Vezetőség | |
Ki van itt? | Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (158 fő) 2024-10-24, 10:32 pm-kor volt itt.
|
Másik oldalunk | |
|
| Tetováló és Piercing Szalon | |
|
+9Athalie Rapace Yvonne Ricci Serafina Damiana Cornelia Brown Takoda Turner Jessica Turner Bruno Stora Mona Braxton Sideris Valbraith 13 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Sideris Valbraith Magiszter
Hozzászólások száma : 29041 Csatlakozás : 2009. Nov. 22. Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony Üzenet : A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.
Rangok Ház: Cruoris - Házvezető Betöltött poszt: Magiszter Évfolyam: -
| Tárgy: Tetováló és Piercing Szalon 2011-07-13, 12:22 pm | |
| Tetováló és Piercing Szalon
Mystral városa egyre inkább felvirágzik és ahogy gyűlnek a Mysterioba a diákok, úgy gyűlnek folyamatosan az új üzletek is a varázslóvárosban. A mai napon egy tetováló szalon is megnyílt, mely a város közepe környékén található, tehát nem nehéz megtalálni azok számára, akik a főutcán sétálgatnak. És hogy milyen látvány fogad, hogyha besétálsz erre a helyre? Ha nem ítélsz a külső alapján, akkor egy egész normális férfi, ki bár kopasz és kecske szakállú, tele piercingekkel és tetoválásokkal, mégis barátságos és segítőkész, na meg odafigyel arra, hogy tökéletes munkát végezzen a legkevesebb fájdalommal. De ha bunkó vagy vele, nem várhatsz jót cserébe és akkor el se végzi a munkát, nem érdekelvén a pénz vagy ha mégis, akkor számíthatsz a fájdalomra! Olykor 1-2 kisegítője is erre téved, hogyha sok a kuncsaft, de általában egyedül dolgozik, hiába a hatalmas terem, amelyet bérel a szalonnak. | |
| | | Mona Braxton Sentinel Exortus
Jelige : Szőke Ciklon Hozzászólások száma : 4182 Csatlakozás : 2010. Dec. 20. Kor : 31
Rangok Ház: Exortus Betöltött poszt: Sentinel Évfolyam: Egyetemista diák
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-07-14, 1:03 pm | |
| *A találkozás kellemes meglepetés. Felelevenítünk néhány emléket, majd az idő múlásának ránk gyakorolt hatásáról beszélgetünk. Megállapítjuk, hogy mind a ketten megváltozunk, ezután pedig az új felfedezések kapnak szót.* - Szerintem is. Eddig ez teher volt, úgy éreztem, hogy muszáj megtudnom, és egyszer ezen túl jutok, de nem lehet. Sehogy nem lehet, túllépni, de egy napon arra ébredtem, hogy ez többé már nem teher és ez…. ez jó érzés, akár mennyire tragikus is az eset. *Legalább is én így vettem észre, de lehet, hogy ez nincs így. Mesélem, miközben már a csónakba szállunk be és a hajóútnak indul. Bruno most sem bírja ki, hogy ne rosszalkodjon és lefröcsköl, mire én felkiáltok. * - Bruno! *Nézek rá morcosan, de nem haragszom rá. Egyből is mosolyodok, majd beszólásán felnevetek.* - Dehogynem. Lehullik a maszkom és meglátod, milyen démon lakozik a bőrömben. *Végül kikötünk és máris Mystral utcáin sétálgatok. Nem akarom tovább húzni az időt, mert elég izgatott vagyok, így egyből a szalon felé megyek.* - Hát megjöttünk. Arra gondoltam, hogy csináltatok egyet, mit szólsz? Segíts kiválasztani mintát. *Lépek be az üzletbe, ahol egy kopasz tetovált és pirszinges pasi ül. Külső megjelenés számít és nem szoktam senkit első benyomásból skatulyába jönni, ezért kedvesen és barátságosan köszönök.* - Jó napot! Egy tetoválást szeretnék az oldalamra, ami a köldököm környékén ér véget. *Gond nélkül emelem fel pólómat megmutatva hova is szeretném a tetoválást a pc-m mellé.* - Hello kisasszony! Akkor a legjobb helyre jött. Üljenek csak le, mindjárt hozok néhány mintát. *A férfi eddig még nem goromba, sőt mintha örülne neki, hogy határozott vendége van.* - Még valami. Nem szeretnék bonyolultat csak valami egyszerűt és vagányát, de lehet nőies is és semmi kép nem szeretnék, színeset maximum egy színnel esetleg fel lehet dobni. *Már mindent elképzeltem egyedül a minta nem állt össze a fejemben.* - Érkezésed alkalmából te választhatsz úgy is tudod, mi tetszene nekem. *Ajánlom fel a lehetőséget, majd hátra dőlők a kellemes székben, jelezve, hogy minden az övé én csak a vászon vagyok.*
| |
| | | Bruno Stora Egyetemista Cruoris
Jelige : Mackótestvér Hozzászólások száma : 431 Csatlakozás : 2011. Jul. 12. Kor : 30 Tartózkodási hely : Ariel háló Üzenet : Az élet legnagyszerűbb dolga azt tenni, amiről mindenki azt mondja, ne tedd!
Rangok Ház: Cruoris Betöltött poszt: Diák Évfolyam: Egyetemista diák
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-07-14, 1:25 pm | |
| * Viccelődünk már a révész csónakjában is.* - Nem kell ahhoz az álarcnak lejönnie, tudom, hogy milyen ördögfióka vagy.* mondom, miután lefröcskölöm. Miután kiszállunk a csónakból, még mindig gőzöm sincs hova megyünk, de mikor a látóterembe kerül egy tetováló szalon, rögtön tudom, hogy az lesz az uticélunk. Belépve a tetoválón egyből látni, hogy nem most kezdte. Teste tele van tetkókkal meg piercingekkel.* - Hello.* köszönök én is, és miközben Mona már le is támadja a hapsit az ötletével, addig én a mintákat nézegetem. Ha már itt vagyok, én is csináltatok, úgyis tervezem már egy jó ideje.* - Nekem már meg is van, milyen kérek.* mondom, két perc nézelődés után, a lány viszont nem tud dönteni, ezért a segítségemet kéri. Megnézem a mintákat, végül rábökök egyre.* - Ez a sárkányos legyen.* mondom el a véleményemet.* - Te is szeretnél egyet?* kérdezi tőlem a tetováló, mire én bólintok egyet. Ő füttyent, ekkor kijön az asszisztense. Így egyszerre készülhet el a tetoválásunk. Felülök a székre, és miközben a bolttulajdonos Monán dolgozik, addig a másik rám rajzolja a mintát.* Körülbelül egy időben végzünk, és megmutatom a művet Monának.* - Na, milyen?* kérdezem, és megmutatom neki a vállamon lévő tetkót.* - A tied zsír lett. Illik hozzád.* mondom kérés nélkül, miközben kifizetem a sajátomat.*
| |
| | | Mona Braxton Sentinel Exortus
Jelige : Szőke Ciklon Hozzászólások száma : 4182 Csatlakozás : 2010. Dec. 20. Kor : 31
Rangok Ház: Exortus Betöltött poszt: Sentinel Évfolyam: Egyetemista diák
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-07-14, 2:20 pm | |
