| Találkozók | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Alinox Ingren Sentinel Exortus

Hozzászólások száma : 8589 Csatlakozás : 2011. Apr. 05. Kor : 23 Tartózkodási hely : Exortus szakház
Rangok Ház: Exortus Betöltött poszt: Sentinel Évfolyam: Egyetemista diák
 | Tárgy: Re: Találkozók Csüt. Aug. 23 2012, 22:21 | |
| az ötöslottót nem szeretnél segíteni nekem megnyerni? _________________ Famulusa: Shadow |
|
 | |
Lucius Benedict Fenris Magiszter

Hozzászólások száma : 16256 Csatlakozás : 2010. Mar. 05. Tartózkodási hely : Északi főtorony
Rangok Ház: Exortus Betöltött poszt: Magiszter Évfolyam: -
 | Tárgy: Re: Találkozók Csüt. Aug. 23 2012, 22:52 | |
| Bocs, de ott nagy a sorbanállás, és még magamnak se sikerült elintézni. XD _________________ Ahhoz, hogy legyőzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitől rettegsz. Fel kell szívnod önmagadba. Élj vele! Ízleld meg! Értsd meg! És kerekedj felül rajta! |
|
 | |

Hozzászólások száma : 8589 Csatlakozás : 2011. Apr. 05. Kor : 23 Tartózkodási hely : Exortus szakház
 | Tárgy: Re: Találkozók Csüt. Aug. 23 2012, 22:55 | |
| szégyen gyalázat XDD _________________ Famulusa: Shadow |
|
 | |
Axel Knoxville Sentinel Cruoris

Jelige : Vámpírvadász Hozzászólások száma : 7501 Csatlakozás : 2010. Dec. 25. Kor : 24 Tartózkodási hely : Aurorvadász szakház Üzenet : Ha lemondunk a vágyainkról, épp azt tagadjuk meg, ami emberré tesz.
Rangok Ház: Cruoris Betöltött poszt: Sentinel Évfolyam: Egyetemista diák
 | Tárgy: Re: Találkozók Pént. Aug. 24 2012, 08:54 | |
| háháháááá, mindjárt indulok!!!! :DD és jó szokásomhoz híven minden utolsó pillanatra van hagyva xD de azért annyi időm van, hogy ide üljek :DDD majd pest után felkukkantok, ha lesz wifi a vonaton. addig is Bleeeeman legyen veletek, meg A Hang! :DDDD *iszonyúanpörög* |
|
 | |
Mona Braxton Sentinel Exortus

Jelige : Szőke Ciklon Hozzászólások száma : 4182 Csatlakozás : 2010. Dec. 20. Kor : 25
 | |
 | |

| Tárgy: Re: Találkozók Szomb. Aug. 25 2012, 00:39 | |
| _________________ Famulusa: Shadow
A hozzászólást Alinox Ingren összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 25 2012, 00:41-kor. |
|
 | |
Sideris Valbraith Magiszter

Hozzászólások száma : 29040 Csatlakozás : 2009. Nov. 22. Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony Üzenet : A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.
Rangok Ház: Cruoris - Házvezető Betöltött poszt: Magiszter Évfolyam: -
 | Tárgy: Re: Találkozók Szomb. Aug. 25 2012, 00:41 | |
| Nem, nem kell hozzátenned. XD Mi még iszunk egy kis tequilát, meg egy kis fütyit (fütyülőst), aztán utána talán alszunk is vmennyit. XD Szóval holnap jókedvűen találkozunk.  _________________ Talán említenem sem kell számodra, hogy ez a démon az, melyet a legtöbbre tartok. Testem börtönében tombol most is a Lappangó… hallom üvöltését, érzem testetlen csapásai súlyát. Tombol, mégis én uralom. Ez a hatalom… mérhetetlen. Ez az érzés az, amiért élek. Talán majd te is megismered ezt az érzést, és rabjává válsz. Ne feledd, a börtönőr ugyanolyan rab, mint akit a ketrecbe zárt.
|
|
 | |

| Tárgy: Re: Találkozók Szomb. Aug. 25 2012, 00:51 | |
| küldjetek nekünk is, szeressük a tequilát, nekem meg jöhet a fütyülős is  (Alinox  ) _________________ Famulusa: Shadow |
|
 | |

