ruszki
Hozzászólások száma : 2154
Csatlakozás : 2011. Dec. 15.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Calypso háló

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Sentinel, Árnymágia tanársegéd
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-05-09, 5:38 pm

Már kezdtem sírógörcsöt kapni, hogy nekem nem szóltál, de az okos fejemmel megnéztem az én játékegyeztetésem is, és kiderült, hogy mégis. Razz Semmi gond, nekem is van még dolgom, tanulni... kéne, meg cikket írni. Very Happy A sok játék pedig az én dumám. Razz
Vissza az elejére Go down
Sideris Valbraith
Magiszter
Magiszter
Sideris Valbraith

Hozzászólások száma : 29041
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.
Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony
Üzenet :
A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.


Rangok
Ház: Cruoris - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-05-10, 12:34 pm

Most neked írok először, bocs, hogy tegnap nem voltam, de mire hazaértem, nem volt netem. :/ Ez a digi manapság elég sokat szórakozik, de remélhetőleg most már rendben lesz és összehozzuk. Smile

Ja és nem kell rögtön aggódni, rád is gondolok. Razz

_________________
Aristarkh Y. Zhukov karakterei Sidala

Talán említenem sem kell számodra, hogy ez a démon az, melyet a legtöbbre tartok.
Testem börtönében tombol most is a Lappangó… hallom üvöltését, érzem testetlen csapásai súlyát.
Tombol, mégis én uralom. Ez a hatalom… mérhetetlen. Ez az érzés az, amiért élek.
Talán majd te is megismered ezt az érzést, és rabjává válsz.
Ne feledd, a börtönőr ugyanolyan rab, mint akit a ketrecbe zárt.
Vissza az elejére Go down
Aristarkh Y. Zhukov
Sentinel Cruoris
Sentinel Cruoris
Aristarkh Y. Zhukov

Jelige : Pimasz ruszki
Hozzászólások száma : 2154
Csatlakozás : 2011. Dec. 15.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Calypso háló

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Sentinel, Árnymágia tanársegéd
Évfolyam: 3. évfolyamos diák

Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime2012-05-10, 6:13 pm

Tudom, hogy gondolsz rám. Razz

Na meg gondoltam, hogy becsúszott valami stikli, de nem gond, este 11-től hajnali 4-ig írtam Bánk bánt. Persze természetesen ma nem volt irodalom tanár... Smile
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Aristarkh Y. Zhukov karakterei Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aristarkh Y. Zhukov karakterei   Aristarkh Y. Zhukov karakterei I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Aristarkh Y. Zhukov karakterei
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mysterio Feketemágus képző :: Közösség :: Játékos választás, játék egyeztetés-
Ugrás: