Mysterio Feketemágus képző
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mysterio Feketemágus képző

Fórum alapú szerepjáték

HomeLatest imagesKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Szobát szeretnék
Sejtelmes folyosó I_icon_minitimeby Sideris Valbraith 2016-04-04, 5:38 pm

» Mystral kikötője - A rév
Sejtelmes folyosó I_icon_minitimeby Wilhelm Jager 2014-08-14, 1:51 pm

» Mystral parkja
Sejtelmes folyosó I_icon_minitimeby Sophia Winterfors 2014-08-10, 12:43 am

» Karakterkép igénylés
Sejtelmes folyosó I_icon_minitimeby Annabella Cullins 2014-07-31, 12:39 pm

» Az életre kelt szoba
Sejtelmes folyosó I_icon_minitimeby Fekete Ambrus 2014-07-25, 2:42 pm

Vezetőség
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (23 fő) 2020-06-10, 9:46 am-kor volt itt.
Másik oldalunk

Sejtelmes folyosó

Go down 
+69
Lucius Rufinus
Zaine Warhurst
Catherine Waters
Slash Daniels
Loren Volmorick
Conrad Dietrich
Mathis Boll
Nestor Smirnov
Ashi Angel
Mikael Hargreaves
Aideen Garadex
Abigail Lennox
Nymphadora Giovanni
Serafina Damiana
Patrick Davis
Fekete Ambrus
Sirius Pendragon
Elisabeth Smith
Lisbeth May
Naomi Teigneux
Gabriel Teigneux
Jessica Turner
Krishana Quinn
Jasmine Miels
Selena Archibald
Élias Adachi
Elisaveta Varlock
Chandranath Lowell
Alexi Solsagan
Lycoris Ozera
Lauren Harth
Axel Knoxville
Ariane Wolnoth
Khillrix Anxor
Theodora Schmitz
Hunyadi Péter
Derilia
Xilya Grisnackh
Daemon Wexler
Charles Hellrain
Illya Imbecairwen
Sean Derly
Mia Monte
Ryan Bourton
Selene Tompson
Michelle Norton
Zachary Vandervoort
Varg Yrjanfrost
Azaria Daraghi
Cody Skertchly
Marcus Mccannt
Sairus Macrain
Ruby Rose Re
Mesélő
Aleksandra Radjenovic
Lilith Corivan
Amethyst Neita
Lucius Benedict Fenris
Faith Craven
Takoda Turner
Daphne Alucard
Nathaniel Cornwlade
Sandy Bertona
Mordred Wasimir
Noah Dannard
Aysha Darkblood
Jake F
Diana Gray
Demien.R.Cornwlade
73 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next
SzerzőÜzenet
Demien.R.Cornwlade
Magiszter
Magiszter
Demien.R.Cornwlade

Hozzászólások száma : 8123
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.

Rangok
Ház: Inflatus - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-04, 7:51 pm

Hosszú végeláthatatlan folyosó melyen kevés a fény. A folyosó padlózata hasonlít az aulában lévő tükröződőhöz, álltalába ezen a helyen kell keresztül mennie aki a nyugati toronyba igyekszik. A falak taszítóan sötétek mondhatni már már túlvilági hangulatot adnak. Ha jól körülnézel láthatod hogy a képek téged figyelnek. Ez eléggé fluszráló lehet számodra, szemek mindenhol, mindegyik a te lépteidet lesi, de ha el tudsz vonatkoztatni ettől a zavaró tényezőtől talán épp ésszel juthatsz át az Inflatus tornyába
Vissza az elejére Go down
https://mysterio.hungarianforum.net
Diana Gray
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Diana Gray

Hozzászólások száma : 2402
Csatlakozás : 2009. Dec. 05.
Kor : 29

Rangok
Ház: Cruoris
Betöltött poszt: Diák
Évfolyam: 2. évfolyamos diák

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-12, 10:21 pm

* Egy szőke hajú lány jelenik a folyosó elején. Persze nem tudja hol van, hiszen itt még nem járt. Most hogy már nem csövezik a folyósokon, mert hogy kapott szobát, jut idő arra is, hogy felfedező útra induljon. Szeretné megismerni a helyet ahol elvileg éveket fog eltölteni. Persze az is lehet hogy hamar kicsapják az iskolából. A Folyosó igen csak sötét hiszen a fáklyák nem sok fényt adnak és a végét nem is látja. Egy percig hezitál hogy meghódítsa e vagy sem, de persze nem az a vissza forduló típus, így pálcáját előkapja és fényt csinál. Azért nem lenne jó valamire vagy valakire rá lépni, mert az is lehet hogy nem csak ő volt az iskola egyetlen szoba nélküli személye. A fényben jól látszik ruházata mely nem más mint egy fekete lapos talpú csizma. Egy rövidke farmer szoknya és egy fekete póló melyen egy halálfej díszeleg. Haja ki van engedve hiszen, így szereti hordani. Karján sok sok bőr pánt van melyek fekete és bordó színben láthatóak. A lány lépked vagyis halad előre felé. A falakat nézi hiszen ott képek vannak.* ~mintha néznének ezek a képek~* Mereng el egy perce majd vállát megvonja.* ~ legalább van társaságom~* mosolyodik el gondolatán.* - Hello.........Szia......Hello* Köszönget a képeknek konkrét oka nincsen de ha ár figyelik akkor egy jár. Ő így gondolja. Kicsit lazán veszi az ilyen dolgokat hiszen az is lehet hogy ide valami szellemek vannak bezárva, de még az is lehet, hogy ki is tudnak jönni és ha ez, így van legalább lesz beszélgető partnere.*
Jake F
Diák Inflatus
Diák Inflatus

Hozzászólások száma : 471
Csatlakozás : 2009. Dec. 11.
Kor : 30
Üzenet : "Olvass, de csak komoly könyveket, Érdekeljen a történelem, de ne legyen fontos a megoldás,
Szórakozz, de csak nagyon szépen, és mindig vedd fel a szebbik ruhád, Szeress, legalább úgy ahogy engem, Szeress valaki mást!"

