Mysterio Feketemágus képző
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mysterio Feketemágus képző

Fórum alapú szerepjáték

HomeLatest imagesKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Szobát szeretnék
Carolayn Natri I_icon_minitimeby Sideris Valbraith 2016-04-04, 5:38 pm

» Mystral kikötője - A rév
Carolayn Natri I_icon_minitimeby Wilhelm Jager 2014-08-14, 1:51 pm

» Mystral parkja
Carolayn Natri I_icon_minitimeby Sophia Winterfors 2014-08-10, 12:43 am

» Karakterkép igénylés
Carolayn Natri I_icon_minitimeby Annabella Cullins 2014-07-31, 12:39 pm

» Az életre kelt szoba
Carolayn Natri I_icon_minitimeby Fekete Ambrus 2014-07-25, 2:42 pm

Vezetőség
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (23 fő) 2020-06-10, 9:46 am-kor volt itt.
Másik oldalunk

Carolayn Natri

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Carolayn Natri
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Carolayn Natri

Jelige : Jigoku no musume
Hozzászólások száma : 169
Csatlakozás : 2012. Apr. 03.
Üzenet : Attól még hogy valaki feketébe öltözik, attól még nem sötét a lelke. Általában pont azoknak van a legszebb lelkük, és lehet hogy akik pedig a legszebbek kívülről, épp azok rohadnak belűről.

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Diák
Évfolyam: 1. évfolyamos diák

Carolayn Natri Empty
TémanyitásTárgy: Carolayn Natri   Carolayn Natri I_icon_minitime2012-04-16, 11:44 pm

Áldott nagyszülők

Kedves naplóm!
Őszintén szólva nem igazán értem hogy mostanában mi történik velem. Amióta itt vagyok, teljesen megfordult bennem minden. Itt a tanulás, épp most is egy halom könyv fölött ülök, jobban mondva ültem, mert átváltottam inkább naplóírásra, mert már nem kicsit fáj a fejem az olvasástól. Bár ez sem áll túl messze az olvasástól de hát sebaj….. Hmm….egyszerűen elképesztő hogy mennyire cserfes vagyok még a saját naplómban, és gondolataimban is. Komolyan tökéletes iskola példány lennék, ha arról lenne szó.
Na de térjünk is vissza lényegre, amikor idejöttem, tehát két hete rögtön az első napon írtam egy levelet az öcsémnek Dankennek. Ő nem sokkal rá válaszolt is, ám hogy őszinte legyek nagyon meglepett a hír. Ugyanis a borítékban benne volt az ő levele is, hogy, hogy érzi magát, és ezen kívül még egy levél a Nagyitól. Így hangzott:
„Kedves unokáim!
Olyan nagyon régen beszéltünk, s hogy őszinte legyek én ezt nagyon bánom, épp úgy ahogy nagyapátok. Sajnálattal hallottuk, kedves szüleitek halálát, mert lehet néha nem úgy tűnt de nagyon szerettük őket, s napokig sírtunk az elvesztésük miatt. De ami ennél is rosszabbul esett, az, az volt hogy csak utólag tudtuk meg azt, hogy milyen szörnyűségeket kellett átélnetek, azért hogy megéljetek. Ha tudtuk volna, akkor biztosan küldtünk volna nektek pénzt hogy minden rendbe jöjjön, hisz egy Natri sarja nem élhet szegénységben. Ám mivel a múltat nem tudjuk megváltozatni így utólag szeretnénk jóvá tenni, így amint elküldtem a levelet nagyapátok csináltatott mindkettőtöknek bankszámlát, így könnyedén áttudtunk nektek küldeni néhány fillért, hogy valahogy kijöjjetek a mindennapokban. Tehát mind ketten egyenként kaptatok 5 millió dollárt, de nem tartoztok köszönettel, hisz tudjátok ez fölösleges. Ám mivel a szüleitek meghaltak, ezért az összes gyámsági jog, ránk nagyszülőkre száll, így innentől kezdve mi döntünk mindenről ami veletek kapcsolatos. Az első lépés az lesz, hogy Carol drágám, te hozzá mész egy daliás herceghez, a neve Gabriel O’likato. Szerintem nagyon szeretni fogod, hisz ugyanolyan vadak vagytok. Maximálisan sötét a lelke, és könyörtelen. Nagyon gazdag, épp úgy mint a családja, s az apja nagyapátok legjobb barátja. Amint haza látogatsz hozzánk, mert hogy most már ugye ez az otthonotok, azonnal megköttetik a házasság, s együtt éltek majd hosszú-hosszú ideig.
Te Danken pedig, most azonnal haza költözöl hozzánk, nincs apelláta, hisz már a nagyszüleid is megérdemlik azt hogy láthassák az unokájukat. S ha Carol is hazajön s összeházasodik Gabriel-el akkor itthon élhetünk mint egy nagy, szép, és szerető család. Én személy szerint már nagyon várom.
Millió puszi!
Nagyi”
Életemben nem féltem még ennyire mint most, és még az öcsém sincs biztonságban. Utálom az a két álnok dögöt, akik nagyszüleimnek merik magukat mondani. Egyszerűen nem értem, hogy mégis mi módon fogok ez alól kibújni….vagy talán még is tudom! Megölöm azt a két férget. Nem érnek többet ennél a jelzőnél, mert valóban kártevők csak.
Én nem akarok egy pszihopata szadista állat felesége lenni! Soha! Sz…..azt hiszem, szeretem Lukat, és ettől nem is tágítok. Úristen Luka! Mi van hogy ha megtudja?!?! Nem! Nekem kell elmondanom. De mégis hogyan?? Annyira félek ettől az egésztől, hogy kimondani is félek. De egy biztos: hogy ha valaki bántani meri Dankent, azt én magam fogom lemészárolni!
Próbálom a gondolataimat Luka felé terelni, s hogy nem sokára megyünk kettesben Párizsba. Ám mégis mindig eszembe jut a levél és a leendő férjem. Vajon helyes? Mert hogy kedves biztos hogy nem, az már biztos. Még hogy nagyon fogom szeretni?! Ilyet Európa nem látott még, és ha rajtam múlik nem is fog! De az öcsémet még mindig sakkban tartják. Megvan! Tudom már! Írok egy levelet, hogy amint tud, jöjjön ő is ide a suliba tanulni, és így talán megmenekül a „drága, szerető” nagyszüleinktől. Egyszerűen nem hiszem el, hogy képesek ilyenre. Bár miért ne lennének képesek rá?! Hisz megtették ugyanezt apunál. Te úristen! Jaj ne! Mi van ha megtudják hogy én Lukat szeretem vagy mi, és őt is megölik, mint apu össze barátnőjét? Elkell mondanom neki! De előtte meg kell írnom a levelet az öcsémnek, s csak utána mondani el Lukanak.
És mivan hogy ha Luka azt mondja hogy fel is út, le is út?! Azt nem élném túl. De ha nem mondom meg neki, akkor lehet hogy ő nem élné túl. Ó hogy nem volt senki, aki megölte volna az a két fajankót!?
https://www.youtube.com/watch?v=-aSuts_YrhM
Vissza az elejére Go down
Sideris Valbraith
Magiszter
Magiszter
Sideris Valbraith