| *Határozott célokkal megyek a tetkóshoz, neki már csak mintákat kell mutatni, aminek a kiválasztását nagylelkűen felajánlok Brunónak. Persze ha olyat választ, ami nekem nem tetszik, akkor gond nélkül megmondom, de tudom, hogy olyat fog választani, ami be fog nekem jönni. Közben Bruno is nézeget magának mintát, mert kigondolta, hogy ő is fog csináltatni, aminek örülök, legalább nem kell addig is unatkozni.* - Sárkány? Nem is rossz, tetszik. Akkor ez lesz és köszönöm a többi mintát is. *Nyújtom a kiválasztott sablont, a tulajdonos felé, aki széles mosollyal és bókokkal dicséri választásom. Elteszi a holmikat az útból, majd előkészül, végül pedig megkér, hogy üljek bele abba a fotelbe melyen dolgozni fog. Közben pedig megjelent egy segéd is, aki Bruno karját fogja csinálni. Egy egyszerű nonfiguratív mintát választott. Éppen az ottani előkészületet figyelem, amikor a kopasz köhint egyet. A tekintetemet egyből őrá szegezem.* - A melltartó is útban van ezért az is le kéne venni, de ha gondolja, tudok adni, egy kendőt. *Nem tűnik úgy, mintha zavarban lenne, de a kendő, amit fölajánlott már a kezében is van.* - Rendben nincs ezzel semmi gond. *Dőlők el a széktől, hogy kibújhassak sportmelltartómból, majd ismét hátra dőlők és letakarom jobb keblemet, hogy ne kelljen fognom. Nem vagyok nagyon szégyenlős, de a tetoválás el fog tartani egy darabig és nem akarom, hogy addig a betérők megbámuljanak. A munkálatok szépen haladnak, de tartunk egy kis szünetet, mert a hasamnál egy kicsit érzékenyebb a bőrszínezésnél.* - Eddig nagyon szép. Azt hittem jobban fog fájni, de eddig egész tűrhető volt. - A sárkány feje az egy kicsit jobban fog fájni, mert a köldöknél van, és ezért megkérhetném, hogy vegye ki az ékszert? - Persze, hogy ne. *Kiveszem, a sárga köves pc-t majd elszürcsölök egy bögre jeges teát. Eddigre talán már végeztek is Brunoék, hisz az ő mintája kisebb volt, bár az is elég munkás.* - Folytathatjuk. *Ülök vissza a székbe egy kis járkálás után, mert már kezdtem elzsibbadni. A fickónak igaza volt a köldökömnél jobban fáj, ami nem tetszik, bár ezért nem kezdek el reklamálni. Néha fölszisszenek, de se több se kevesebb. A rádióból szóló zenére figyelek, mert az egy kicsit eltereli a figyelmem. A munka halad és én is végre kész leszek. Egy kicsit még piros a bőröm, ami nem meglepő. Bekeni még valami zselével, hogy ne gyulladjon be, majd a figyelmeztetéseket is megkapjuk, hogy néhány napig még ne fürödjünk medencében. Kifizetem a munkát, majd a tükör előtt ácsorgok figyelve gyönyörű pocakom.* - Lefényképezhetem a munkákat, hogy kitegyük őket a falra? *Kérdezi meg a tulaj, amire én örömmel igent mondok. Beállít egy helyre, ahol kellő megvilágításban leszek a képhez. Karommal eltakarom a melleimet, majd egy kicsit kicsavarom derekam, hogy az egész látszódjon. A kép jól sikerült. A fényképezőt rá bízza a segédre, hogy nyomtassa, ki a rajta lévő képeket én meg addig visszaöltözöm, de a póló eltakarja a hasam, ami most nem tetszik, mert dicsekedni akarok új szerzeményemmel.* - Kérhetek egy ollót? *Kérésem teljesül, mert nemsokára kapok egy ollót. Megfogom a pólómat és mell alatt egy kicsivel levágom az alját rögtönözve egy toppot.* - Most már tökéletes. Köszönöm a munkálatokat, viszlát. *Köszönök el, majd kisétálok az ajtón Brunóval az oldalamon.*//Fagy// | |
| | | Jessica Turner Egyetemista Exortus
Jelige : Idegesítő szöszi Hozzászólások száma : 261 Csatlakozás : 2011. Aug. 13. Kor : 29 Tartózkodási hely : Orchidea háló
Rangok Ház: Exortus Betöltött poszt: Diák Évfolyam: Egyetemista diák
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-08-14, 5:53 pm | |
| *A révész szerencsére normális a mai napon, így juttat hát el minket Mystralba, ahol nemsokára kiszállva kezdünk el beszélgetni a további úti tervről és nemsokára már azt is megosztom Takkal, hogy én már a klubban bizony jártam.* - Nem is mondtam, hogy gyere, csak meséltem, hogy tegnap voltam ott, ennyi. *nem értem, hogy honnan is jutott eszébe az, hogy majd oda be akarom hívni, eszembe se volt. Na de ahogy kérdőre von, muszáj belekezdenem egy veszélyesebb játékba, de mivel sejtem, hogy nem jövök be neki és még csak nem is kedvel igazán, nem lesz itt gond. Tehát kezecskéim szépen a vállaira csusszannak, majd ölelem át erős nyakát is, miközben testemmel teljesen hozzá is simulok, de ahogy érzem, hogy ő is átölel és még egy szőke tincsemmel is játszadozik, picit kezd zavarni a dolog, hiszen ő mégis csak az elveszett bátyám. Igen, jó pasi és piszkosul szerencsétlen vagyok, amiért ő a testvérem és nem mozdulhatok rá, de nincs mit tenni... viszont szavai megnyugtatóak, hogy nem akar most tőlem semmit és még csalódott képet is elfelejtek vágni megkönnyebbülésemre, így eresztem hát el.* - Hát jó, te tudod! *mondom egy kis idővel később, hiszen azok a szép, kék szemek... Na de csak fejemet rázom meg kissé, hogy észhez térjek és nemsokára megfordulva indulok meg utána, bár picit hülyén jött most ki mindez, de majd tisztázom a lelkiismeretemmel.* - Szóval hová is? *kérdezem meg útközben, majd ahogy mellé érek és veszem észre a szalont, úgy teszem zsebeimbe kezeimet - azaz pár ujjamat, hiszen a rövid nadrághoz, picinyke zsebek tartoznak - és nézelődöm a kiratakban.* - Hmm, szerinted jól állna egy tetko? Mondjuk ide? *mutatok mellemhez szórakozottan, majd ez után kapom el ismét a srác kezét és kezdem el behúzni az üzletbe.* - Jóóó napot! *köszönök egy nagyot, hogy előkerüljön a szalon tulaja, majd már le is lököm az egyik fotelba Takítót.* - Neki szeretnénk valamit! *mutogatok is bőszen a szöszke fiúra, tehát most már nincs menekvés. Láttam azokat a szemeket, tehát minden bizonnyal szeretne egy tetoválást, én pedig nem fogom ebben meggátolni és szerintem még szexi is lenne vele.* | |
| | | Takoda Turner TS Inflatus
Jelige : Magányos farkas Hozzászólások száma : 1157 Csatlakozás : 2010. Feb. 03. Kor : 31 Tartózkodási hely : Orvvadász szakház Üzenet : Egyedül. Igen, ez a kulcsszó, nincs is még ilyen szörnyű szó. A gyilkosság meg sem közelíti, a pokol pedig csak szegényes szinonimája.