/Republic/

Rangok
Ház:
Betöltött poszt:
Évfolyam:

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-12, 10:35 pm

*Jake a klubhelyiség felé igyekszik. Egy sötét folyosón halad keresztül, majd épp lefordulna balra, hiszen arra van a klubhelyiség, de valahogy jobbra pillant és egy fényt lát a folyosón. Ez felizgatja a figyelmét és a fantáziájár, igy a klubhelyiség lépcsőjét ott hagyva a folyosó felé indul. Előveszi pálcáját, majd meggondolja magát. Mégsem gyújt fényt. Talán akkor észre veszik. És azt nem akarja. Lassan halad tovább és végül egy lány körvonalai rajzolódnak ki a pálcája fényében. Jake elmosolyodik és közelebb sétál.*
-Szép jó estét Kisasszony! *szólal meg kissé halkan, de érthetően. Ha a lány nem számitott rá, bizony a frászt hozhatta rá.*
Diana Gray
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Diana Gray

Rangok

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-12, 10:48 pm

* A lány tovább sétálgat lassan nem siet. Amúgy sincs jobb dolga jelen pillanatban. A képek még mindig nézik legalább is ő úgy gondolja. A köszöngetést már abba hagyta hiszen válasz nem érkezett és még a végén elkopna a nyelve amit nem szeretne. Hirtelen egy hang szólítja meg melyre nem számított és kellő képen meg is ijesztette így a pálca kiesik a kezéből, hiszen nem fogta valami szorosan. Persze a fény kialszik és ismét félhomály lesz vagy valami ahhoz hasonló. Jobb keze már csizmája szárában és előkerül a tőre is, mely ahogy megfordul már repül is a fiú felé. Ha a fiú nem tér ki előle, mert mondjuk nem számított rá akkor bizony eltalálja a bal vállát. Miközben repül a tör a lány szemei kikerekednek hiszen csak ekkor veszi ki a fiú alakját elvileg és látja meg.*
- Vigyázz!* Kiált rá hát ha van még ideje a kitérésre. Nem szerette volna ő bántani csak hát ha megijed ösztönösen cselekszik.*
- Ugye semmi bajod nincsen?* Kérdezi meg a lány kissé félve mert lehet hogy van és akkor biztos mehet a fejesek elé és nem valószínű hogy sokáig maradhatna ebben az iskolában.*
~Talán át kellet volna gondolni ezt a dolgot.....de miért ijesztget?~* Vetődik fel benne a kérdés á szemével a fiút vizsgálja*
Jake F
Diák Inflatus
Diák Inflatus

Üzenet : "Olvass, de csak komoly könyveket, Érdekeljen a történelem, de ne legyen fontos a megoldás,
Szórakozz, de csak nagyon szépen, és mindig vedd fel a szebbik ruhád, Szeress, legalább úgy ahogy engem, Szeress valaki mást!"

/Republic/

Rangok
Ház:
Betöltött poszt:
Évfolyam:

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-12, 10:59 pm

*Jake közelebb sétál és még hallja, hogy a lány köszönget valakinak. felvonja a szemöldökét, majd követi a leányzót és persze rá is köszön. Ekkor a lány kiejti a pálcáját a kezéből. Jake lehajol érte, igy pont nem találja el a tőr, csak a hangját hallja. Felveszi a pálcájt és hirtelen a háta mögé pillant. Feláll és a lánynak nyújtja a pálcát.*
-Parancsoljon. Öhm. Mi volt az, ami az előbb elsuhant a fejem fölött? *érdeklődik a lánytól kedvesen és kiváncsian. Látszik és hallatszik rajta, hogy nem ijedt meg. Hiszen nem tudja, hogy egy tőr repült el a feje fölött. Meggyújtja a pálcáját, hiszen a lányé eloltódott. a kérdésekre felvonja a szemöldökét.*
-Meg kellett volna sérülnöm? *kérdezi a lánytól ismét. Mjad elmosolyodik.*
-Mit dobott felém, Kisasszony? *kérdezi és egy titokzatos mosolyt küld a lány felé és vár a válaszokra.*
Diana Gray
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Diana Gray

Rangok

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-12, 11:12 pm

* Mekkora szerencséje van a lánynak hogy a fiú ilyen segítő kész és pont lehajol a pálcájáért, így a tőr elrepül mellette. A lányból egy nagy sóhaj szakad fel.* ~ mekkora mázli~* Gondolja magában és a pálcájáért nyúl, hogy elvegye.*
- Köszönöm.......ő...az egy tőr volt* Vaja a be a lány töredelmesen a fiúnak. Mivel a fiú csinált fényt a lánynak így nem kell.*
- Sajnálom de megijedtem és nem tudtam hogy ki van mögöttem. Ösztönös reakció.* Mondja kedvesen hiszen ezek után csak kedves lehet a fiúval, hiszen majdnem megsebezte.*
- Diana Gray vagyok.* Mosolyodik el kedvesen. Fejét megvakarja.*
- Nekem meg kéne keresnem a törőmet, mivel eldobtam.* Mondja kedvesen egy kicsit hezitál hogy megkérje e a fiút hogy segítsen, mert nem tudja hogy fog reagálni most hogy megtudta hogy egy tőr repült felé.*
- Ő.....nem tudom....te merre felé tartasz?* Kérdezi meg érdeklődve a fiútól és egy lépést a tőr irányába is lép, jelezve hogy ő arra szeretne menni.*
Jake F
Diák Inflatus
Diák Inflatus

/Republic/

Rangok
Ház:
Betöltött poszt:
Évfolyam:

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-12, 11:19 pm

*Jake valóban segitőkész. De inkább illedelmes. Persze a kettő talán egy és ugyanaz. Legalábbis Jake-nél. Természetes, hogy lehajol a lány előtt, hiszen ő a férfi. A sóhajra felvonja a szemöldökét, majd mikor a lány kimondja, hogy igazából egy tőr suhant el a feje fölött. Jake megdöbben és elmosolyodik.*
-Hogy mit? Egy tőr? *mondja döbbent hangon, de hangján hallatszik, hogy mosolyog. De bólint egyet.*
-Ternészetesen. Érthető *mondja a fiú és valóban megérti, hiszen volt már hasonló esete, nem is olyan régen Jane-nel. Ő is egy ártó átokkal kezdte. Ahogy erre gondol, Jake elmosolyodik. A bemutatkozásra a lányra pillant.*
-Örvendek a szerencsének, Miss. Gray! *hajol meg a lány előtt Jake mosolygva. Majd ha Diana engedi, elkapja a lány kezét és egy csókot lehel rá. *
-Jake Froster *mutatkozik be ő is és ismét biccent egyet.*
-Nos, én a klubhelyiségünkbe tartottam, mikor megláttam a fényt *magyarázza a fiú, majd mintha kitalálná a lány gondolatát.*
-Jöjjön, keressük meg a tőrt *tartja a karját a lánynak, hiszen nála van a világitó pálca.*
Diana Gray
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Diana Gray

Rangok

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-12, 11:32 pm

* Érzi a lány azt a bizonyos mosolyt a szavaiban, így ne aggódik tovább a helyzet miatt. Egy kicsit furának találja hogy magázza a fiú hiszen nem lehet a lánynál idősebb persze kitudja lehet hogy el van varázsolva és sokkal több mint aminek látszik. Persze nem fogja mondani hogy tegezheti hiszen ez a mai korban talán természetese. Az is megfordul a fejében hogy talán valami idő utazó és egy másik korból érkezett ide. Ne kérdezi meg mert talán tolakodás lehet. Kíváncsi nagyon is hogy mi az oka. Közben a fiú egy kézcsókkal üdvözli melyre ösztönösen elmosolyodik hiszen kevés olyan fiúval aki így köszön. Továbbra is azt gondolja hogy valami idő utazó lehet vagy valami hasonló. A karját is tartja mely csak tovább erősíti a megérzését. Szótlanul bele helyezi karját a fiúéba nem tudja hogy most magázza vagy tegeze. Úgy dönt bele megy a játékba mert ez csak játék a lány számára.*
- Köszönöm, nagyon kedves.* Mondja egyszerűen a fiúnak és tovább sem szabadul a gondolattól. Járnak az agytekervényei a dolgon.*
- Mondja csak miért magáz?* Kérdezi meg érdeklődve hiszen már nagyon kíváncsi a válaszra. Közben elvileg el is indulnak vissza fele és a lány a földet kémleli persze tudja hogy a tőr még nincs ott hiszen elég erősen dobta. Volta kép csak azért nézi a földet hogy ne a szempárokon gondolkodjon.*
- Honnan származik és melyik korból?* Csúszik ki a lány száján a a kor szó. Pedig nem szerette volna ezt így megkérdezni de hát ez is ösztönös volt.*
Jake F
Diák Inflatus
Diák Inflatus

/Republic/

Rangok
Ház:
Betöltött poszt:
Évfolyam:

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-12, 11:45 pm

*Látja, hogy a lány elég könnyen tovább lép az eseményen, igy biztos benne, hogy a lány tudja, hogy nem történt semmi baj. Szerencsére. A lány a kézcsókra elmosolyodik. Jake felpillant és ő is elmosolyodik. Titokzatosan és keresi a szemkontaktust. Majd a lány belekarol. Jake ismét biccent egyet és elmosolyodik, majd lassú léptekkel tovább sétálnak. Diana a földet nézi, bár Jake is biztos benne, hogy messzebb ment el az a tőr, hiszen eléggé suhogott a feje fölött az a bizonyos tőr. A következő kérdésre Jake szive szerint elnevetné magát, de csak egy mosolyt enged meg magának. *
-Nos, tudja Kisasszony... *a lányra néz, majd elneveti magát.*
-Tudod Diana igy neveltek. Mindig az illedelmességre neveltek, igy valahogy ez reflex, hogy magázok mindenkit. De ha nem szeretnés, akkor természetesen... *bólint ismét egyet, jelezvén, hogy az lesz, amit a lány akar. Ahogy haladnak a folyosón, lassan elérnek a végére. A következő kérdésnél Jake megtorpan és a lányra pillant. Ismét elmosolyodik.*
-Természetesen ebből a korból származom és talán annyi idős vagyok, amennyi te *mondja mosolygva a fiú és Diana tekintetét keresi.*
Diana Gray
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Diana Gray

Rangok

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-13, 12:00 am

* A szemkontaktus még várat magára hiszen a lány teljesen más hol van most. Nem tudja a gondolatot kiűzni a fejéből. A válaszra nem is kell sokat várni. Csak akkor kapja fel a tekintetét mikor a fiú elneveti agát és kissé kérdőn néz rá. Nem érti hogy ezen mi nevetni való van, de nem szól siet csak figyel.*
- Ha kérhetem akkor tegeződjünk nekem pedig ez van megszokva.* Szögezi le a dolgot ám szinte biztos benn hogy ez a fiút nem zavarja hiszen letegezte tehát ezt meg is beszélték.*
Nem tudom szerintem nem kell ahhoz magázni valakit hogy illedelmesnek tűnjek.* Mosolyodik el majd a fiúra néz ismét hiszen a folyosót nézte eddig. Most veszi csak észre hogy a fiú is szőke és még a szem is szép. Egy hosszú percig csak nézi és vizsgálgatja.*
- Sajnálom csak egy másik kor jutott az eszembe hirtelen.* mosolyodik el majd tekintetét elkapja, hiszen nem szép dolog valakit bámulni. Egy apró mosoly bujkál az arcán, de hogy ez minek is szól, az a lány titka marad.*
- melyen szakos vagy .....lehet hogy itt ház van nem pedig szak.* Mondja egyszerűen hiszen ebben nem biztos hogy itt minek is nevezik. Eddig nem nagyon érdekelte. Közben persze haladnak is és egyre közelebb érnek a tőrhöz de elvileg azt még nem látják.*
- Ezt jól el küldtem sóért* neveti el magát a lány, hiszen ezért nem keveset jöttek. Közben szemléli a földet hát ha fel bukkan az a bizony tör a földön.*
Jake F
Diák Inflatus
Diák Inflatus

/Republic/

Rangok
Ház:
Betöltött poszt:
Évfolyam:

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-13, 12:07 am

*Jake látja, hogy Diana egész máshol jár. De biztosan nem rajta, hiszen nem néz rá. Ez kicsit bántja a fiút, szereti, hogyha megvan a szemkontaktus. Szeret gyönyörködni mások szemében. Nem sok olyen meberrel találkozott, akinek csúnya szeme volt. Vagy éppen nem lehetett dolgokat kiolvasni a szeméből. De mikor Diana felnéz rá meg is szólal. Jake bólint egyet.*
-Ahogy óhajtod *mosolyodik el a fiú. Madj azrt hozzáteszi:*
-Nos, engem igy tanitottak, igy szoktam meg. Nem hiszem, hogy ezen változtatni tudok. De nem te vagy az első, aki arra kért, hogy tegezzem. Igy talán át fogok szokni erre a beszélgetési formára *magyarázza a fiú és elgondolkozik. A bámulás Jake-et nem zavarja, sőt! Örül neki, hogy a lán végre ránéz. Elmosolyodik és mikor tekintetük találkozik, Jake szemében kiváncsiság csillan fel. Szerente minél több információt kiolvasni a lány tekintetéből. De csak annyit sikerül, hogy valamit titkol. Diana már el is kapja a fejét. Talán már tapasztalt a szemolvasókban. A kérdésre elmosolyodik.*
-Én úgy tudom, hogy itt házak vannak. És Infaltusos vagyok. Na és Te? Még nem láttalak. Régen jöttél?*érdeklődik a fiú kiváncsian. Hirtelen a tőr is eszébe jut. Valahogy el is felejtette.*
-Tudod mit? *emeli fel a pálcáját.*
-Invito Diana tőre!
Diana Gray
Diák Cruoris
Diák Cruoris
Diana Gray

Rangok

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-13, 12:24 am

* A fiú mesélésére csak egy fél mosoly jelenik meg az arcán reakció képen, de szó nem hagyja el ajkait. Valami furát vesz észre a fiú szemiben valami féle csillogást de most nem tudja vagy nem akarja helyre rakni. Szeretné már végre megtalálni a tőrét hiszen fontos neki. Kérdésére választ is kap és ő is választ ad a feltett kérdésre.*
- Én Cruorisos vagyok.*Mondja egyszerűen hiszen neki aztán mindegy milyen házas, a lényeg hogy itt van az iskolában és amugy sem tudja még hogy mi a különbség a többi ház között de majd idővel biztos megtanulja.*
- Hát a rég egy igen tág foglalom de amugy nem igazán talán egy hete... Nem számoltam a napokat. Meg hát az sem mindegy hogy honnan számoljuk, mert ha attól hogy mikor kaptam szobát vagy inkább attól mikor átléptem a küszöbön?* Kérdezi meg mert bizony hogy nem mindegy. Persze egyértelmű hogy az ide érkezéstől számít, de hát kitudja lehet hogy a fiúnál nem.*
- Te mióta vagy itt, én se láttalak még.* Füzi még hozzá gyorsan, hiszen tényleg nem látta még a szöszi fiút. Na igen ez neki is eszébe juthatott volna hogy oda hívja magához a tőrt. Mikor a fiú ezt megcsinálja a lányból egy szó szalad ki csupán.*
- Neeeee* Mondja gyorsan és ahogy a tör repül a fiú felé a lány gyorsan elé nyúl még mielőtt megfonná.*
- még jó hogy gyors a reflexem!* Jelenti ki és a tőr a helyére kerül a lány csizmájának szárába.*
- Azt hiszem itt a vége az utunknak ugyan is innen indultam.* Mosolyodik el hiszen a folyosó végére érkeztek.
- Köszi a segítséget Szija* Köszön el egyszerűen a fiútól. Nem szeretne többet mondani. A többi az ő titka marad. Gyorsan távozik is még mielőtt kérdéseket kapna a töröl, mert erről bizony nem szeretne nyilatkozni*
Jake F
Diák Inflatus
Diák Inflatus

/Republic/

Rangok
Ház:
Betöltött poszt:
Évfolyam:

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-13, 12:35 am

*Diana közli Jake-kel a háza nevét. A fiú elmosolyodik, hiszen eszébe jut, hogy Jane is ebbe a házba jár.*
-Kezd tetszeni ez a ház. Főleg, hogy ilyen csinos lányok járnak oda. Nem te vagy az első, akivel találkoztam onnan *mondja titokzatosan mosolygva a fiú. A rég valóban tág fogalom, de ha pontistják, akkor már érthető.*
-Egy hete? Akkor Te már elég öreg diák vagy itt. Én 3 napja érkeztem *jegyzi meg Jake és elgondolkozik. Nem sok mindent csinált a 3 nap alatt, ahogy azt Nicolasnak is kifejtette. A kérdésre, hogy honnan számitsák, Jake felvonja a szemöldökét.*
-Miért? a kettő nem egy és ugyanazon a napon volt? *kérdezi a lányt furcsán. De úgy érzi, hogy erre a kérdésére már nem fog választ kapni, hiszen magához hivja a tőrt, mire Diana hevesen tiltakozni kezd és elkapja a tőrt a levegőbe.*
-Kicsit elszámoltam. Ennek lassan kellett volna megérkeznie a kezembe *mondja hangosan gondolkozva a fiú és eszébe jut, hogy talán valami varázsereje van a tőrnek. És mikor Diana megköszöni és gyorsan le is lép, Jake-ben ez a gyanú megerősödik.*
~Persze mindenkinek lehetnek titkai~*gondolja és ezen gondolkozva sétál fel a klubhelyiségbe, majd onnan a hálóba és reméli, hogy Nicolas még nem alszik. Vagy legalábbis hogy nem fogja felébreszteni vagy zavarni.*

//Köszönöm a játékot!//
Aysha Darkblood
Diák Inflatus
Diák Inflatus
Aysha Darkblood

Hozzászólások száma : 2314
Csatlakozás : 2009. Nov. 28.
Üzenet : "Nőnek lenni jó. Jó nőnek lenni meg pláne!"
/Christina Agueila/