Jelige : Vámpírvadász Hozzászólások száma : 7501 Csatlakozás : 2010. Dec. 25. Kor : 24 Tartózkodási hely : Aurorvadász szakház Üzenet : Ha lemondunk a vágyainkról, épp azt tagadjuk meg, ami emberré tesz.
 | Tárgy: Re: Találkozók Szomb. Aug. 25 2012, 01:02 | |
| az nincs, csak fütyi  |
|
 | |
Sideris Valbraith Magiszter

Hozzászólások száma : 29040 Csatlakozás : 2009. Nov. 22. Tartózkodási hely : Pécs / Északi főtorony Üzenet : A láthatatlan sebek felemésztik a lelkemet.
Még most is a sötétség mélyén élek, nem tudok nem rá gondolni.
Vöröslő reszketéssel érnek véget az álmok, mikor találkozunk, sorsunk megváltozik.
Rangok Ház: Cruoris - Házvezető Betöltött poszt: Magiszter Évfolyam: -
 | Tárgy: Re: Találkozók Szomb. Aug. 25 2012, 20:32 | |
| Ismét nagyon jól éreztem magam a talin, szóval köszönöm azoknak, akik eljöttek, remek séta volt és ismét jól elvoltunk, Gréta pedig jó fej, szóval szívesen látjuk máskor is. Képek meg természetesen majd lesznek. 
_________________ Talán említenem sem kell számodra, hogy ez a démon az, melyet a legtöbbre tartok. Testem börtönében tombol most is a Lappangó… hallom üvöltését, érzem testetlen csapásai súlyát. Tombol, mégis én uralom. Ez a hatalom… mérhetetlen. Ez az érzés az, amiért élek. Talán majd te is megismered ezt az érzést, és rabjává válsz. Ne feledd, a börtönőr ugyanolyan rab, mint akit a ketrecbe zárt.
|
|
 | |

| Tárgy: Re: Találkozók Szomb. Aug. 25 2012, 20:51 | |
| |
|
 | |

Hozzászólások száma : 16256 Csatlakozás : 2010. Mar. 05. Tartózkodási hely : Északi főtorony
 | |
 | |

| Tárgy: Re: Találkozók Szomb. Aug. 25 2012, 21:37 | |
| Én is nagyon jól éreztem magam, kellemesen el is fáradtam, jót fogok aludni Kár hogy ilyen ritkán találkozunk, mert nagyon bírom ezt a kis társaságot _________________ Famulusa: Shadow |
|
 | |

| Tárgy: Re: Találkozók Szomb. Aug. 25 2012, 21:49 | |
| Hát igen, jó lenne, ha közelebb lakna egymáshoz a társaság, és randomra is össze lehetne futni időnként. De legyen öröm az ürömben, hogy valamikor az ősszel remélhetőleg össze tudunk hozni még egy talit Egerben, és akkor újra össze tudunk futni.  _________________ Ahhoz, hogy legyőzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitől rettegsz. Fel kell szívnod önmagadba. Élj vele! Ízleld meg! Értsd meg! És kerekedj felül rajta! |
|
 | |

| Tárgy: Re: Találkozók Szomb. Aug. 25 2012, 21:50 | |
| Jaja remélem minden jól megy és össze tudjuk majd hozni _________________ Famulusa: Shadow |
|
 | |
Demien.R.Cornwlade Magiszter