Rangok Ház: Inflatus Betöltött poszt: Rítusmágia tanársegéd Évfolyam: Egyetemista diák
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-08-14, 6:06 pm | |
| * Még szerencse, hogy semmi ilyen merénylet nem jutott eszébe a klubbal kapcsolatban, az aztán már igazán nem az én helyem, ha már szórakozás, akkor máshol, de ez egyáltalán nem az én műfajom. De ha már szórakozás, ilyen formán, ahogy most műveljük sem igazán kéne, legalábbis ez sem én vagyok, csakis az a része, amelyik nemet mond neki. Piszkos kis játékokat nem űzöm senkivel, attól tisztességesebbnek neveltek, bár azért néha nálam is elpattanhat a cérna, ugyebár. Láthatóan én hozom most őt zavarba azzal, amit teszek, mintha nem is számított volna erre, legalábbis ezt látom arcán. Na meg azt is, hogy mikor már eltávolodunk, nem hogy ledöbbenne, vagy csalódottak lennének szép vonásai, inkább mintha jobb lenne neki így, ez olvasható le róla. * - Ettől azért jobb parti vagyok, jó hogy nem fintorogsz. * szólal meg belőlem az egóm, ott is hagyom őt, de hamar beér, kérdésére pedig előre mutogatok, közben kiszúrva a tetoválószalont, mely neki is feltűnik. Idétlen kérdésére tenyereimbe temetem arcom egy sóhajjal egyetemben, de még mielőtt bármit is nyikkanhatnék, máris érzem kezét csuklómon, s csak annyit veszek le a helyzetből, hogy az előbb még kint voltunk, most meg már idebent, és még egy fotelba is szépen bele leszek taszítva. * - Jó napot! * morgok az eladó felé, s kelek is ki a fotelből, vele szemben állva meg, azért egy mérges pillantást is vetek a csaj felé, hát komolyan az agyamra megy ez a viselkedés. A férfi máris hozzám fordul, én pedig el is magyarázom neki, milyen elképzeléseim lennének. * - Nos, ide szeretnék egy szép tollat ábrázoló tetoválást. Innentől.. idáig. Valahogy így, mintha kicsit csavart lenne. Megoldható? * mutogatok is közben természetesen, méghozzá bal alkaromra. A férfi készségesen biccent, meg is fogva kezem, mutogatva rajta pár dolgot, hogy így és így tudná megoldani, én pedig csak bólogatok, tökéletes lesz. De pár percet várnunk kell, míg előkészül, én pedig vissza is huppanhatok a fotelszerűségbe, ahol el is helyezkedem kényelmesen, s a tartóra helyezem kezem, mit alá tol. * - Ügyesen elintézted. És ha nem lesz rá elég pénzem? Nem vagy normális, komolyan. * darálom halkan, hunyorogva nézve felé, picit mérges vagyok, de azért hálás is, melyet ki nem mondanék, az is biztos. * | |
Jelige : Idegesítő szöszi Hozzászólások száma : 261 Csatlakozás : 2011. Aug. 13. Kor : 29 Tartózkodási hely : Orchidea háló
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-08-14, 6:20 pm | |
| *A kis játékomban azt hittem, hogy én fogok nyerni, de Tak is belemegy és igen csak furcsa érzések kavarognak bennem, hiszen a testvérem, de mégis igen csak vonzó egyéniség a számomra és ezek a kis összetűzések is nagyon jók kettőnk között. Így picit leblokkolok, de amikor elereszt és hallom a szavait, hirtelen kapcsolok, hogy na most béna voltam, ezt nem így kellett volna.* - Rég voltam ilyen közel pasihoz, ennyi. És tudom, hogy jó parti vagy. *kacsintok rá, visszahozva a régi Jessie-t, hiszen azért a fintorgástól rohadt messze álltam. Viszont nemsokára utána sétálok, így kapom el erős kezét és húzom be a tetoválószalonba, hol nemsokára már egy fotelba is lököm, de csak lágyan és köszöntöm is a kopasz tetkost, aki minden bizonnyal ennek az üzletnek a tulajdonosa. Figyelem is a magyarázatot és egyre kíváncsibbá válnak szép szemeim, így pillantok hát rá.* - És mit fog jelképezni a toll? *bukik ki belőlem a kérdés, mivel csak annyit tudok róla, hogy örökbe adták, de azt nem, hogy indián is... Így hát egyértelmű ez a kérdés, miközben egy szabad székre ledobom formás kis hátsómat is, onnan figyelgetve a fiút, ki nemsokára ismét morogni kezd, én pedig csak szemet forgatok.* - Akkor adok kölcsön! Nálam van pénz, tehát majd visszaadod, de ne ezen parázz. Első tetkod lesz? *tudakolózok tovább, miközben már meg is érkezik a férfi, így pakolva ki egy fekete kis tégelyt Tak mellé és már a tetováló-tű is a kezében van, miközben egy széket keres. Amint megvan, csak lecsüccsen a fiú mellé, én pedig hamar pattanok fel és lépek Tak mögé, kezeimet vállaira csúsztatom és onnan figyelgetem, hogy mi is fog vele történni.* - Remélem bírod a fájdalmat! *hajolok közel a füléhez, hogy csak ő halja jókedvűen és remélem, hogy talán ettől a kis megmozdulásomtól legalább a hideg futkosni fog a bőrén, ha pedig mégse, akkor is megért számomra ennyit.* | |
Jelige : Magányos farkas Hozzászólások száma : 1157 Csatlakozás : 2010. Feb. 03. Kor : 31 Tartózkodási hely : Orvvadász szakház Üzenet : Egyedül. Igen, ez a kulcsszó, nincs is még ilyen szörnyű szó. A gyilkosság meg sem közelíti, a pokol pedig csak szegényes szinonimája.
Rangok Ház: Inflatus Betöltött poszt: Rítusmágia tanársegéd Évfolyam: Egyetemista diák
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-08-14, 6:32 pm | |
| - Szerintem meg csak a szád nagy, és az a rég az lehet, hogy inkább sohasem. * pillantok hátra vállam fölött vigyorogva, lehet, hogy csípőset szóltam vissza, de most nem a bunkó énem jön előtérbe, inkább csipkelődök, tényleg jobban vagyok, szóval nem bántásból mondom mindezt, na meg amúgy sincs hozzá semmi közöm, és különösebben nem is érdekel. A tetoválószalon annál inkább magával ragad, legalábbis a kirakat, de nem csodálhatom sokáig, hamarosan azon is kapom magam, hogy be lettem rángatva, a fazon pedig részletesen kikérdez mindenről. Még egy skiccet is előkeres közben, én pedig csak bólogatok, igen, ez az, pontosan ez lesz a megfelelő. Helyem most már el is foglalom ügyesen, így bámészkodva alkaromon, amelyet most mér üresen nézegethetek, de pár óra múlva már szép dísz is lesz rajta, melyre nagyon is büszke leszek. * - Hát, én indiánok között nevelkedtem. És nálunk a toll a törzs fejének a jelképe. * magyarázom oldalra döntve fejem, majd szépen hátra is billentem a fotel kényelmes karimájának támasztva. Nem is akarom látni arcát, miként reagál erre az információra, inkább csak megszidom picit, meggondolatlansága s hirtelensége miatt, mi egyébként jól is jött, és legalább nem egyedül kell itt ücsörögnöm. * - Aha. De tervezek még egyet, ha ez bejön. Szóval remélem nem lesz rusnya. * súgom vigyorogva, de ekkor már a férfi is megérkezik, tettre készen, én pedig készségesen lazítom el karom, hogy dolgozhasson rajta kedvére. Jessie újfent nem bírja ki, hogy ne jöjjön közelebb, vállaimon máris érzem kezét, és a kis duruzsolás fülembe eléri a kívánt hatást, kapásból megborzongok, a pasi pedig morcosan néz rám. * - Elnézést, nyugton maradok. * nyugatom meg, ő pedig szépen el is kezdi felvinni a tetkot, én meg csak sóhajtva fordítom fejem Jessie felé. * - Ez nem túl vészes, csak ne piszkálj, mert ha elrontja, az a te lelkeden fog száradni. * közlöm vele komolyan, ezt tényleg ne baltázza el nekem a szöszke. * - Na és te nem akarod kicsit kínoztatni magad? Az ott egész biztos jól állna. * mutatok vigyorogva egy rózsaszín, Playboy felirattal ellátott nyuszika felé, ami a falra kiragasztva díszeleg. Förtelem, hogy ilyeneket is varratnak magukra az emberek. * | |