Hozzászólások száma : 29041
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.
Üzenet :
A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.

Rangok
Ház: Cruoris - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Carolayn Natri Empty
TémanyitásTárgy: Re: Carolayn Natri   Carolayn Natri I_icon_minitime2012-04-16, 11:53 pm

Na, én el is olvastam. Hát érdekes napló, ilyen még nem volt, hiszen ebben nem minden történés volt Mysterios teljesen, de majd még bizonyára bővülni fog további bejegyzésekkel. Smile Kíváncsi leszek akkor a többire is. Én személy szerint ezt a szerelmes dolgot nagyon nem tartom reálisnak, hiszen kétszer ha találkoztak a karakterek, de hát ti tudjátok, nem akarok beleszólni. mosoly
Mona Braxton
Sentinel Exortus
Sentinel Exortus
Mona Braxton

Carolayn Natri Elemista
Jelige : Szőke Ciklon
Hozzászólások száma : 4182
Csatlakozás : 2010. Dec. 20.
Kor : 30

Rangok
Ház: Exortus
Betöltött poszt: Sentinel
Évfolyam: Egyetemista diák

Carolayn Natri Empty
TémanyitásTárgy: Re: Carolayn Natri   Carolayn Natri I_icon_minitime2012-05-01, 6:43 pm

Halihó!

Ugyan ez nem pontosan ide tartozik, de a játék egyeztetésnél nincsen Topicod. Very Happy
Van egy rossz hírem... *Gonosz kacaj* Úgy néz ki csináltunk neked egy új naplóbejegyzést. Amit akár egy adandó alkalommal ki is játszhatnánk egy hármas felállásban úgy, mint Luka-Carol és Mona csak, hogy történjen valami izgalmas is.

U.I: felvettelek msn-re
Carolayn Natri
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Carolayn Natri

Jelige : Jigoku no musume
Hozzászólások száma : 169
Csatlakozás : 2012. Apr. 03.
Üzenet : Attól még hogy valaki feketébe öltözik, attól még nem sötét a lelke. Általában pont azoknak van a legszebb lelkük, és lehet hogy akik pedig a legszebbek kívülről, épp azok rohadnak belűről.

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Diák
Évfolyam: 1. évfolyamos diák

Carolayn Natri Empty
TémanyitásTárgy: Re: Carolayn Natri   Carolayn Natri I_icon_minitime2012-05-03, 1:20 pm

sziia Very Happy
hááát.... oké Very Happy játszhatunk, amúgy pont most akartam létre hozni mert mostanában elég keveset vagyok itt. xD
benne vagyok a játékban mosoly tényleg kell egy kis izgalom mosoly
csak a baj az hogy most infó órán vagyok, de ha haza megyek, visszaigazollak, és akkor majd megbeszéljük Wink addig is szia Very Happy
Ajánlott tartalom

Carolayn Natri Empty
TémanyitásTárgy: Re: Carolayn Natri   Carolayn Natri I_icon_minitime

Carolayn Natri
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Carolayn Natri