Hozzászólások száma : 8123 Csatlakozás : 2009. Nov. 22. Tartózkodási hely : Ott, ahol sose számítanál rá.....
Rangok Ház: Inflatus - Házvezető Betöltött poszt: Magiszter Évfolyam: -
 | Tárgy: Re: Találkozók Szomb. Aug. 25 2012, 21:52 | |
| Én is csatlakozom, hasonlóan vagyok mint mindenki, nagyon tetszett a tali, és jól éreztem magamat, szóval köszi minden résztvevőnek, ezt a napot  Egerről én egyenlőre nem nyilatkozok, mert ugye az még messzebb van, de remélem minden jól jön össze  |
|
 | |

| |
 | |

Jelige : Szőke Ciklon Hozzászólások száma : 4182 Csatlakozás : 2010. Dec. 20. Kor : 25
 | Tárgy: Re: Találkozók Szomb. Aug. 25 2012, 23:02 | |
|
A hozzászólást Mona Orphan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 27 2012, 11:27-kor. |
|
 | |
Aristarkh Y. Zhukov Sentinel Cruoris

Jelige : Pimasz ruszki Hozzászólások száma : 2154 Csatlakozás : 2011. Dec. 15. Kor : 21 Tartózkodási hely : Calypso háló
Rangok Ház: Cruoris Betöltött poszt: Sentinel, Árnymágia tanársegéd Évfolyam: 3. évfolyamos diák
 | Tárgy: Re: Találkozók Vas. Aug. 26 2012, 00:36 | |
| Most jutottam gépközelbe.  Jól éreztem magam, mint mindig, tetszett Pécs, és várom a következő találkozót is. Szerintem el tudok menni, attól függetlenül, hogy dátum sincs még. xD Örülök, hogy megismerhettem Alinox-ot, és a barátnőjét is.  |
|
 | |

| Tárgy: Re: Találkozók Vas. Aug. 26 2012, 10:23 | |
| |
|
 | |

| |
 | |

| Tárgy: Re: Találkozók Kedd Ápr. 01 2014, 23:36 | |
| Mivel Alinox felvetette face-en, hogy itt a tavasz, zöld a haraszt, és ennek örömére akár találkozhatnánk is, akkor itt is felteszem a nagy kérdést: ki az, aki benne lenne, és szívesen lejönne Pécsre valamikor ebben vagy a jövő hónapban egy találkozó erejéig? Úgyis régen voltunk már így együtt, jó lenne ismét kicsit dumálni és hülyülni egyet, az újabb tagokat pedig szintén sok szeretettel várjuk a magiszterek őshazájába.  _________________ Ahhoz, hogy legyőzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitől rettegsz. Fel kell szívnod önmagadba. Élj vele! Ízleld meg! Értsd meg! És kerekedj felül rajta! |
|
 | |

| Tárgy: Re: Találkozók Szer. Ápr. 02 2014, 13:26 | |
| _________________ Famulusa: Shadow |
|
 | |
Galina Sergeevna Ivanova Diák Exortus

Hozzászólások száma : 173 Csatlakozás : 2013. Mar. 21. Kor : 21 Tartózkodási hely : Dália háló
Rangok Ház: Exortus Betöltött poszt: Diák Évfolyam: 2. évfolyamos diák
 | Tárgy: Re: Találkozók Szer. Ápr. 02 2014, 16:21 | |
| Én majd később tudok biztos választ adni |
|
 | |
Aristarkh Y. Zhukov Sentinel Cruoris

Jelige : Pimasz ruszki Hozzászólások száma : 2154 Csatlakozás : 2011. Dec. 15. Kor : 21 Tartózkodási hely : Calypso háló
Rangok Ház: Cruoris Betöltött poszt: Sentinel, Árnymágia tanársegéd Évfolyam: 3. évfolyamos diák
 | Tárgy: Re: Találkozók Szer. Ápr. 02 2014, 18:58 | |
| Én mostanában nem vagyok aktív, és bár a tavaszi szünetben tanulás lesz nekem, attól még egy napot kihagyhatok, szóval én megyek, bármikor van.  |
|
 | |
Ajánlott tartalom
 | Tárgy: Re: Találkozók  | |
| |
|
 | |
| Találkozók | |
|