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-08-14, 6:44 pm | |
| *Csak kinyitom a számat és úgy nézek rá teljes megdöbbenésemmel a szavai hallatán és kissé még a fejemet is megrázom, ahogy hallgatom mindazt, amit most nekem oszt.* - Csak szeretnéd mi? Szerinted egy ilyen csajnak, mint én, még soha, senkije se volt? *bukik ki belőlem a kérdés, hiszen jól nézek ki és nagyon is volt már pasim, tehát nem értem én ezt az egész megjegyzést. Áh, szóval valószínűleg csak szivatni akar... most meg ő kezdi?* - Tehát nagyon is voltam már fiúval! *na nem szexuálisan, de ez az én kis titkom marad. Annyira még senkit se tartottam, hogy le is feküdjek vele és amíg azt nem tettem meg, nem is kívánom, így az ördögi körnek is annyi. Viszont a tetkoshoz is eljutunk hamarjában, így nemsokára már le is csüccsenek, onnan hallgatva az instrukciókat, amelyeket most Tak ad a kopasz hapeknak, de a kérdésemre adott válasza viszont kellően ledöbbent ismételten.* - Tényleg? Nem hittem volna... de ha a törzsfő jelképe, akkor minek te varratod magadra? *nem hinném, hogy pont egy fehér ember lenne egy egész indián törzs feje, főleg nem 18 évesen... tehát egyértelmű a sok-sok kérdésem most hirtelenjében.* - Amúgy, nekem nem tűnsz olyan elvontnak. Szóval szerintem ha én indiánok között nőttem volna fel, más lenne az életfelfogásom és bár morgós vagy és magányos farkas alkat, mégse tűnsz túl másnak. *magyarázgatom a fiúnak, miközben őt figyelgetem, de azért további kérdések is eszembe jutnak, viszont a tetko is nemsokára elkezd készülgetni, így sétálok hát Taki mögé, hogy kezeimmel ismég hozzá érhessek és úgy piszkálhassam meg picit a fülébe való suttogással.* - Az én lelkem sok mindent elbír, de rendben, nincs piszka. *eresztem végül el, de ahogy fel lesz hívva a figyelmem egy bizonyos tetoválásra, csak szemet forgatok és rázom meg fejem is cseppet.* - Még csak az kéne! Ha rajtad múlna, televarratnál minden szörnyűséggel és akkor megnézhetném magam. *inkább le is ülök a székbe, oda, ahonnan az előbb még felkeltem és egy tetoválós újságot kezdek el forgatni, miközben Takító a tű alatt szenved vagy élvezkedik, a fene tudja, viszont mivel nem olyan hatalmas ez a tetoválás, szerintem háromnegyed óra után nagyjából el is készül, így amikor a kopasz szól, én már fel is pattanok, hogy megnézhessem.* - Hű, nem semmi! Nekem nagyon tetszik! *bólogatok elismerően és egyértelműen nem hazudok, tényleg tetszetős az, amit látok, de hogy Tak-nak mennyire, azt mindjárt megtudom.* | |
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-08-14, 7:01 pm | |
| - Olyannak, mint te? Látom nem szereted, ha visszanyal a fagyi. Amúgy meg hidd el, hogy nem érdekel. * vigyorgok továbbra is, tehát azt nem tűri, ha olyan hangnemben szólnak hozzá, amit pedig pont ő képvisel. Szuper, megvan az adu-ász, persze nem élek én mindig vissza ilyesmivel, de most kifejezetten jól esett ez a kis csipkelődés, amit nem gondoltam, hogy ennyire magára vesz. Na de veheti, felőlem, a tetkóm terveit pedig nézegethetem is kicsivel később, ő pedig megtudhatja a rejtélyes Takoda Turner miben létét. * - Nem egyértelmű? * kérdem felé nézegetve, majd gondterhelt sóhajt hallatva bólintok egy nagyobbat. * - Mert én vagyok a törzsfő. Ennyi az egész. De inkább hagyjuk, utálom ezt boncolgatni minden második emberrel, kezdem unni, hogy lassan cirkuszi látványosságként kezelnek emiatt egyesek. * nem célzok én senkire, távol álljon tőlem, de vannak olyanok a világban, akik tényleg így gondolnak ránk, illetve rájuk, ez ellen pedig sajnos nincs mit tenni. Szavait elhallgatva egy óvatos és lágy mosolykezdemény kezd kibontakozni arcomon, azért mindez megnyugtató, bár így is elég visszafogott nevelést kaptam. * - A családunk kicsit konzervatív, tisztességre neveltek és arra, hogy egyedül is elboldoguljak akármikor ás akárhol. Éppen ezért nem vagyok túl szociális, bár néha azért vannak jobb időszakaim. Csak aztán megint jön valami, amitől bezárkózom, és begubózom a saját kis világomba. * mondom el neki mindezt, próba szerencse alapon. Ki tudja, mit hoz a jövő, tehát akár még barátság is alakulhat, vagy fene tudja, mi, kockáztatni pedig néha kell, én pedig most épp azt teszem, ösztönösen. Örömmel konstatálom, hogy nem fog többet zavargászni, a következőkre pedig nevetnem kell, nem akarok én neki rosszat, de azért vicces lenne, megnézném azt a béna tetkót rajta valahol. társalgás helyett inkább az újságot választja, én pedig néha felszisszenek, s nézegetem hol a készülő tetkót, hol pedig rá is vetek néhány pillantást. Milyen békés, hogy olvasgat, el sem hiszem, hogy ilyet is tud, mármint nyugalomban lenni. * - Áh, remek. * jegyzem, mikor közli a férfi, elkészült a remekmű, ami tényleg remekműnek számít, mivel nekem is nagyon tetszik, szemeim csak úgy ragyognak, őszinte mosolyom pedig mindent elárul. * - Ez csodás, nagyon köszönöm. Mennyivel tartozom? * térek is rá rögön az anyagiakra, amit szerencsére saját zsebből tudok rendezni. Láthatóan tényleg elégedett vagyok, tetszik, amit látok, ettől szebbet elképzelni sem tudtam volna, és annyira nem is fájt. Illedelmesen köszönök el a tulajtól, s tolom ki magam előtt most én a szépséget az ajtón, ki a főutcára. * - Na, merre tovább? Akarsz még sétálni? * kérdem szórakozottan, tetkómat bámulva, mely még kicsit piros, tehát a bőr, de ez az enyhe gyulladás biztos hamar lehúzódik róla. * //citromfagyiii// | |
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-08-17, 10:28 pm | |