Rangok
Ház: Inflatus

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-29, 3:44 pm

*Aysha természetesen elfogadja a kézfogást és meg is rázza a fiú kezét, biccent és egy mosolyt küld a srácnak. *
-Szép kesztyűk *bök fejével a kesztyűk irányába. Ő is mindig szeretett volna egy fekete bőrkesztyűt, de valahogy sosem volt rá ideje, hogy vegyen. Vagy éppen nem talált sehol. Lényegtelen apróság. Szóval elindulnak a lépcsőkön felfelé, majd egy kisebb átjárónál Aysha szól, hogy *
-Itt jobbra! *és előresiet, mire a bőröndök majdnem fellökik gazdájukat.*
-Bocs *néz bűnbánóan a fiúra Aysha és egy apró mosolyt is megejt.*
-Remélem jegyzeted az utat. Nos, ez egy igen sötét folyosó. Ne ijedj meg, a képek minket fognak bámulni. Illetve talán Téged, mert engem már ismernek. Helló Gerald Gróf! *köszön Aysha az egyik képnek, aki csak morog egyet és valóban Noah-ra mereszti a szemét. A folyosón a fáklyák felgyulladnak, ahogy megjelennek a diákok.*
-Na és honnan jöttél? *érdeklődik Aysha. Próbálja elterelni a fiú figyelmét a képekről. Neki is rém idegesitő volt először. Mellé lép és egymás mellett haladnak a folyosón, aminek a végénél egy hatalmas szobor áll: Az Inflatus klubhelyiség bejárata.-
Noah Dannard
Diák Inflatus
Diák Inflatus

Hozzászólások száma : 58
Csatlakozás : 2009. Dec. 29.

Rangok
Betöltött poszt: Halott diák
Évfolyam: 1. évfolyamos diák

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-29, 3:59 pm

*Kesztyűje dicséretét egy apró köszönömmel és mosollyal nyugtázza, s követi az utasításokat. A hirtelen irányváltoztatásnál elég hamar hátra is pillant, nem is jobbra, hisz a hang mögüle jön, a leányzótól. Ennek köszönhető, hogy nem lökik fel a táskák, épp csak arrébb taszajtják, még ha látja is őket, bár pont ez a baj, hogy inkább a lányra figyelmezett, s kevésbé a közeledő bőröndöket. Követi a lányt a folyosóra, s hallgatja az instrukciókat. A Grófnak még biccent is mosoly kíséretében, hisz nincs üldözési mániája, annyira nem zavarja, hogy figyel. Az első még nem. Még talán az első néhány sem. De aztán valóban kezd egy kicsit nyomasztó lenni a dolog.*
~Na mindegy, majd valahogy megszokom. Vagy majd valahogy megszoknak. De legalább van egy folyosónyi riasztó a hálókig, legalább nem kell tartanom a betörőktől. Ezen a fronton nem.~
*Nagy bambulásában nem is nagyon figyel, hogy mire mit válaszol, így teljesen észrevétlanül, és minden szándék nélkül válaszolja ezt:*
-Otthonról jöttem
*Nem igazán sikerült elterelni a figyelmét. De mikor a szoborhoz érnek, arra fordítja figyelmét*
-Zsákutca? Ez érdekes. De ugye jól gondolom, hogy nem tévedtünk el.
~Vagy kell keresni egy másik térképet, újabb eligazítót~
Aysha Darkblood
Diák Inflatus
Diák Inflatus
Aysha Darkblood

Hozzászólások száma : 2314
Csatlakozás : 2009. Nov. 28.
Üzenet : "Nőnek lenni jó. Jó nőnek lenni meg pláne!"
/Christina Agueila/

Rangok

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-29, 4:05 pm

*Lassan haladnak a folyosón. Aysha még oda biccent egy-egy képnek. Vannak akik visszabiccentenek, vannak akik morognak és vannak, akik meg is kérdezik a leányzótól, hogy van.*
-Köszönöm, jól. Épp egy új diákot hozok *jelenti ki büszkén és titokzatosan Noah-ra mosolyog. Majd haladnak tovább és valóban egy szoborhoz érnek. Egy fekete ajtón is keresztül jöttek, amit user elfelejtett. A falakra furcsa szavak vannak irva. akik ismerik őket, tudják, hogy a halál illetve szinonimái különböző nyelveken. Aysha ezeket még nem igazán olvasgatta el. De egyáltalán nem találja nyomasztónak. Hiszen az Inflatusos diákok nem félnek a haláltól. Igy Aysha sem. A kérdésére egyszerű választ kap: otthonról. Felvonja egyik szemöldökét és egy pillanatra úgy néz a srácra, mintha fogyis lenne.*
-Aha. Én is... *motyogja, majd megcsóválja a fejét.*
~Vannak még meglepetések az életben~*gondolja és el is mosolyodik. Majd végül megérkeznek a szoborhoz, ami egy démont ábrázol.*
-Mortis! *mondja ki Aysha a jelszót, majd Noah-ra pillant.*
-Ezt jegyzed meg. Enélkül nem léphetsz be ide *inti a fiút, majd a szobor kitárul és beléphetnek az Inflatus klubhelyiségébe.*
Noah Dannard
Diák Inflatus
Diák Inflatus

Hozzászólások száma : 58
Csatlakozás : 2009. Dec. 29.

Rangok
Betöltött poszt: Halott diák

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2009-12-29, 4:15 pm

~Rendben, kicsit néha hamar következtetek. Akkor nem zsákutca. Türelem rózsát terem. Na meg hálótermet.~
-Elmés megoldás, majd igyekszem megjegyezni. Bár nem lesz nehéz. A halál szakján a jelszó halál. Sokkal elmésebb lett volna olyan jelszót kitalálni, ami kevésbé jellemző, és nehezebb kitalálni. Nem is tudom, talán a kék(el ne)felejts. Vagy Flower Power. Szóval valami olyan, amire mindannyian undorral gondolunk, s pont ezért nem is gondolná senki. Tehát Mortis. Csak aztán nehogy tényleg valami hülyeséget jegyezzek meg helyette. Bemondom, hogy kéknefelejts, és kiröhög a szobor.
*Most hogy már eleget beszélt, talán túl sokat is, és mennyi hülyeséget méghozzá, végre elhallgat, és belép a klubhelyiségbe*
Mordred Wasimir
TS Inflatus
TS Inflatus
Mordred Wasimir

Sejtelmes folyosó Aurorvadasz
Hozzászólások száma : 1139
Csatlakozás : 2009. Dec. 17.
Üzenet : "A éjszaka sötétsége lassan elhatalmasodott rajta és mint sötét árnyak, körülfonta testét. Rémítően gyönyörű lett tőle, mint egy bukott angyal."

Rangok
Betöltött poszt: Tiltott mágia tanársegéd
Évfolyam: Egyetemista diák

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2010-03-16, 11:58 pm

*A fiú nyugis tempóban halad, így a lány is tarthatja vele az iramot, bár a fiú eleinte csendes, később mégis csak megszólal, elvégre ha már Sentinel akkor valamennyire úgy is kell viselkedjen*
-Tudtuk, legalábbis a magisztertől, kaptam hírt hogy egy új diák fog jönni aki elé le kéne menni, mostanába a prof nem ér rá hogy fogadja az új diákokat*ejti meg miközben rá is térnek egy sötét folyosóra. Ha a lány figyel láthatja hogy a képek bizony mozognak a falon, némelyeken groteszk félig démoni sötét árnyalatú képek vannak.*
-A háló körletek a klubbhelyiségben vannak, most arra felé vezet az utunk, a képek ne tévesszenek meg, ez csupán a ház imidzse*itt önkéntelenül is elmosolyodik, szereti az ilyen sötét művészeti vonásokat, bár lenne jobb dolga is de hát ha már Sentinel, még ha nem is illik hozzá ez a rang..*
-Amúgy honnan érkeztél?

\\Fagy\\
Sandy Bertona
Diák Inflatus
Diák Inflatus
Sandy Bertona

Hozzászólások száma : 315
Csatlakozás : 2010. Mar. 16.
Kor : 28

Rangok

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2010-03-17, 11:42 pm

*Miközben a fiú mesél, hogy mire nem ér rá a prof, a képeket nézegeti a falon. Némelyiknek visszabólint, akik köszöntek nekik. Mindezekmellett megpróbál figyelni a fiúra és memorizálni azt, amit mond. Néha-néha visszamosolyog és ad egy "értem" feleletet. A " Honnan érkeztél" kérdésre hirtelen ránéz a fiúra, majd vissza a képekre.*
- Otthonról. Az a hely, amit végülis az otthonomnak nevezek, nincs éppen közel.- *Mondja, miközben igyekszik nem túl sok mindent elárulni magáról. A titokzatosság nagy kincs.*
-Messze van még? Elég fáradt vagyok. Kimerítő volt az út.*Mondja, majd ránéz a fiúra, s reméli, nincsenek már nagyon messze a klubhelyiségtől.*
Nathaniel Cornwlade
Sentinel Inflatus
Sentinel Inflatus
Nathaniel Cornwlade

Sejtelmes folyosó Inflatus
Jelige : Akaratos vérfarkas
Hozzászólások száma : 1832
Csatlakozás : 2010. Jan. 01.
Üzenet : Bizton állíthatom, hogy valóban létezik újbóli élet, az élet a halálból ered, és a halottak lelke tovább él.

Rangok
Betöltött poszt: Sentinel

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2010-03-27, 9:19 pm

*Az ijesztés beválik és bár nem akarta a szívbajt hozni a másikra, még is sikeresen megtette. Most már nem lehet mit tenni, megtörtént és a pálca vele szembe kerül. Két kezét ösztönösen emeli fel, esze ágában sincs rátámadni a lányra, hiszen Nath nem olyan srác, mint aki direkt bántana valakit, főleg nem egy új diákot.*
- Héé, nyugi, nem akartam semmi rosszat. *mondja most már egy halvány mosollyal és hamarosan meg is történik a kézfogás, ami azért megnyugtató a srác számára, hiszen ez azt jelenti, hogy nincs harag.*
- Amúgy félsz a kutyáktól? *kérdi most már ő is érdeklődő hangnemben, majd amikor meghallja a becenevet, hatalmas kő esik le a szívéről, hiszen az Antionette igen csak hosszú és bonyolult Nath számára, tehát most egyszerűbb lesz ez az egész beszélgetés, főleg, hogy ha a lányt meg kell majd szólítania. Viszont hamarosan kérdéseket kap, méghozzá olyanokat, amelyek mindegyike kifejtést igényel. *
- Hűű, okés, sok a kérdés, de igyekszem mindegyikre normális válaszokat adni. *ezt inkább magának mondja, kissé meg is vakarva ezzel a tarkóját, majd a lányra figyel továbbra is és hamarosan már fel is kerülnek a táskák, de segítséget is kér tőle Ann.*
- Persze, akár végig. Tudod, varázsló volnék vagy mifene. *vigyorodik el, majd pálcát ránt és hamarosan már a leányzó cuccai felé irányítja. Egy apró varázsige, aminek hatására mindegyik szépen a levegőbe emelkedik és a fiú utasításait követik, tehát meg is indulnak a lépcsők irányába.*
- Hidd el, jobb így, mint ha hallgatnál. Na de menjünk és útközben mesélek. *mondja bíztatóan és már el is indul felfelé a lépcsőkön, remélhetőleg a lánnyal együtt.*
- Szóval a sentinelek a magiszterek jobb kezei. Tehát ha bármi kérdésed van, hozzám fordulj elsősorban vagy a többi sentinelhez. *kezdi a legkönnyebb kérdéssel, majd a szabályokra gondol és kissé elgondolkodik.*
- Hááát, szabályból nincs sok. Ha nem ellenkezel a magiszterekkel, akkor semmi gond nem lesz. Itt nincs kijárási tilalom, oda mész és akkor, ahová csak szeretnél, bár Mystral, ami a Seol szigetén lévő kis varázsló város este kissé veszélyes tud lenni, szóval azt nem nagyon ajánlom. *mondja, majd ismét egy kis szünet, bizony van még mit mondania.*
- Szóval oda majd ugye a révész visz át. Most ideiglenesen a minisztérium embereit is látogatóba fogadtuk ~ sajnos ~ de szerintem őket nyugodtan kerüld el. *bizony Nath már tudja, hogy nem jó dolog ellenkezni velük, de még is muszáj, legalábbis neki, bár Ann-nek nem valószínű, hogy baja esne.*
- A diákok egyébként jó fejek, nekem senkivel sincs bajom, a tanárok pedig kissé szigorúak és néha morbid dolgaik vannak. *itt visszagondol bizony a halotti mágia órára, amely egyenesen gusztustalan volt, de még is megcsinálta a feladatot, így büszke is magára. * - Na meg néha az órai anyagot rajtunk mutatják be. De egyébként tőlük se kell tartani, hogy ha megismered őket. *azt most inkább nem teszi hozzá, hogy ő személy szerint gyűlölte a saját magiszterét és hogy most mennyire jóba is vannak, hiszen az nem ide vágó téma. *
- Asszem ennyi. Amúgy négy főtorony van, a miénk a nyugati. Az északi a magisztereké, a másik két házé pedig értelemszerűen a másik kettő. Bárhova felmehetsz, de a klubhelyiségekbe és a szobákba a többi ház diákja nem tud bemenni, na de ezt majd meglátod. *magyarázza és hamarosan már meg is fognak érkezni a nyugati főtoronynál lévő folyosóhoz, ahol a fiú tovább vezeti a bőröndöket és a klubhelyiség ajtajáig meg sem áll.*

//fagy Annel//
Daphne Alucard
Sentinel Cruoris
Sentinel Cruoris
Daphne Alucard

Sejtelmes folyosó Cruoris
Jelige : Vadóc
Hozzászólások száma : 1683
Csatlakozás : 2009. Nov. 27.
Üzenet : Mérlegeljük mindig a lehetőségeinket - ha vannak. Ha nincsenek, olykor vakmerőséggel is célt érhetünk.

Rangok

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2010-04-12, 12:03 am

*A leányzó bizony nagyon rosszul aludt, sokat forgolódott az ágyában, hiszen a tegnapi napja nem éppen úgy alakult, mint ahogy szerette volna. Most viszont már este van, túl van a tanuláson és a sentineli dolgokon is és bizony rátör ismét a szomorúság, Takoda miatt. Látni szeretné a fiút, tudni, hogy ő hogy van és hogy mi történt vele a tegnapi nap, amiről nem mesélt neki. Talán ezért is veszi most éppen a nyugati főtorony felé az irányt. Egy hófehér trikó van rajta, alul pedig egy szürke színű nadrág. Olyan alvós ruha féle, hiszen próbált aludni, de nem igazán tudott. Küldött egy kis baglyot a fiúnak, ami talán megtalálja a srácot és jelzi neki, hogy Daph beszélni szeretne vele és hogy a tornyuk folyosóján várja. Bizony hamar meg is érkezik, sehol senki, de azért nem adja fel a reményt. Csak nekidől a hideg falnak és vár. Szemeit kis időre lehunyja és úgy gondol vissza a tegnapi nap eseményeire.*
~ Remélem, hogy megkapta a levelet és ide jön.~ *halk sóhaj hagyja el ajkait, majd zöld szemei kinyílnak és ismét a klubhelyiség bejárata felé tekint, reménykedve benne, hogy az indián fiú ki fog lépni rajta.*
Takoda Turner
TS Inflatus
TS Inflatus
Takoda Turner

Sejtelmes folyosó Orvvadasz
Jelige : Magányos farkas
Hozzászólások száma : 1157
Csatlakozás : 2010. Feb. 03.
Üzenet : Egyedül. Igen, ez a kulcsszó, nincs is még ilyen szörnyű szó. A gyilkosság meg sem közelíti, a pokol pedig csak szegényes szinonimája.

Rangok
Betöltött poszt: Rítusmágia tanársegéd

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2010-04-12, 12:12 am

* Már aludt, bár igazából a már helyett a még volna a helyes. A tegnap történtek után reggel saját ágyában ébredt, koszosan, mocskosan. Annyira volt energiája, hogy lemossa magáról a sok szennyet, de eztán újra ágynak dőlt. Kiadós alvásából halk kopogás ébresztette: egy aprócska bagoly kért bebocsátást. Sikeresen beengedte a madarat, le is vette lábáról a levélkét, s most éppen azt próbálja elolvasni, még meglévő csíkszemeivel. *
- Daphne? * értetlenkedik. Nem túl nyilvánvaló ugyanis, hogy mi ez a hirtelen aggódás, de ha a lány találkozni akar, akkor indulás. A fürdőbe megy, kicsit megmossa arcát jóó hideg vízben. Majd felvesz egy farmert, hozzá egy fehér tornacipőt, aminek nem köti be fűzőjét, csak hagyja lógni azokat oldalra, nincs kedve ezzel bíbelődni. A fehér alvós póló marad, biztosan nem lesz itt ma nagy sétálgatás, de azért felvesz még rá egy mélyszürke, cipzáras, kapucmis pulcsit. Felhúzza a cipzárat egészen mellkasáig, majd megindul ki a szobából, át a klubhelyiségen, végül kilépve a folyosóra. Körbe néz, ásít egyet, majd megpillantja a lányt. Álmatag tekintettel indul meg felé, s talán egy lépésnyire tőle, vele szemben áll meg. *
- Itt vagyok. * közli az amúgy evidens tényt. Kezei zsebre dugva, arca gyűrt és kómás. *
Daphne Alucard
Sentinel Cruoris
Sentinel Cruoris
Daphne Alucard

Sejtelmes folyosó Cruoris
Jelige : Vadóc
Hozzászólások száma : 1683
Üzenet : Mérlegeljük mindig a lehetőségeinket - ha vannak. Ha nincsenek, olykor vakmerőséggel is célt érhetünk.

Rangok

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2010-04-12, 12:17 am

*Csak vár és vár, elég sokáig és most már kezd azon gondolkodni, hogy Takoda bizony nem akar találkozni vele, így hát már éppen indulna, amikor halk hangot hall. Valami kinyílik és ezt léptek követik. Szemeit már is a bejárat irányába emeli és meg is látja a kissé kómás külsejű indián fiút és arca mosolyra húzódik.*
- Tak, szia. *mondja boldogan, majd elmosolyodik és fejét kissé oldalra is dönti.*
- Elég álmosnak tűnsz. Ha gondolod, menjünk be a ködkatlanba. Ott le tudunk ülni, persze csak ha van kedved beszélgetni. *mondja és bizony meg is indul az említett szoba irányába, de közben fél szeme a fiún van.*
- Tudod, csak kíváncsi voltam, hogy hogy vagy. Tegnap kissé megijedtem, amikor az a férfi meghalt előttünk és nem voltam benne biztos, hogy te jól vagy... már...már azt hittem, hogy elveszítelek...örökre. *hangja kissé elcsuklik, nyel egyet és végül ismét a fiú szemeibe tekint, de egy pillanatra mint ha meg is állna. Na de ezt túl sokáig nem engedi meg magának, már lépked is tovább.*
- De látom, hogy szerencsére egyben vagy. *próbál egy kisebb mosolyt erőltetni arcára, ahogy figyeli a fiút, majd ha minden jól megy, meg is érkeznek a beszélt helyre.*
Demien.R.Cornwlade
Magiszter
Magiszter
Demien.R.Cornwlade

Hozzászólások száma : 8123
Csatlakozás : 2009. Nov. 22.

Rangok
Ház: Inflatus - Házvezető
Betöltött poszt: Magiszter
Évfolyam: -

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2010-04-18, 7:55 pm

*Amikor egymáshoz közelebb érnek a férfi meg is áll, majd köszönti a lányt, aki úgy tűnik igencsak udvariasan válaszol neki.*
-Reméljük ígéretes diákja lesz a háznak*mondja komoly hangon egy biccentés kíséretében, bizony meg kell hagyni jó pont a lánytól hogy udvarias, és itt nem arra gondol hogy csak jókat mond*
-Akárcsak nekem is Ms Crevan. Nálunk álltalában vagy a Sentinelek, vagy a házvezetők jönnek le a diákok elé, persze magam részéről igyekszem megismerkedni az újakkal akik a házamhoz fognak tartozni*mondja komoly de derűs hangon a lány fele majd, miután mondja hogy követi a férfit, Demien lassan meg is fordul, majd bevárva a lányt elindulnak a lépcső felé. Pár perc múlva már egy igen sötét kissé nyomasztó folyosón mennek végig, ahol a képek mintha démoni tekintettel figyelnék végig a lépteiket*
-Egész ügyes mágia használónak látszik Ms Crevan , melyik iskolában is tanult mielőtt úgy döntött hogy hozzánk fog járni?*kérdezi csendesen út közbe, hogy ne legyen azért akkora némacsend*
https://mysterio.hungarianforum.net
Faith Craven
Egyetemista Inflatus
Egyetemista Inflatus
Faith Craven

Sejtelmes folyosó Nekromanta
Jelige : Tüzes vadmacska
Hozzászólások száma : 1226
Üzenet : A vágyakozás minden alkalommal új álarcot ölt.

Rangok

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime2010-04-18, 8:04 pm

*A férfi szavaira egoistán rámondhatná, hogy minden bizonnyal az lesz, de Faith nem ilyen lány, így ezt nem is fogja ilyen nyíltan megmondani, még akkor se, hogy ha tisztában van képességeivel.*
- Igyekezni fogok, hogy megfeleljek az elvárásoknak és természetesen kiemelkedni is a többi diák közül. *lehet, hogy sok embernek nem célja az, hogy jobb legyen másoknál, ez a leányzó viszont úgy gondolja, hogy elég művelt és jó tanuló ahhoz, hogy jó pár embert maga mögött hagyjon. Így hát amint elkezdődik számára is az iskolai élet, mindent meg fog tenni azért, hogy szülei és természetesen ez a férfi is itt mellette, Mr. Cornwlade is büszke lehessen rá.*
- Tudja, nem sok intézményben fordultam eddig még meg, maximum csak látogatóba, így nem tudom, hogy hogy szokott működni az ilyesmi. Csupán csak egy levelet kaptam, amelyben értesítettek arról, hogy felvételt nyertem és természetesen azt is olvastam, hogy maradjak az aulában, mert majd érkezik valaki a fogadásomra. *tekint a férfi felé, hiszen eddig tényleg ismeretlen volt számára, hogy egy ilyen kis szobába kísérés még is hogy zajlik. Na de időközben megindulnak felfelé és a Nyugati főtornyot veszik célba. A lány természetesen szépen vezeti maguk előtt bőröndjét, de figyeli az utat is, hogy visszataláljon majd, hogy ha esetleg körbe fog majd nézni. A kérdést hallva halványan viszont még is csak elmosolyodik.*
- Köszönöm. *mondja először illedelmesen a dícséret hallatán, majd a kérdésre is természetesen válaszol, bár az előbb már minden bizonnyal megértette Demien is, hogy még nem járt iskolába.* - Magántanuló voltam. A szüleim úgy gondolták, hogy az iskolában lassú a tanítás, mivel egyes diákok visszafogják a többieket a tanulmányukban, így hát pár hét után ki is vettek és azóta mindig más tanárom volt, hogy minél több varázslatot megismerjek. *kis szünetet tart beszéde közben és néha rátekint a festményekre, amelyek a falakat díszítik.* - Viszont amikor meghallotta a családom, hogy a Mysterio ismét megnyitotta kapuit, eldöntötték, hogy ide fognak járatni, mert elvileg itt nem hagyják visszafejlődni az embereket. *sárga szemeit itt a férfi arcára vándorolnak. Nem tesz fel kérdést, de még is látszik rajta, hogy kíváncsi arra, hogy vajon a magiszter hogy is vélekedik erről a dologról.*
Ajánlott tartalom

Sejtelmes folyosó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sejtelmes folyosó   Sejtelmes folyosó I_icon_minitime

Sejtelmes folyosó
Vissza az elejére 
1 / 14 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next
 Similar topics
-
» Magiszteri folyosó
» Alagsori folyosó