| //olvadás// *Nem veszem jó néven, ahogy az én pasiügyeimbe akar most hirtelenjében belekeveredni és duzzogok is ám hozzá egy sort, de amikor hallom, hogy nem érdekli, jól láthatóan egy hatalmasat bólintok rá.* - Hát ne is érdekeljen! *még nózimat is picit feljebb emelem, hiszen meg lettem sértve, legalábbis jelen pillanatban jó eljátszani a sértődöttet, na de idő közben már a tetoválóhoz is megérkezünk, így csüccsenek le én magam is és már hallgatom is az indiános történetet, amelyet el se tudtam eddig képzelni.* - Számomra nem volt egyértelmű... *jegyzem még meg kissé halkabban, majd amikor hallom, hogy nincs kedve elmesélni, halkan sóhajtok egyet, így túrva hátra pár hosszú hajtincset.* - Hát jó, pedig tényleg érdekelne és nem azért, mert cirkuszban érzem magam, hanem mert rólad van szó, a te múltadról. *csak ennyit mondok, de hagyom tovább is lépni ezt a témát, így hozom hát fel, hogy milyen is a jelleme, melyekre aprókat bólogatok ismét, ezen szeretnék majd a jövőben változtatni. Igen, biztos vagyok benne, hogy mi ketten még sokat leszünk együtt és szórakozni is el fogom ám ráncigálni magammal, ha akarja, ha nem, nem ússza meg, hiszen megérkezett már a Mysterioba az ifjabbik Turner szerény személyemben. Egy magazint is kerítek magamnak, amíg varrják a srácot, majd ahogy elkészül, mindketten meg is csodáljuk a remekművet és már ki is leszek tessékelve a fizetés után.* - Viszlát! *köszönök és még intek is hátra a férfi felé, majd engedem, hogy előre legyek küldve, így lépek hát ki a főutcára, majd állok is meg, fordulva szembe a fiúval.* - Szerintem menjünk vissza a suliba, szeretnék még átnézni pár anyagot, tudod, nagyon le vagyok maradva és úgy hallottam, hogy év végén vannak itt a vizsgák. Fogalmam sincs, hogy miképp teszem majd le mind. *sóhajtok egy aprót, hiszen alig pár hónapom maradt és semmit se tudok szinte. Oké, tanulgattam én, de hát nah, itt sok az elmélet és a buktató is. * - Na gyere! *intek fejemmel is aprót, így hogyha benne van, akkor meg is indulunk a révész irányába.* | |
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-08-17, 10:41 pm | |
| * Tetszik ez a kis durcázás, bár azért félek, hogy tényleg megbántottam, percekkel később, ahogy belök a boltba, már nem is látszik rajta ezen érzelem egy picike szikrája sem. Kérdezősködik csak inkább, mire válaszolok is, nem kicsit kelletlenül, ám amiket most mond, rendesen letaglóznak, még a karomban lévő kis zsibogásra sem tudok oda figyelni, egyszerűen tényleg rejtély ez a lány és ez az anyáskodó viselkedés. * - Mert rólam? Az én múltamról? Mióta érdekelhet valakit ennyire az, ami lettem? Komolyan nem tudlak hová tenni, hisz... semmi okot nem adtam arra, hogy így viszonyulj hozzám. * értetlenkedem visszhangozva az ő iménti szavait, tényleg nem jutok egyről a kettőre odabent az agyamban Jessie-vel, képtelenség, hogy felfogjam, mi ez az egész. Ezután persze mindketten csendbe burkolózunk, jobb is, agyam zakatolása elég szépen beindul, jobb lesz tehát a tetkóra s a kicsike fájdalomra koncentrálni, melynek hamarosan vége szakad, s ha már elköszöntünk a kopasz embertől is, újra kint lehetünk, a bolton kívül, a hosszú, kacskaringós főutcán. * - Á, ne félj azoktól. Nem esznek meg a magiszterek és amúgy sem tűnsz butának, szóval szerintem menni fog. Ha meg valamit nem értesz, állok rendelkezésedre. A jutalmam pedig mondjuk egy hetes "nem-piszkáljuk-Takodát" megmozdulás legyen. Mit szólsz? * tárom szét karjaimat vigyorogva, kicsit oldva a helyzetet, hívó szavára pedig biccentek fejemmel, kezeimet zsebembe mélyesztve veszem fel tempóját, mellette maradva természetesen, torkom köszörülve. * - Egyébként.. bocsánat az előbbi kirohanásért, nem akartam durva lenni, szóval sajnálom, ha valami bántót mondtam. * nézek rá bűnbánóan, célozva a cirkuszos mondókámra, na meg az azutánira, mivel fogalmam sincs, mennyire hatotta meg a dolog. Idő közben pedig a révészt is sikerül elérnünk, úgyhogy csendbe burkolózva segítem be őt a csónakba, majd beszállok én magam is, hogy a túloldali kastély felé vehessük az irányt, hármasban. * | |
| | | Cornelia Brown Diák Cruoris
Hozzászólások száma : 210 Csatlakozás : 2011. Sep. 24. Kor : 29 Tartózkodási hely : Holdkő háló Üzenet : Sose felejts el mosolyogni, még akkor sem, ha szomorú vagy! Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba!
Rangok Ház: Cruoris Betöltött poszt: Diák Évfolyam: 3. évfolyamos diák
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-10-01, 6:31 pm | |
| *Már régóta tervezgeti a vörösesbarna hajú lányka, hogy piercingjeinek számát növelni kéne. Eddig még csak egy van neki, méghozzá az ajkában, de most a nyelve és a szemöldöke között gondolkodik. El is indul Mystral-ba, ahol ha jól hallotta, van egy tetováló és piercing szalon. Viselete egyébként a szokásos, egy ing, ami lila és fekete kockás, sötétkék bő szárú farmer, és tornacipő. Smink most nincs rajta, mint úgy általában sose. Némi pénzt rak a zsebébe, no meg a pálcáját is elteszi, hiszen akármikor szükség lehet rá. A révész csónakjában kicsit rosszul lesz, nem igazán van hozzászokva a vízen való utazáshoz, ezért kicsit tengeribeteg, ezért is örül, mikor végre szilárd talajt ér a lába. Már el is kezd lépkedni a macskaköves úton, egy-két embertől megérdeklődve, hogy merre is van ez a bizonyos szalon. Mikor sikeresen odaér, benyit, és udvariasan köszön a bent levőknek.* - Mit parancsolsz? *kérdezi egy Connie-nál alig pár évvel idősebb szimpatikus arcú srác.* - Valamilyen piercinget szeretnék, valószínűleg a nyelvembe, de egyelőre nézelődök, szólok ha megvan. *válaszol, és rámosolyog a fiúra, majd el is kezdi vizslatni a kis ékszereket.* | |
| | | Serafina Damiana Diák Exortus
Hozzászólások száma : 764 Csatlakozás : 2010. Jul. 22. Kor : 29 Tartózkodási hely : secret.
Rangok Ház: Exortus Betöltött poszt: Diák Évfolyam: 1. évfolyamos diák
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-10-01, 6:41 pm | |
| *Talán a mai kis kalandom az oka, de miközben forró fürdőt veszek, elhatározom, hogy nem leszek ilyen kis nyuszi és kipróbálom azokat a dolgokat, amiket eddig nem mertem. Mint például a tetkót. Így a frissítő tisztálkodás után egy sima farmerbe és egy fekete, R'n'R feliratú pólóba bújok. A lábamra a kis bokacsizmácskámat húzom, az a kedvencem. Az övemre egy pálca tokot is rácsatolok, abba kerül bele a pálcám. A kedvenc révészem van most szolgálatban, így egy boldog mosoly kíséretében el is indulunk. A főutcán magabiztosan sétálok végig, már láttam a boltot, nem is egyszer, de eddig még a kirakatát sem néztem meg alaposabban. De most megállok előtte, és be is nyitok, majd egy biccentéssel elintézem a fickót. A tetkó kiállítás felé veszem az irányt, és megnézem mindegyiket alaposan. De mivel egy sem nyeri el a tetszésemet, így a piercingek felé kezdek kacsingatni. Ahogy a polcok között nézelődöm, egy fejecske tűnik fel nekem, majd ahogy megkerülöm a berendezést, a fejhez tartozó testet is megpillantom.* -Hello.*Köszönök neki barátságosan, aztán beállok mellé, nézegetni azokat a piercingeket. De egyre jobban furdal a kíváncsiság, így csak felé fordulok.* -Ugye te is a suliból jöttél? Mármint a Mysterio-ból.*Pontosítom a kérdést, majd még egy fejmozdulattal is megtoldom, mutatván légirányban a suli helyét.* | |
Hozzászólások száma : 210 Csatlakozás : 2011. Sep. 24. Kor : 29 Tartózkodási hely : Holdkő háló Üzenet : Sose felejts el mosolyogni, még akkor sem, ha szomorú vagy! Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba!
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-10-01, 7:05 pm | |
| *Mivel úgy dönt, hogy szeretne még egy piercinget, ezért is baktat most Mystral főutcáján, hogy megtalálja a Tetováló és Piercing szalont. Belépve oda is lép a pc-khez, és válogatni kezd, de az árakat is nézi, mert nem igazán veti fel őt a pénz. Hamarosan csilingel a bejárati ajtónál levő csengő, ami azt jelzi, hogy újabb vendég érkezett, ki úgy tűnik, szintén a piercingeknél kezd el nézelődni. Meg is lesz szólítva a cruorises lány, mire a másik felé fordul.* - Szia, igen én is Mysterio-s vagyok. *mosolyog, majd kezét nyújtja a másik felé.* - Connie vagyok. Cornelia Brown. *mutatkozik be, majd a kezébe vesz egy egyszerű, ám de mutatós ezüst színű nyelvpiercinget.* - Te hova rakatod majd? *kérdezi és a testékszerre céloz természetesen. Közben elindul a sráchoz, aki elvégzi majd a kis procedúrát, és felül a székre, és kényelembe helyezi magát.* - Izgulsz? *kérdezi vigyorogva Dereck. Pólóján rajta van egy névjegytábla, onnan tudom a nevét.* - Egy cseppet sem. Amint látod van már egy piercingem, ha azt túléltem, ezt is túl fogom, már amennyiben nem bénázod el. *cukkolja kicsit a srácot, ki láthatóan nem sértődik meg, és Cornelia-nak nem is az volt a célja.* - Akkor essünk neki. *hangzik el a végszó, mire a lány csak bólint. Most nem látja, hogy a másik leányzó merre van, de ki nem ment az üzletből ha minden igaz. Egy kis érzéstelenítő spray kerül Connie nyelvére, majd pár perc múlva már kész is a piercing. A lány szinte meg se érezte, magas a fájdalomküszöbe.* - Remek lett, köszi. *mondja és ki is fizeti a kis testékszert.* - Veled mi lesz? *fordul a fekete hajú felé, amennyiben nem lépett még le.*
//fagy// | |
Hozzászólások száma : 764 Csatlakozás : 2010. Jul. 22. Kor : 29 Tartózkodási hely : secret.
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-10-01, 8:08 pm | |
| //Olvad.//
*Az üzletet még sohasem láttam belülről, így teljesen letaglóz a tetkók és a piercingek, fülbevalók sokasága. Miután megnéztem a tetoválásokat, az ékszerek felé kezdek el nézelődni, ahol is találkozom Corneliával.* -Serafina Damiana.*Nyújtom én is szertartásosan, meleg mosoly kíséretében a kezemet. A következő kérdésre kicsit összezavarodom, hirtelen nem tudom mire vélni a kérdést, de aztán úgy leesik, hogy még koppan is.* -Áhh. Én majd tetkót akarok. Valamikor.*Mondom, kicsit elhúzva a számat, de azért megnézek egy szíves, lógós, csillivilli köldök piercinget.* ~Na, ilyeneket nem tetetnék magamba, az biztos.~*Nem vagyok az a vad lány, de ha valamire ráébred az ember gyereke, akkor képes változtatni. Ezen megyek most én is keresztül, így nézem végig, ahogy a srác átlyukasztja Connie nyelvét. Kicsit megborzongok, de amikor kész van, az órára pillantok, és látom, hogy nem egészen tíz perc alatt meg volt vele.* -Hát, ami azt illeti, szerintem amilyet én akarnék, azt nem tudnák itt megcsinálni...*Keresem az utolsó kibúvót, de a srác csak megvonja a vállát.* -Rajzold le.*Mondja ő. Hát, erre nem számítottam. De mikor megkapom a tollat meg a lapot, aminek a közepén egy felső test van, csak rárajzolom, nagy vonalakban. A srác bólogat, gondolom nem én lennék az első, aki ilyet akarna. Így hamarosan a székben találom magamat, a srác kezei között.* -Fájt neked?*Kérdezem a lánytól, összeszorított szemmel. Habár nem ugyanaz a súlycsoport, de azért jó lenne tudni, hogy mire számítsak.*
A hozzászólást Serafina Damiana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-10-01, 8:27 pm-kor. | |
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-10-01, 8:26 pm | |
| *A tetoválószalonban összefut egy egész szimpatikus lánykával, aki mint később kiderül, diáktársa is. A bemutatkozás hamar megtörténik, közben pedig Connie-nak sikerül is választania egy nyelvipercinget, ám előtte Serafinától megkérdezi, hogy ő hová szeretne piercinget.* - Óó értem. A tetkó is jó, de apa azt nekem nem engedte, és nekem apám szava szent. A pc engedélyezve van, mert azt ha megunom, csak kiveszem, a lyuk meg majd beforr. *fejti ki, és már ül is a székbe, hol percek alatt el is készül a nyelvpiercing, mit a tükörben tanulmányoz is. Kicsit még fura, hogy van valami a szájában, de nem kellemetlen. Serafina mintha kicsit félne a tetoválás készítéstől, keresi a menekülést, de biztos rá lesz beszélve Dereck által. Nem is téved Connie, hiszen a lány kezébe ceruza és papír kerül, hová a minta fel is lesz rajzolva.* - Nyugi, biztos kibírod. Nem tűnsz egy nyápic kislánynak. *mondja meg Cornelia az őszintét.* - Alig éreztem. Szerintem a tetkó se sokkal fájdalmasabb. *mosolyog biztatóan a másikra.* - Ha már így összefutottunk, megvárjalak? *ajánlja fel a cruorises, mialatt pedig a válaszra vár, a nyelvében levő kis ékszerrel kezd el játszani. Forgatja a szájában, és hasonlók. Amennyiben itt marad, úgy leül egy üres székre, és a tetoválás mintákat nézegeti. Van egy-két jó. * - Elsős vagy te is? Régóta a Mysterio-ba jársz? *tesz fel néhány ismerkedős kérdést, miközben ha minden igaz már Serafina tetkója is készül, és Connie már kíváncsi a végeredményre.* | |
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-10-01, 8:43 pm | |
| *Eljöttem, mert tetkót akarok, és nem csak azt szerzek, hanem egy új ismerőst is, az ifjú Cornelia Brown személyében.* -Nekem apám nem nagyon szól bele. Semmibe sem szólhat már bele.*Vonom meg a vállamat, némi irigységgel, hogy neki van olyan, aki beleszólhat.* -De amúgy igaza van. A piercing visszavonható dolog. Mondjuk a tetkó is, leégetéssel vagy mi a bánattal. A Szökésben láttam.*Húzom el a számat. Nem vagyok büszke arra, hogy nézek tévét, mert az amolyan varázstalan dolog. De sok érdekes dolgot meg lehet a nagy kockából tudni, így eléggé tájékozott vagyok. De aztán jön a piercing csináltatás, amin kicsit meglepődöm, mert még egy fájdalmas grimasz sem látszódik a lány arcán. De aztán én kerülök terítékre, és ezt még kevéssé élvezem, mint azt, hogy látom, ahogy Corneliának átlyukasztja a pasas a nyelvét.* -Hova lesz?*Kérdezi a srác, de mikor csak lentre, a csípőcsontomra mutatok, helyeslően bólint. És már el is kezdődik. Hát, nem éppen egy szenvedélyes tangó a tengerpart mellett, de nem is egy kínzókamra látogatás Drakulánál, így csak tűrök. A kérdésre csak összeszorított fogakkal tudok válaszolni, de ahhoz elég érthetően, hogy a lány is hallja.* -Igen, annak örülnék. Ezután nem hiszem, hogy fogok tudni sétálni egyedül.*Mondom, de aztán mág a számat is apró vonallá préselem, és elmorzsolok egy könnycseppet. Hát, még sem vagyok olyan erős asszony.* -Igen, elsős. Ha egy év soknak számít, akkor elég sok ideje. De amúgy még nem rég támadtam fel hamvaimból.*Magyarázom neki, és ha minden jól megy, tetkóm fele már a medence-csípőcsontom környékén villog.* -Hallod... ha itt végeztünk, nem ugranánk el a fogadóba? Szerintem nekem szükségem lesz egy kis szíverősítőre.*Pihegek fájdalmasan.* | |
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-10-01, 9:23 pm | |
| *A cruorises lány nyelvpiercingje hamar elkészül, és nem is fáj, vagyis csak alig.* - Nekem nem teher, ha apa tanácsokat osztogat. Tudom, hogy szeretetből teszi. *mondja vállát vonva. - Végül is igaz. *más kérdés, hogy a Brown családnak nem lenne erre pénze, így a lány hallgat apjára, nem szegül akaratának ellen. Végül Connie itt marad, míg Serafina tetoválása készül, mi úgy tűnik, igen csak fáj a lánynak, de azt becsüli benne, hogy tűri.* - Mindjárt kész lesz, és tök jól fog kinézni. * mondja felállva, és megszemlélve a majdnem kész mintát. Közben ismerkedős kérdések is feltevésre kerülnek.* - Akkor évfolyamtársak vagyunk... Szóval egy főnix lennél? *kérdezi és felnevet a lányka.* - De, persze menjünk. Egy-két ital sose árthat. *bólint az ötletre, és míg a maradék minta is Serafina testére kerül, körbenéz, felfedezi teljesen az üzletet. Mire visszaér, már végeztek is.* - Akkor mehetünk? *kérdezi, és elindul kifelé.* - Köszi mindent Dereck, még az is lehet, hogy találkozunk újra. *köszön el Connie a sráctól, és kilép az üzletből, ha minden igaz Serafinával a nyomában.* - Na, csak túlélted... nagyon szörnyű volt? *fordul a fekete hajú felé, miközben előre engedi, hogy mutassa az utat a fogadó felé. Ő bizony biztos rossz irányba indulna, hiszen szinte teljesen új itt.* | |
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2011-10-01, 9:33 pm | |
| -Hát persze. Tudom én.*Bólogatok, mint aki érti, hogy miről beszél a lány. Nekem apám szeretetből tanácsot nem adott, csak egy maflás kíséretében, így inkább lerázom magamról a témát, és az elközelgő tetkómra koncentrálok. Hát igen, nem az én műfajom, de ha már rászántam magamat, akkor ki kell próbálni.* -Igen, az lennék. Tudod, tollas a hátam.*Mutatok hátrafelé, de felhagyok az akcióval, mert egyre jobban fáj, ahogy a srác csinálja.* -Kösz, hogy itt maradtál.*Nézek rá hálásan. Lehet, hogy nem mertem volna megcsináltatni, ha nincs mellettem ez a totál ismeretlen asszonyság, így csak boldogan kacsintok a srácra, mikor az közli, hogy kész a tetkóm.* -Persze, hogy mehetünk.*Bólintok rá, majd gyorsan kifizetem a srácot, és már trappolunk is kifelé. A fogadó felé mutatok, majd követem az ujjamat. A póló még fel van húzva, mert félek, hogy jobban fog fájni, ha hozzá ér, így a város gyermekei megcsodálhatják új szerzeményemet.* -Hát, az eredmény mindenesetre megérte.*Nézek magamra elégedetten. Kíváncsi vagyok, mi lesz Scott reakciója, ha legközelebb lehúzza rólam a pólót.* -De egyhamar nem fogok csináltatni, az biztos. Te akarsz még piercinget valahova?*Nézem magamat még mindig, ameddig az ajtóhoz nem érünk, ott meg nemes egyszerűséggel belököm azt.*
//Fagy// | |
| | | Yvonne Ricci Diák Exortus
Jelige : Ártatlanul veszedelmes Hozzászólások száma : 156 Csatlakozás : 2012. Jul. 06. Kor : 28 Tartózkodási hely : Orchidea háló Üzenet : Minden éremnek két oldala van...
Rangok Ház: Exortus Betöltött poszt: Diák Évfolyam: 3. évfolyamos diák
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2012-08-28, 12:42 pm | |
| *Régóta tervezgetem már, hogy szeretnék egy tetkót, noha nem valami vadat és durvát, hisz az nem is illene hozzám, hanem valami szépet. Nem tudom, honnan jött az ötlet pont ma, de többször elbizonytalanodtam már egy tetováló szalon előtt, szóval megragadom az alkalmat, és most megyek, mielőtt meggondolnám magam. Több ötlet is van a fejemben, hogy milyen tetoválást szeretnék, de ott majd talán jobban jön az ihlet a végső döntésre. Farmer halásznadrágot veszek fel a kiruccanásra, és barackszínű nyakba kötős felsőt. Lábamra fehér saru kerül, Y betűt formáló nyakláncom a nyakamban lóg, vállamra pedig felveszem a táskámat, miben ott a pálcám, a pénz, meg néhány egyéb kissebb holmi. Viszonylag jókedvűen indulok el Mystral felé, ám lelassulnak lépéseim a Tetoválo és Piercing szalonhoz közeledve, de most már nem fogok meghátrálni. Veszek egy mély levegőt, és lenyomom a kilincset az ajtón, majd belépek, és köszönök a bent levőknek, kik közül egy vendég van, és két alkalmazott. A falon meg katalógusokban sokféle minta van, szóval elkezdek nézelődni, miközben gyomromban azért van egy gombóc az idegességtől.* | |
| | | Athalie Rapace Diák Cruoris
Jelige : kitartóan nemtörődöm Hozzászólások száma : 512 Csatlakozás : 2012. Apr. 24. Kor : 28 Tartózkodási hely : Hematit háló Üzenet : "Az, hogy senki sem számít rá, hogy megteszed, még nem jelenti azt, hogy képtelen vagy rá."
Rangok Ház: Cruoris Betöltött poszt: Diák Évfolyam: 1. évfolyamos diák
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2012-08-28, 1:19 pm | |
| *Lassan már kezdett megbarátkozni a tetoválás gondolatával, mivel úgysem tehet azzal semmit, hogy az egész hátán ott terpeszkedik egy méretes darab, ami napokig készült és eleinte csepet sem volt kellemes érzés. Egy ideje legalább már nem fáj. Most azon gondolkodik, hogy csináltathatna egy másikat is akár, valami kisebbet, önszántából. A sárkány mellé egy másik már meg sem fog kottyanni, csak egyszer szét kellene nézni, mondjuk abban a szalonban, amit a városban látott. Fekete farmert húz, sötét teniszcipővel és hozzá hoszzú, szintén fekete, enyhén identitászavaros pántos felsőt, amiről ránézésre nehéz eldönteni, ruha-e vagy sem, mert hosszú, de mintha mégsem lenne eléggé az ahhoz, hogy ne kelljen hozzá egy nadrág mégis. Nyakán most szegecsekkel kivert bőrpánt díszeleg, csuklóján széles fémkarperec, haja pedig egyszerűen össze van kötve, fülében meg ott a tőle megszokott fülhallgató, lépései tempóján látszik, hogy nem csak úgy, hanem a zene is bömböl belőle. Kezeit zsebeibe mélyeszti, és nem tér el másfele, egyenesen a tetováló szalonig megy. Előtte még megáll, és amíg elteszi a fülhallgatót, addig is elgondolkodik.* ~Biztos kell ez nekem? A sárkány mellé... legyen. ~*elhatározása megszületett, így lenyomja a kilincset és belép. Először is az a számára furcsán élénk színfolt tűnik fel, ami az ő fejében nem a tetováló szalonok alapvető eleme. Barackszín. Ilyet is csak messziről látott eddig, magán meg a legkevésbé sem viselné el. Végignéz a lányon enyhe meglepetéssel a tekintetében, majd megáll a falon függő minták előtt zsebredugott kézzel és nézelődni kezd. Egy folyondárt szúr ki magának végül, a csuklójára tökéletes lesz. * - Khm... tetoválás vagy piercing? *kérdezi, valamiért a fejében a lányhoz valami virág vagy pillangó tetoválást tudna kapcsolni, esetleg egy köldökpiercinget, úgyhogy legfeljebb cáfolódik az eddigi elképzelése, vagy beigazolódik. Kiderül. Egyelőre úgyis várnia kell, míg sorra kerül. *
A hozzászólást Athalie Rapace összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2012-08-28, 1:51 pm-kor. | |
Jelige : Ártatlanul veszedelmes Hozzászólások száma : 156 Csatlakozás : 2012. Jul. 06. Kor : 28 Tartózkodási hely : Orchidea háló Üzenet : Minden éremnek két oldala van...
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2012-08-28, 1:46 pm | |
| *Most már tényleg csináltatok magamnak egy tetoválást, nincs mese. Valami szolidat szeretnék, és már út közben is gondolkodok, milyen lenne a legmegfelelőbb, és belépve a szalonba a falon levő mintákat kezdem el nézegetni, és épp próbálom szűkíteni a kört, mikor megszólítanak, így a hang irányába fordulok.* - Tetoválás. És neked? *kérdezek vissza normális hangnemben. Nem épp egy tetováló szalon a legmegfelelőbb embereket megismerni, bár alapjáraton barátságos jellem vagyok, az emberek nem mindig kedvelnek. Az első benyomás alapján kiderül, hogy a másik leányzóval nem ugyanaz a stílusunk, hiszen ő totál feketébe van öltözve, de nem ítélem el emiatt, mindenkinek meglehet a saját egyedi stílusa.* - Öhm... egyébként Yvonne vagyok. Mysterio-s vagy? *mostanában nem találkoztam senkivel, elszoktam a beszélgetéstől, de azért próbálkozom, aztán max el lesz utasítva a közeledésem.* - Sikerült választanom, ezt a tetoválást kérném! *fordulok oda az egyik alkalmazotthoz, aki bólint, majd odavezet egy székhez, én pedig gombóccal a torkomban lépek a székhez, ami elfektethető, így lehasalok rá, de csak miután a kérését teljesítve kikötöm a felsőmet, de figyelek, hogy ahogy lehasalok, ne látszódjon ki semmi aminek nem kéne. A hajamat fekontyolom magasra, hogy ne legyen útban a tetoválónak. A felsőm háta elég kivágott ahhoz, hogy ne kelljen levennem, így lehasalok, és tudom, innen már nincs kiút, de nem is akarom, elhatároztam, hogy lesz egy tetkóm. A nő, aki foglalkozik velem, felrajzolja a mintát, mi kicsit csikiz, aztán a gép berregni kezd, én pedig megérzem a fájdalmat. Rosszabbra számítottam, de azért így se kényelmes. Amíg készül a tetoválásom, igazából el is feledkezem a másik lányról, ki valószínűleg még mindig itt van valahol az üzletben.* | |
| | | Athalie Rapace Diák Cruoris
Jelige : kitartóan nemtörődöm Hozzászólások száma : 512 Csatlakozás : 2012. Apr. 24. Kor : 28 Tartózkodási hely : Hematit háló Üzenet : "Az, hogy senki sem számít rá, hogy megteszed, még nem jelenti azt, hogy képtelen vagy rá."
Rangok Ház: Cruoris Betöltött poszt: Diák Évfolyam: 1. évfolyamos diák
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2012-08-28, 2:12 pm | |
| *Ha már sikerült eldöntenie, hogy legyen még egy tetoválása,akkor már csak érdeklődés gyanánt is megkérdezi a lányt, hogy mit is szeretne, hiszen nem egy mindennapos jelenség szerinte egy olyan szalonban, ahol az alkalmazottak is tele vannak mindenféle tetkóval és elég egyedi stílusokat képviselnek. Azért persze még érhetik meglepetések, mint például ez a válasz is, amit kap. Hamarabb tippelt volna köldökpiercingre, az az igazán lányos, vagy mi. Sose érdekelte az ilyesmi, a nagynénje nélkül meg még mindig többször néznék fiúnak, mint lánynak, szóval ez ő. * - Aha... Nekem is tetoválás. *válaszol, bólintva közben, majd kezet nyújt még mielőtt a lány az alkalmazott felé fordulna. * - Jah, cruos. Amúgy Athalie. *mondja egy félmosollyal, aztán ha már a lány elmegy elkészíttetni a saját tetoválását, ő is keres egy szabad művészt a sajátjához. Egyszerű kis indára emlékeztető vonal néhány elágazással csupán, semmi különleges, viszont csuklóban annál fájdalmasabb, de ez érdekli a legkevésbé. Csak kibírja, ahogy kibírta a másikat is, márpedig az sokkal nagyobb, összeszorítja a fogát és engedi, hogy miután megrajzolták a mintát, a tintával is elkészüljön ugyanaz. Végül viszonylag hamar elkészül a tetoválása, végighallgatja bólogatva, hogy mire vigyázzon vele, és lerendezi a fizetést is, sőt már menne is, de a piercingeknél mégis megáll és nézelődni kezd. A szemöldökpiercing gondolata nem is áll tőle annyira távol, így kissé el is bambul gondolkodás és nézelődés közben néhány egyszerű de számára érdekes darab láttán. * | |
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon 2012-08-28, 2:33 pm | |
| *Miközben a tetoválások között válogatok, megszólítanak, egy velem egyidősnek tűnő leányzó, és megtudhatjuk egymásról, hogy ki mit jött csináltatni ide. Én is nyújtom a kezem, így a bemutatkozás megtörténik közöttünk Athalie-val.* - Én exos vagyok. *teszem hozzá még, hiszen így ugyanannyi információt tudunk meg egymásról. Időközben amúgy sikerül váasztanom, szóval hamarosan már kezelésbe is vesznek. Jó, hogy hasalok, mert így legalább fejemet a szék párnájába tudom fúrni, ha egy érzékenyebb részhez ér a tű, és néha számat és szemeimet is összeszorítom, de vészesebb fájdalomra számítottam. Nem tudom mennyi idő után, de a tetováló szól, hogy kész, én pedig felsőmet fogva, hogy le ne essen felállok, és a tükörhöz lépve megszemlélem az eredményt. Nagyon szép lett, ezt meg is osztom a művésszel, aki ellát néhány jó tanáccsal, majd fizetek, és távozni készülök, de ekkor kiszúrom a piercingeknél Athalie-t, kinek a csuklóján észreveszem a tetkóját. Semmi extra, de mégis tetszik. Ha már így összehozott minket a sors, miért ne beszélgessek vele, talán normális, és nem állok túl jól az ismerősök számával, ami talán saját hibám is, de próbálok ezen változtatni.* - Jó lett a tetkód. Piercinged is lesz mellé? *érdeklődöm barátságosan, ám de azért kissé távolságtartóan, hisz nem szoktam olyan hű de közvetlen lenni az idegenekkel.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tetováló és Piercing Szalon | |
| |
| | | | Tetováló és Piercing Szalon | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |